Jauns Izpārdošana
Auto spoguļi Skatīt lielāku

Auto spoguļi "Krugozor" 63021 par apdzīšanu uz labās puses automašīnas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.14

Kopīgot

Vairāk informācijas

"Apvārsnis "-Universālā spoguļa sistēmu, lai uzlabotu priekšā skats, kad apdzen un restrukturizāciju labās un kreisās puses automašīnas atrašanās vietu no stūres rata.

Mērķis "horizon" sistēmu, lai nodrošinātu auto vadītājam ar pilnīgu informāciju par kustību automašīnām uz letes lentes priekšā pa kreisi pirms veikt apdzīšanas manevru (īpašnieku labo roku automašīnām) vai par situāciju uz ceļa, uz priekšu, uz labo pusi, kad to apjoms un pārstrukturēšanas ar blīvu pilsētas plūsma (īpašnieku kreisajā automašīnām).

Rīcība "horizon" sistēmu, kas ir balstīta uz periscoptic ietekme savstarpēji atrodas divi spoguļi.Sistēma ir mazi izmēri, uzstādīta iekšā salonā virs "torpedo", kas atrodas kreisajā stūrī (uz labo roku mašīnas) vai labajā pusē (pa kreisi-roku mašīnas).

Par labās rokas disks: Labo roku diska draiveri iepriekš saņem visu nepieciešamo informāciju par pašreizējo situāciju uz priekšu, pa kreisi .Tādējādi, nevēršoties pie kases lentes, vadītājs var izvērtēt drošības gaidāmo apdzīšanu, kā rezultātā, risku counter-frontālās sadursmes tiek samazināts.

Bez periscopic sistēma, vadītāja labo roku auto ir spiesti stingri pa kreisi, bieži vien atstājot uz letes, sloksnes, radot avārijas situāciju: Tas ir tāpēc, ka transportlīdzekļa vadītāja labo roku auto aizver pārskata counter strip впередиудущий transports.

Par kreisās puses disks: "apvārsnis" sistēmu, kas būs noderīga, ar blīvu pilsētas plūsma braucot ar vairākrindu ielām.Vadītājs saņem informāciju par kustību uz priekšu blakus rindas labajā pusē.Šādā veidā autovadītājs spēs, lai novērtētu situāciju, un būs pārbūvēta pareizo rindu, savlaicīgi, ja kādu iemeslu dēļ uz kreiso rindu agrāk atradās vadītāja samazināts kustības ātrums attiecībā pret citām rindām.

Ar informāciju par ceļa vidi priekšā no visām pusēm, vadītājs saņem skaidras priekšrocības.Un pats galvenais-papildu drošību!

Palielina skata leņķi, vadītājs pie sāniem pa kreisi vai pa labi, tiek parādīta informācija par kustību uz priekšu, uz blakus joslām.

Vienmēr un jebkurā apgaismojums skaidru attēlu-kā sānu spoguļi atpakaļskata.

Sistēmā ir pievienota iekšpusē kabīnes, kas nozīmē, ka spoguļi ierīces nav netīri.Projektēšanas sistēmas, kā arī atrašanās vieta spoguļi ierīces ir konstruētas tādā veidā, ka tīrītāji automašīnas skaidru skatu laukuma.Nav bloķēt pārskats par vadītāja un netraucē pasažieru.

Galvenais spogulis ierīces, kas atrodas tajā pašā līmenī, kā kreisais sānu spogulis, atpakaļskata.Tādējādi, vienas galvas rotācijas ir pietiekami, lai pieņemt informāciju no abiem spoguļiem.Tāpēc novēršanās no ceļa, ir minimāla!

Uzstādīšanas un regulēšanas ierīces aizņem minimālo laiku (1-2 minūtes) un var izgatavot patstāvīgi, neizmantojot rīks.Sistēmā ir pieskrūvēts ar spēcīgu piesūcekņus.

Ierīce ir universālās, kreiso un labo stūres, automašīnas, piemērots automašīnām ar jebkura tipa ķermeņa un vējstikla leņķis: Pasažieru pārvadājumi, mikroautobusu, kravas automašīnas.

"Apvārsnis" sistēma ir individuāla iepakojuma un nāk formā sastāvdaļas, ar sīku montāžas instrukciju.

Ieteikumi uzstādīšanai spogulis sistēma "apvārsnis".

Par blīvu un drošu fit piesūcekņus stikla Ieteicams:

Sausā vai noslaukiet ar mitru drānu virsmu, stikla un piesūcekņus.

Aukstā gadalaikā, pirms instalēšanas siltu gaisu gan stikla un

Piesūceknis.

Tagi: broadway spoguļi, spogulis, atpakaļskata, spoguļi dekori, blind spot spogulis kravas automašīna, spogulis, atpakaļskata, 10 collu auto dvr, spogulis, atpakaļskata monitors, kamera auto usb, gaismas mobilo spogulis, spogulis sienas.

Datu lapa

Vienuma Tips Interjera Spoguļi
Izcelsme DPU(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Auto spoguļi

Auto spoguļi "Krugozor" 63021 par apdzīšanu uz labās puses automašīnas

Saistītie Produkti: