Jauns Izpārdošana
200pcs 86mm/87mm/88mm/89mm/90mm PET/ PE/PP/ HDPE/Stikla/Akrils ,Alumīnija folija zīmogs ! medicīnas grade Alumīnija folijas blīvi! Skatīt lielāku

200pcs 86mm/87mm/88mm/89mm/90mm PET/ PE/PP/ HDPE/Stikla/Akrils ,Alumīnija folija zīmogs ! medicīnas grade Alumīnija folijas blīvi!

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€19.91

Kopīgot

Vairāk informācijas

200pcs 86mm/87mm/88mm/89mm/90mm PET/ PE/PP/ HDPE/Stikla/Akrils ,Alumīnija folija zīmogs !medicīnas grade Alumīnija folijas blīvi!

1, Kāda izmēra uzvalki mani?

- Pielāgojama 15-90mm Alumīnija folijas blīvslēgi, PET/ PE/PP/ HDPE/Stikla/Akrila pudele!!

2, produkta lietošanas Elektromagnētiskās indukcijas alumīnija folijas hermētiķi gasket par PE, PET, PVC, PP, PS, ABS, un, stikls un citi konteineri materiālu blīvslēgiem, plaši izmanto farmaceitisko līdzekļu, veselības produkti, pārtikas produktu, kosmētikas līdzekļu, kosmētikas līdzekļu, ķīmisko vielu, naftas, utt.Dažādās nozarēs, saskaņā ar klienta prasībām, kas ir uzdrukāts uz uzņēmuma vai produkta logo, LOGOTIPS, kas ir anti-zādzība, drošības, mitruma (anti-noplūde) un pagarinātu produktu uzglabāšanas laiku īpašībām.

3, Kā to izmantot, 1), alumīnija folijas hermētiķi filmu, kas novietoti apakšā pudeli (kartona virzienā uz leju pudeli, alumīnija folijas, kas saskaras ar pudeli); 2) pievelciet vāciņu, izmantojot elektromagnētiskās indukcijas aizzīmogošanas mašīnas indukcijas zīmogs; 3), atvērt pudeli un vāciņu, alumīnija folijas, hermētiķi filmu un pudeles, lai izveidotu spēcīgu zīmogu, kartona paliks pudelē; 4,Uzmanību uz vairākiem jautājumiem, un transporta, glabāšanas nosacījumi 1), pudeli nedrīkst būt ūdens, eļļas un citas vielas. 2), pudele būtu pilnīgs plaknes, nedrīkst būt plaisu, izciļņiem. 3), apakšā, pudele un pudeles saspringto pirms starpība ir nulle. 4), lipīgu slāni, lai saglabātu tīru, kas nav piesārņotas. 5), turēt zem 30 grādiem pēc Celsija, lai izvairītos no tiešas saules iedarbību. 6), alumīnija foliju, hermētiķi filmu hermētiķi gasket ir atkarīgs no uzglabāšanas temperatūras, vāciņš spiediena un citiem faktoriem.

Tagi: srm 230 primer spuldzes, pastāvīgā lps hasbro, snek ādas zābaki vīriešiem, nūjas x gaisa mitrinātāju, turbānus bērnu mammām, sieviešu jaka herno, snekers vīriešu izmērs 13, rokas pulksteni led vīrietis, akmeņi aproce diy.

Datu lapa

Vienuma Tips Atkārtoti Uzpildāmas Pudeles
Izmērs 15-90mm
izcelsmes vieta CN
Modeļa Numurs PET/ PE/PP/ HDPE/Stikla/Akrils

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

200pcs 86mm/87mm/88mm/89mm/90mm PET/ PE/PP/ HDPE/Stikla/Akrils ,Alumīnija folija zīmogs ! medicīnas grade Alumīnija folijas blīvi!

200pcs 86mm/87mm/88mm/89mm/90mm PET/ PE/PP/ HDPE/Stikla/Akrils ,Alumīnija folija zīmogs ! medicīnas grade Alumīnija folijas blīvi!

Saistītie Produkti: