Jauns Izpārdošana
RIETUMU RITEŅBRAUKŠANAS Velosipēdu Datoru Velosipēda Spidometrs VADĪJA Velosipēdu 20 Funkcijas, Ūdensizturīgs Ciclocomputador Cikla Spidometra Apgaismojums Skatīt lielāku

RIETUMU RITEŅBRAUKŠANAS Velosipēdu Datoru Velosipēda Spidometrs VADĪJA Velosipēdu 20 Funkcijas, Ūdensizturīgs Ciclocomputador Cikla Spidometra Apgaismojums

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.56

-29%

€20.79

Kopīgot

Vairāk informācijas

Preces Nosaukums Velosipēdu Datoru Velosipēda Spidometrs Lietderība LED Velosipēdu 20 Funkcijas, Ūdensizturīgs C iclocomputador Cikla Spidometra Apgaismojums 1. Izmanto divu veidu riepas spec 2. Atmiņas funkcija 3. Ātruma tendence 4. VPD Pašreizējo Ātrumu 5. ODO Odometra 6. VASARAS Attālums no viena ceļojuma 7. MXS Max ātrums 8. AVS Vidējais ātrums 9. TM Laiks braukt 10. CLK (12h|24h)\Pulkstenis 11. CAL Kaloriju Līmenis 12. TAUKU Tauku apdegums measureement 13. TEM Temperatūras 14. SW Laiks (sekundes skatīties) 15. Norāde par zemu jaudu 16. Tehniskās apkopes un atgādinājumu funkcija 17. Pielāgojams KM\h vai M\h 18. IESTATĪŠANAS RIPU, RITEŅBRAUKŠANA (0mm-99999mm) 19. Noklusējuma vērtība odometra noteikšanu 20. Auto uz \off Pircējam attālumu starp bezvadu palaidējs un themagnetic galva ir ap 3mm(vairāk tuvāk jutīgāki) attālums starp velosipēdu datoru un magnētisko galvu jābūt ne vairāk kā 60cm Instrukcijas 1, Par muguras gaismas:Laikā, 17:00-7:00,ekrānā tiks izgaismotas līdz 4 sekundēm, kad jūs nospiežat jebkuru taustiņu , Bet, ja jūsvēlaties uz ekrāna vienmēr apgaismota , nospiediet abus vidū un labo taustiņu 1 sekundes laikā, lai saglabātu ekrāna vienmēr apgaismota uz augšu .Nospiediet vidū un labo taustiņu 1 sekundes laikā vēlreiz, lai atceltu to . 2, Par tīro vērtību, Nospiediet labo taustiņu, lai ieietu DST PAT TM režīmā.saskaņā ar šo režīmu , nospiediet vidējo taustiņu, lai pārbaudītu tauku un kaloriju vērtību.Nospiediet kreiso taustiņu 3 sekundes, DST TM MXS AVS TAUKU un kaloriju nāk "0".

Akumulatora Uzstādīšana

Noņemiet akumulatora vāciņu un ievietojiet gabals CR2032 baterijas korpusā.Paziņojums: Pozitīvo polu (+) būtu jānosaka uz augšu.Tad uz akumulatora vāciņu un skrūvējamu uz leju.

Sensors un Magnēts Uzstādīšana

Instalējiet sensors uz priekšējā dakša ar velosipēdu, un Magnēts, kas ir uzstādītas uz tērauda stieples tajā pašā pusē no riteņa.Sensors var underlaid ar back-up plāksnes un izmantojiet siksnu pievilkt uz priekšējā dakša.Tas nepieciešams, uzstāda 60cm attālumā no datora.Jākoriģē salīdzinošā atrašanās vieta Sensors un Magnēts.Plaknē, kas ir sejas inductor, uzturēt telpas 1,5 mm.Magnēts var būt iestatīts uz centru Sensors sejas-pret-aci, tas ir labāk, ar galvu vai asti Sensoru.

Stacionārie Uzstādīšana

Jo piederumi pack tur ir siksniņa, ko var izmantot, lai piesprādzēt Sēdekli uz stūres, kā arī mēs varam izmantot ar back-up plate nostipriniet.

Datoru Uzstādīšana

Push datoru pa tekni, pogu stand salabot datoru un turiet.Noņemot to vien vajag, lai vilktu to ārā pretējā virzienā pa tekni.Pārbaudiet uzstādīšana: Ieslēgtu priekšējo riteni, lai palaistu, izskatās, ka ekrāns, lai apstiprinātu, ja tas ieguva signālu.Ja tur nav signāla vai reakcija nav jutīgs, lūdzu, noregulējiet relatīvo atrašanās vietu, Sensora un Magnēts nedaudz.

KM/hr / ( M/h ) Izvēlieties

Nospiediet labo taustiņu, lai izvēlētos KM /h vai M/h režīmā.

Nospiediet vidējo taustiņu, lai apstiprinātu.

Pēc tam ieiet Perimetru Iestatījumu režīmā.

Riteņa Perimetra Iestatījums

Ekrāna rāda, 2060. gadā, izvēlieties precīzs cikls, velosipēds, saskaņā ar šādu sarakstu.Nospiediet labo taustiņu, lai mainītu flash numuru, pēc tam nospiediet taustiņu vidū taustiņu, lai to apstiprinātu.Komplekts no kreisās numuru uz pareizo numuru.Tā svārstās no 0mm, lai 9999mm.Tad tas nāk, lai uzstādītu velosipēdu"II", uz ekrāna rāda, 1860. To pašu iestatījumu darbību kā velosipēdu"I".

Nospiediet vidējo taustiņu, lai ievadītu uz svaru uzstādīšanas režīmā.

Riepu riņķa diagramma

Svara iestatījums

Nospiediet labo taustiņu, lai mainītu Kilogramu K Mārciņa L.

Nospiediet vidējo taustiņu, lai to apstiprinātu.

Noklusējuma vērtība no svara ir 065 kg, nospiediet labo taustiņu, lai mainītu numuru, nospiediet vidējo taustiņu, lai apstiprinātu.

Nospiediet vidējo taustiņu, lai ievadītu Apkopes trauksmes režīmā.

Apkope brīdinājums

Uzturēšanas noklusējuma vērtība ir: 0200, nospiediet labo taustiņu mainīt numuru, nospiediet vidējo taustiņu, lai apstiprinātu.

Pēc tam, runa ir noteikt tehniskās Apkopes Atgādinājums par to, velosipēdu"II".Noklusējuma vērtība ir 0800. To pašu iestatījumu darbību kā velosipēdu"I".

Funkcija: kad attālums vērtība sasniedz apkopes iestatījuma vērtību, uzgriežņu atslēgu ikonu būs acumirklis ekrānā, nospiediet vidējo taustiņu 6 sekundes, lai atceltu to.

Divi Velosipēdu I / II, izmantojot

Nospiediet vidējo taustiņu 6 sekundes, lai mainītu velosipēdu I/II.

Hronometra funkcija

Saskaņā ar (ODO-TE-CLK) galvenais režīmā, nospiediet vidējo taustiņu, lai mainītu (ODO-TE-SW) režīmā.Šajā režīmā, nospiediet kreiso taustiņu, lai sāktu hronometru, nospiediet vēlreiz, lai to apturētu, nospiediet labo taustiņu, lai notīrītu vērtību.Tas svārstās no 0:00:00 līdz 9:59:59.

ODO & Pulksteņa Iestatīšana

Saskaņā ar ODO Temperatūra Pulksteņa galvenajā režīmā, nospiediet kreiso taustiņu, jūs redzēsiet, ka ODO acumirklis, nospiediet kreiso taustiņu vēlreiz -TE acumirklis, nospiediet kreiso taustiņu vēlreiz -PULKSTEŅA ikona acumirklis.

1. Ja ODO acumirklis, nospiediet kreiso taustiņu 3 sekundes, lai

1. komplekts ODO vērtību.Nospiediet labo taustiņu mainīt numuru, nospiediet vidējo taustiņu, lai apstiprinātu to, kas no labās uz kreiso numuru.

Tagi: velosipēds letes, bycicle sūknis, wolfbike biksītes, velosipēdu odometra bezvadu, mudguard plastmasas, velosipēds kakla, velosipēds datoru velosipēda spidometrs, velosipēds kāju sūknis, velosipēdu km stundā, lēcas wolfbike.

Datu lapa

Izmērs bezmaksas izmērs
Modeļa Numurs YP0702022-ZP
Modes stils 2016. gada Jaunākās Ierašanās
velo datora funkcijas 2 Velosipēds Datoru
Hronometrs un Piederumi Ūdensizturīgs Hronometrs
velosipēds datora funkcijas 1 Velo Spidometrs
Preces Numurs YP0702022-ZP
Zīmola Nosaukums wolfbike
kuģniecības laiks 36 stundas kopš apdares maksājumu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

RIETUMU RITEŅBRAUKŠANAS Velosipēdu Datoru Velosipēda Spidometrs VADĪJA Velosipēdu 20 Funkcijas, Ūdensizturīgs Ciclocomputador Cikla Spidometra Apgaismojums

RIETUMU RITEŅBRAUKŠANAS Velosipēdu Datoru Velosipēda Spidometrs VADĪJA Velosipēdu 20 Funkcijas, Ūdensizturīgs Ciclocomputador Cikla Spidometra Apgaismojums

Saistītie Produkti: