Jauns Izpārdošana
Magene Mover Sirds ritma Monitors Krūšu Siksna Band Bluetooth ANT+ Velosipēds Ritms Sensors XOSS G+ Bryton IGPSPORT GPS Velo Dators Skatīt lielāku

Magene Mover Sirds ritma Monitors Krūšu Siksna Band Bluetooth ANT+ Velosipēds Ritms Sensors XOSS G+ Bryton IGPSPORT GPS Velo Dators

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.12

-51%

€12.50

Kopīgot

Vairāk informācijas

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

Mēs esam Četrās krāsās pēc izvēles, Sarkans/Zils/Oranžs/Melns, Ja jums ir nepieciešams norādīt krāsu, lūdzu, atstājiet ziņu, ja vēlaties pasūtīt.citādi mēs nosūtīsim black tieši.

Uzmanību

1.Lūdzu, Instalējiet lietotni Magene Lietderība jūsu telefonu un reģistrēti kontu, lai sāktu Smart GPS datoru,vai Smart GPS datoru nevar sākt strādāt.un tas nav iespējams automātiski sinhronizēt Stava.

2.Jums ir nepieciešams, lai pabeigtu dažus soļus uz Magene Lietderība app, pieslēdzot jaunu sensoru.Šāds ritms, sirdsdarbības frekvence , ātruma sensors un elektroenerģijas skaitītājiem.

4 Zvaigžņu Pozicionēšanas Sistēma

Atbalsts GPS/Beidou/Galileo/Globālā Pozicionēšanas Sistēma 30 Sekundes, lai ātri atrastu , veikt visus pasākumus, ar mierīgu prātu.

Bagāts datiem, 37 priekšmetus 9 kategorijās

Jauda / Ritms / Ātrums / Sirdsdarbība / Dienesta Pakāpe / Attālums / Augstums / Time / Turn Skaits

Jūs varat DIY spidometra rādījums

Pabeidzot acivation un saistoši preocedures, jums būs vērsta uz iestatīšanas ekrānu, Šeit jūs varat pielāgot lapu skaitu, un katras lapas saturu, lai dotu iespējas ir neierobežotas, ekrāna, paplašināt un pielāgot automātiskās izslēgšanas laiku, skaņas on / off, pašreizējā laika zona, personisko informāciju, utt.

Pievienotas Jaunas Sensori

Jums ir nepieciešams, lai pabeigtu dažus soļus uz Magene Lietderība app, pieslēdzot jaunu sensoru.Šāds ritms, sirdsdarbības frekvence , ātruma sensors un elektroenerģijas skaitītājiem.

Solis 1 - Noklikšķiniet uz app, lai meklētu sensors 2. Solis - Klikšķiniet uz jūsu ierīci no saraksta 3. Solis - ierīce, kas jums izvēlēto tiek parādīts "pievienotās ierīces" pozīciju un savienojums ir izveidots.

Automātiski sinhronizētas ar Strava

IPX6 Ūdensizturīgs un Automātiskais Apgaismojums

Kāpēc vajag GPS odometra + ātrums, ritms un sirds ritma monitors?

Ātrums, ritms sensors var sniegt mobilā telefona vai GPS datoru ar ritms datu, ka tā nevar iegūt, tādējādi palīdzot vadītājam, lai iegūtu labu enerģiju izejas jaudas attiecība, un izvairīties no enerģijas zudumu, ko izraisa pārāk ātrs vai lēns ritms.

Mērīšanas sirdsdarbību ļauj jums izmantot bez domāju, apgūstot tiesības intensitāte, lai palīdzētu jums sasniegt jūsu mērķus efektīvāk un izvairoties no pārmērīga vai nepietiekama īstenot caur sirdi kursa noteikšanas,Tas ir viegli, lai pārbaudītu progresu un pierādīt jūsu centienus.

Šie trīs veidu informāciju, kas ir savākti GPS odometra rādījums, ko var viegli saskaitīt un dalīties, izmantojot APP šādu Strava.

Uzstādīšana K1 Turētājs

1. Stabilāks nekā F turētājs 2.Savietojama ar Gopro kameru, Velosipēdu priekšējās gaismas

Make up for GPS odometra un Laba Izvēle, Iekštelpu Riteņbraukšanas

Jo gan mobilo telefonu un GPS datoru izmantot GPS pozicionēšanas, lai noteiktu ātrumu, to precizitāte ir iejaukusies ar paraugu ņemšanas blīvumu un algoritmu.Gadījumā, ja ir vāja vai nav signāla, ātruma sensors efektīvi kompensētu datu pareizību, kas ir labs papildinājums, lai GPS kodu tabula.

Ritms un Ātrums divlīmeņu sensoru

Produkcija details:

1. Dual Pārvades Sistēmu (ANT+ / Bluetooth), kas Saderīgs Ar Abiem Plaši Izmanto ANT+ un Bluetooth Smart Ierīcēm!

2. Viegli instalēt, Ūdensnecaurlaidīgs, Viegls, Bezvadu savienojumi un Ne Magnēts

3. Ātrā & Ritms 2 in 1 Sensors (Ja nepieciešams izsekot Ātruma & Ritms tajā pašā laikā, jums ir nepieciešams iegādāties 2 vienībām)

4. Saderīgs Ar Garmin, Bryton GPS Velo Dators ar ANT+ Sistēma

5. Saderīgs arī ar iekštelpu riteņbraukšanas platformas, piemēram, Zwift, Sufferfest, TrainerRoad, un jūsu mīļākie telpās.Darbojas arī ar bezmaksas Wahoo Fitness app, Strava, RideWithGPS, MapMyRide, Cyclemeter, un vairāk!

H64 Sirds Ritma Sensoru

1. Ilgs akumulatora darbības laiks

2. ANT+ & Bluetooth 4.0 atbalsts

3. Saderīgs ar garmin , igpsport, ZWIFT , WAHOO , STRAVA un tā tālāk

Iepakojuma saraksts

1. ANT+ & Bluetooth 4.0 Sirds ritma Sensoru

1 CR2032 Baterija

1 Regulējama elastīga siksna

Tagi: bryton rider, bryton, velosipēds rāmis siksna, cadans sensors magene, igsport igs20, IGPSPORT, sirds sensors, wego sirds ritma monitors, skudru ligzdu, velosipēds kartes gps.

Datu lapa

Sensors ģeomagnētiskās sensors
Tehnoloģija Bluetooth & ANT+
Funkcija 2 Velosipēda Spidometrs
nosaukums 1 velosipēdu datoru ritms sensors
nosaukums 3 Velosipēdu Sirds ritma Monitors cilvēkresursu pārvaldība
Hronometrs un Piederumi Bezvadu Hronometrs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
nosaukums 2 velo dators, ātruma sensors
Modeļa Numurs H64
Funkcija 1 Bezvadu Velo Dators
Sertifikācija CE

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Magene Mover Sirds ritma Monitors Krūšu Siksna Band Bluetooth ANT+ Velosipēds Ritms Sensors XOSS G+ Bryton IGPSPORT GPS Velo Dators

Magene Mover Sirds ritma Monitors Krūšu Siksna Band Bluetooth ANT+ Velosipēds Ritms Sensors XOSS G+ Bryton IGPSPORT GPS Velo Dators

Saistītie Produkti: