Jauns Izpārdošana
Universāls Auto Spogulis Anti-glare Automašīnu Atpakaļskata Spogulis Interjera piesūcekni Zils Spogulis, Auto Piederumi Auto Kravas automašīna Skatīt lielāku

Universāls Auto Spogulis Anti-glare Automašīnu Atpakaļskata Spogulis Interjera piesūcekni Zils Spogulis, Auto Piederumi Auto Kravas automašīna

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.24

-14%

€8.51

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksti: 1. Skaidrs Spoguļa Efektu: lai ļauj izvairīties no satiksmes negadījumiem, šī atpakaļskata spogulis izmanto skaidrs, anti-glare zilā filmas.Perfektu Attēlu bez izkropļojumiem.Anti-glare un atteicās žilbinošs.

2. Plašāka vīzija: Šī atpakaļskata spogulis ir 360 grādu leņķa regulēšana.Plašāka spoguļa atspulgs jomā, jo īsāks atbalsta roku.

3. Super Spēcīgu Sūkšanas: Ar super iesūkšanas, atpakaļskata spoguļi var būt par 10 kg smaguma.Ar sūcējs ir stabils, anti-slīdēšanas un nav viegli nokrist, kas ir vienreizēji un ļoti izturīga.

4. Plaši Izmanto: auto atpakaļskata spogulis ir piemērots vairumam transportu, piemēram, automašīnu, automašīnas, SUV, kravas automašīnām un laivām, lai vairotu pārredzamību un novērstu neredzamo drošāku braukšanu.

5. Vienkārša Uzstādīšana: auto atpakaļskata spoguli var viegli piestiprināma pie jebkura tīra, gluda un neporaina vējstikla.Viegla uzstādīšana ar sevi 2 min.Pielāgojiet vispārējo bumbu un pievelciet uzgriezni, lai iegūtu labāku skatu.

Funkcijas:

Universālā riekstu bāzes, var pagriezt par 360°;

Ar 1200R izliektu virsmu, paplašina redzes lauku, likvidē neredzamo, lai jūs varētu redzēt aiz aizmugures logs un aizmugures rindā.

Zils spoguļa virsmai ir pretatspīduma efektu.Ja priekšējo lukturu gaismas, gaismas nebūs tik žilbinošs, un braukšana ir drošāka.

Spoguļa virsmas, pieņem anti-splash ārstēšana, kas padara braukšanu drošāku.

To 7cm diametra piesūcekni nāk ar slānis silikona viskoze uz apakšējo slāni, kas piedāvā iesūkšanas un stickness.

Var pagriezt par 360°.

Specifikācijas:

Nosaukums: Anti-glare Izliektas Atpakaļskata Spogulis

Krāsa: Zils Spogulis

Izmērs: apmēram 22*6.5 cm/8.66*2.56 gadā

Materiāls: plastmasa + stikls

Iepakojuma Saraksts:

1*Auto Atpakaļskata spogulī

Tagi: c1 auto, daudzfunkcionāls auto atpakaļskata spogulis, spogulis, atpakaļskata, anti glare spogulis, cop gaismas atpakaļskata spogulis, foto spoguļi, panorāmas atpakaļskata spogulis 5, auto piederumi, pielāgošana, anti glare auto spogulis, piesūceknis spogulis automobiļu.

Datu lapa

Īpašas Pazīmes Anti-glare Universal
Objekta Garumu 22cm
Postenis Svars 200g
Objektu Platums 6.5cm
Zīmola Nosaukums cacoonlisteo
Gads 2020
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Materiāla Tips Plastmasas + Stikls
Postenis Augstums 0.0inch

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Universāls Auto Spogulis Anti-glare Automašīnu Atpakaļskata Spogulis Interjera piesūcekni Zils Spogulis, Auto Piederumi Auto Kravas automašīna

Universāls Auto Spogulis Anti-glare Automašīnu Atpakaļskata Spogulis Interjera piesūcekni Zils Spogulis, Auto Piederumi Auto Kravas automašīna

Saistītie Produkti: