Jauns Izpārdošana
10Pcs 15ml/15g Tukšs Ovāls Lūpu Balzams, Caurules Plastmasas, Balta Cieta viela Smaržas, Dezodorants, Konteineri, Portatīvās Grims, Lūpu Mēģenes Ar Vāku Skatīt lielāku

10Pcs 15ml/15g Tukšs Ovāls Lūpu Balzams, Caurules Plastmasas, Balta Cieta viela Smaržas, Dezodorants, Konteineri, Portatīvās Grims, Lūpu Mēģenes Ar Vāku

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.10

-14%

€7.17

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

[Tips]: Lūpu Balzams Caurules Dezodorants Konteineri

[Spējas]: 15ml

[Materiāls]: Plastmasas

[Krāsa]: Balta

[Izmērs]: Apm.36*17*75mm

[Daudzums]: 10Pcs

[Masas]: Aptuveni 168g

(1cm=10mm=0.39 collas)

Mērījumu Informāciju pievienoto attēlu.

Iepakojuma Saturs:

10Pcs Tukšs Ovāls Lūpu Balzams, Mēģenē(ar vākiem)

Motīvs:

100% Brand new, un to var izmantot atkārtoti.

Twist līdz dibenam.

Liels lūpu balzams, Dezodoranta vai cieto smaržu.

Vieglais svars, maza izmēra, viegli pārnēsājams.

Paziņojums:

1.Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2.Lūdzu atļaut nelielu noviržu mērījumu datiem.

3.Lūdzu, ļauj 2-5cm kļūda.

Apmaksa: 1.Mēs pieņemam alipay šeit. 2.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

3. Pircējs ir atbildīgs par visiem un/vai jāmaksā par savu valsti.

Piegāde: 1.Pasaules kuģniecības(Izņemot dažas valstis un APO/FPO). 2.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR MACH savu piegādes adresi. 4.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir sniegt pārvadātājam un igaunijā, izņemot nedēļas nogales un brīvdienas.Tranzīta laiks var atšķirties,īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7.Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpība,mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 8.Mēs parasti piedāvā standarta international airmail.Tas var ilgt aptuveni 10 līdz 25 darba dienu laikā par piegādi.Ja jums ir kādi jautājumi vai jebkuru īpašu lūgumu,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs atbildēsim 18 stundas, jo laika starpība starp mums.

Garantijas Un Garantijas: 1.Ja prece ir bojāta vai jums ir citi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā,un to nedrīkst atvērt strīdu bez komunikācijas,mēs uzskatām, ka labas komunikācijas sasniegs labu rezultātu,Jūsu apmierinātu mums ir ļoti svarīgas. 2.Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci,lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Un lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atgriezto preci. 3.Ja jūs nevarat saņēma iepakojumā 60 dienu laikā (Brazīlija 90 dienām),mēs atmaksāsim jūsu naudu.

Atsauksmes: 1.Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, pirms jūs sniedzat mums, neitrālu vai negatīvu atsauksmi! 2.Ja jums ir apmierināti ar produktu, un mūsu pakalpojumiem,lūdzu, atstājiet mums ir labas atsauksmes.Ja iespējams,lūdzu, atstāt dažas fotogrāfijas no produkta,tā būs ļoti noderīga citiem pircējiem.

Sazinieties ar MUMS: Mūsu darba laiks: ●9.00 līdz 6:00 PM (Ķīna Laika) ●12:30 AM līdz 10:30 PM (GTM laiku)

Tagi: tukša lūpu caurule, vīrieši lūpu balzams, lūpu glosss caurules, apaļā uzglabāšanas konteineri, kosmētikas konteineru tukšs, cosmet, plastmasas mēģenē, plānas lūpu konteineru, spīdums glossier, stikla pērle.

Datu lapa

Vienuma Tips Atkārtoti Uzpildāmas Pudeles
Materiāls Plastmasas
krāsa Balts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Ovālas Lūpu Balzams, Caurules
Izmērs 36*17*75mm
Piemērots lūpu balzams,Dezodorants, cietās smaržas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

10Pcs 15ml/15g Tukšs Ovāls Lūpu Balzams, Caurules Plastmasas, Balta Cieta viela Smaržas, Dezodorants, Konteineri, Portatīvās Grims, Lūpu Mēģenes Ar Vāku

10Pcs 15ml/15g Tukšs Ovāls Lūpu Balzams, Caurules Plastmasas, Balta Cieta viela Smaržas, Dezodorants, Konteineri, Portatīvās Grims, Lūpu Mēģenes Ar Vāku

Saistītie Produkti: