Jauns Izpārdošana
Auto GPS Tracker Transportlīdzekļa GPS atrašanās vietas GT06 nogriezts Naftas Balss Uzrauga SOS Zvanu 12-36V Tracker Motociklu Reālā laika Izsekošanas Ierīce Skatīt lielāku

Auto GPS Tracker Transportlīdzekļa GPS atrašanās vietas GT06 nogriezts Naftas Balss Uzrauga SOS Zvanu 12-36V Tracker Motociklu Reālā laika Izsekošanas Ierīce

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€19.22

-43%

€33.73

Kopīgot

Vairāk informācijas

Jaunāko versiju MV730

Noklikšķiniet uz attēla, lai nopirkt.

Pasaules izmantošana

Tā var strādāt perfekti ap 99% valstu, kas atbalsta 2G GSM tīklā

Pieteikums par 12-36V Transportlīdzekļa

Saderīga ar lielāko daļu 12-36V Transportlīdzekļiem

Reālā Izsekošanas

jūs varat reālā laikā izsekot mērķa google maps viegli.

Vairāku Izsekošanas Veidi

Atbalsts GPS+LBS dual pozicionēšanas veidi

AGPS Ātri Pozicionēšanas

AGPS(Assisted Global Positioning System),var palīdzēt tracker noķert gps signālu, vairāk, ātrāk.

Vibrācijas Signāls

Ja kāds satriekts, automašīnas , piedāvā ierīci, kas stājās roku statusa, ierīce nosūtīs trauksmes informāciju, lai jūsu tālruni.

Geo-žogs

Nosakot vienā vai vairākās konkrētās jomās (mājās, uzņēmumu), ierīce lapas vai ienāk šajā jomā, mēs saņemsiet atgādinājuma īsziņu.

Vēsture Maršruta Apskates

Mēs varam pārbaudīt vēsturi, Ceļš uz auto, izmantojot mobilās aplikācijas vai pieteikšanās platformas, jūs varat vaicājuma datu par 3 Mēnešiem!

Vairākas Signalizācija

Šī ierīce atbalsta ātruma pārsniegšanu signalizācijas,izjaukt signalizācijas,kustības signalizācijas,Acc aizdedzes & liesmas signālu.

Balss Monitors

Jūs varat novērot skaņas ap ierīci attālināti izmantojot jūsu mobilais.

Atvērto Durvju Signalizācija

Pēc atvēršanas jūsu durvīm bez atļaujas, ierīce nosūtīs trauksmes informāciju, lai jūsu tālruni.

Attālināti Nogriezt un Atjaunot Eļļa

Jūs varat attālināti pārtrauca degvielas kad auto bija nozagts vai satikties ar kādu ārkārtas situāciju , protams, jūs arī varat atsākt to.

SOS Ārkārtas izsaukums

Jūs varat nospiest SOS pogu ārkārtas zvanu, kad tikās ārkārtas situāciju.

GSM/GPRS Aklo Zonu Datu Glabāšanas

Ierīce saglabās GPS datus automātiski, kad tas stājas GSM/GPRS aklo zonu.ar iebūvēto atmiņu.tajā var uzglabāt 500pcs datu visvairāk.

Bezmaksas Interneta Platforma & APP

Šis modelis atbalsta vienu gadu bezmaksas platformu.http://www.gps110.org APP: DAGPS

GT06 Parametrus & Elektroinstalācijas Diagramma

Iepakojumā displejs

Pārskats

Šis produkts GT06 ir ļoti stabilu un labu sniegumu Auto GPS Tracker, kas ir izstrādāta speciāli transportlīdzekļu, piemēram, automobilis, motocikls, motociklu un automašīnu!Tā ir plaša darbības spriegums 12-36V DC , savietojams ar lielāko transportlīdzekļiem, kas tirgū!Turklāt, tā pieņem vismodernāko tehnoloģiju, GPS un LBS Triple pozicionēšanas, var atrast ļoti ātri un sūtīt jums ļoti precīzu informāciju par atrašanās vietu.Saskaņā GPS atrašanās vietu režīmā, precizitāte var būt mazāks par 5 metriem!Kas ir vairāk, tas var būt savienota tieši ar akumulatoru no transportlīdzekļa, var iegūt nepārtrauktas jaudas režīmā bez uzlādēšanas rīcības!Tā atbalsta GSM Quad Joslā Frekvences( 850/900/1800/1900Mhz ), var strādāt perfekti visā pasaulē!Beidzot, šis modelis ir ierīce atbalsta daudzas funkcijas, piemēram, sos ārkārtas izsaukums, balss monitoru, nogriezts naftas, atvērto durvju signalizācija, kas ir populāra un mīlēja ar daudziem klientiem.Pieteikumi: Izmanto plaši transportlīdzekļu un citu kustīgu objektu izsekošanu.

Galvenās Funkcijas

1. Mini Izmēra un Viegla Uzstādīšana. 2. Plašais Darba Spriegums 12-36V DC, saderīgs ar transportlīdzekļiem, kas tirgū! 3. Attālināti Cut Off & Atsākt Degvielas Tiklīdz jūsu transportlīdzeklis ir nozagts vai satikt kādu ārkārtas situāciju, jūs varat attālināti nogrieza degvielu, izmantojot SMS komandas vai APP, lai apturētu transportlīdzekli, protams, jūs arī varat atsākt degvielas attālināti. 4. GPS+LBS Dubultā Pozicionēšanas Veidi Ja gps signāls ir labs, ierīce būs atrast, izmantojot gps satelītu, ja tā nav, ierīcē būs atrast, izmantojot LBS!Saskaņā GPS atrašanās vietu režīmā, precizitāti līdz 5-10 metriem, saskaņā ar LBS izvietojot režīmā, precizitāte ir 100-1000 metri! 5. Reālā Izsekošanas Jūs varat reālā dziesmu ierīces uz google maps, mobilajā tālrunī, planšetdatorā un datorā. 6. AGPS Ātri, atrašanās vietu.AGPS(Assisted Global Positioning System),var palīdzēt tracker noķert gps signālu, vairāk, ātrāk. 7. Geo-žogs Nosakot vienā vai vairākās konkrētās jomās (mājās, uzņēmumu), ierīce lapas vai ienāk šajā jomā, mēs saņemsiet atgādinājuma īsziņu. 8. Vēsture Maršruta Apskates APP un web serveris var ierakstīt augšupielādēt datus no ierīces līdz 3 mēnešiem, jums var atskaņošanas vēsturē maršrutu jebkurā brīdī! 9. Atvērto durvju signalizācija Pēc atvēršanas jūsu durvīm bez atļaujas, ierīce nosūtīs trauksmes informāciju, lai jūsu tālruni. 10. Ātruma pārsniegšanas Signalizācijas,Izjaukt signalizācijas,ACC aizdedzes&Liesmas signāla,Pārvietošanās Signāls. 11. Vibrācijas Signāls Ja kāds satriekts, automašīnas , piedāvā ierīci, kas stājās roku statusa, ierīce nosūtīs trauksmes informāciju, lai jūsu tālruni. 12. Balss Monitors Jūs varat novērot skaņas ap ierīci attālināti izmantojot jūsu mobilais. 13. SOS Ārkārtas izsaukums Jūs varat nospiest SOS pogu ārkārtas zvanu, kad tikās ārkārtas situāciju. 14. Vienu Gadu BEZMAKSAS WEB IZSEKOŠANAS PROGRAMMATŪRU UN MOBILĀS aplikācijas !

Tagi: gps motociklu yhamaja, gp tracker, vienas ass saules tracker, tkstar, transportlīdzekļu gps izsekošanas, tk102, ios gps tracker, gt06 tracker, klaidonis eiropas piegāde, gps tracker vehicl.

Datu lapa

Īpaša funkcija 2 Vibrācijas signāls, Kustības signalizācijas,Izjaukt signalizācija
GPS tips GPS Tracker
Darbības Spriegums 12-36VDC
Pozicionēšanas Veidi GPS+LBS
Garantijas laiks viens gads
Dziesmu Platforma http
Akumulatoru Dzīves No 5 Līdz 9 Stundām
Modeļa Nosaukums gt06
Postenis Izmēra 90(L) x 50(W) x 13(H)mm
Gps Modulis
Out Power 0,5 w
Ekrāna Izmērs Saskaņā Ar 2 Collas
Īpaša funkcija 1 Tālvadības samazināt naftas, SOS ārkārtas izsaukums, Vēsture, maršrutu, apskates,
GPS Atrašanās vieta Pasaules izmantot
Īpaša Iezīme Interneta Savienots
rezerves akumulators Uzlādējams 200 mAh 3,7 V Li-jonu polimēru akumulatora
GPS Ģeogrāfiskās Atrašanās vietas Eiropa
Veids GPS Tracker Auto
īpaša funkcija 4 atvērto durvju signalizācija
Lietošanas periods Vienu gadu bezmaksas
Zīmola Nosaukums ertengtec
Tīkla un Biežums 2G GSM/GPRS; 850/900/1800/1900Mhz
Versija Jaunākās
Precizitāte GPS
īpaša funkcija 5 Geofence, Blind datu glabāšanas jomā
Spriegums 12V
Īpaša funkcija 3 Ātruma pārsniegšanas signalizācijas, ACC aizdedzes, Liesmas Signāls

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Auto GPS Tracker Transportlīdzekļa GPS atrašanās vietas GT06 nogriezts Naftas Balss Uzrauga SOS Zvanu 12-36V Tracker Motociklu Reālā laika Izsekošanas Ierīce

Auto GPS Tracker Transportlīdzekļa GPS atrašanās vietas GT06 nogriezts Naftas Balss Uzrauga SOS Zvanu 12-36V Tracker Motociklu Reālā laika Izsekošanas Ierīce

Saistītie Produkti: