Jauns Izpārdošana
100gab Tukšas Plastmasas Pudeles Ceļojumu Sub Pudele Šampūnu, Kosmētikas Losjons Konteineru Pudele Ar D-formas Karabīne Āķis Gredzens Skatīt lielāku

100gab Tukšas Plastmasas Pudeles Ceļojumu Sub Pudele Šampūnu, Kosmētikas Losjons Konteineru Pudele Ar D-formas Karabīne Āķis Gredzens

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€34.18

-27%

€46.83

Kopīgot

Vairāk informācijas

Detaļas

Piemērots Iepakojums Plašu Produktu Klāstu , piemēram, dušas želejas, vannas eļļas, šampūni, ķermeņa losjoni, roku ziepes, aromterapijas produktus, matu serumi, matu skaistums un lakas, eļļas, ar roku želejas un vairāk.

Var būt viegli piestiprināts pie apģērba e.g josta vai pogas caurums), lanyards, vai pārvietojamos ratiņus.Ļoti viegli un ātri atdalīt.

Ērts Klipsis / Aizdare (Karabīne) ļauj piestiprināt pie somas, mugursomas vai atslēgu, gredzenu, lai tās vienmēr ir ērts, ja nepieciešams.

Šīs pudeles ir pietiekami mazs, lai ietilptu jūsu ceļojumu soma vai čemodāns, padarot tos par ideālu iepakojumu essentials, ka visi, kas notiek brīvdienās vai nedēļas nogalē pārtraukumiem.

PETG - 100% pārstrādājams ...papildus tam, ka ievērojamu materiālu, pārtikas un dzērienu rūpniecība, PETG ir populāra, būvniecības, medicīnas un ražošanas nozarēs, sakarā ar īpašībām, kas minētas iepriekš.

Iepakojums:100gab 30/50ml

Piezīme:

Krāsa Āķis Nosūtīt Izlases

Pakete nāk ar plastmasas maisiņu, lūdzu, ņemiet vērā, ka ir skrambas jo dažkārt savstarpēju berzi starp pudelēm tranzīta laikā.Tas ir neizbēgami.Mums ir žēl, ka mēs nevar garantēt, ir 100% gludas virsmas.

Tas neietekmē izmantot, ja jums ir wrap tos, pudelēs ar savu ārējo vāku.

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums prātā, paldies.

Mēs arī pārdot daudz citu veidu, LDPE / PE pudeles, lūdzu, apmeklējiet mūsu veikalā vai sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams.Paldies.

Maksājuma

1.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu sistēmas PayPal.

2.Maksājumu ir saņēmis 7 (septiņu) darba dienu laikā pēc izsoles slēgšanas.

Piegāde

1.Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza, pirms jūs maksājat.

2.Preces tiks nosūtītas ar 1-3 darba dienas, kad esam saņēmuši maksājumu.

3.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem;

4.Starptautiskā pircēju lūdzu, ņemiet vērā:

a.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai samazinātu risku par muitas nodokļiem.

b.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkšanas.

Tagi: aitādas apakškrekli, pot nutella 5kg, plakāti granada, seksa lelle amazon, lee cooper polo, sony plazmu tv, iespiests kleitas, plēsoņa ultime, balli īss komplekti.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

100gab Tukšas Plastmasas Pudeles Ceļojumu Sub Pudele Šampūnu, Kosmētikas Losjons Konteineru Pudele Ar D-formas Karabīne Āķis Gredzens

100gab Tukšas Plastmasas Pudeles Ceļojumu Sub Pudele Šampūnu, Kosmētikas Losjons Konteineru Pudele Ar D-formas Karabīne Āķis Gredzens

Saistītie Produkti: