Jauns Izpārdošana
10Style Pirmsskolas Izglītības Plakāti Diagrammas Valodas Nozīmē Mācīt Izglītības Mācību Mācību Resursi Mācību Materiāli Skatīt lielāku

10Style Pirmsskolas Izglītības Plakāti Diagrammas Valodas Nozīmē Mācīt Izglītības Mācību Mācību Resursi Mācību Materiāli

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.41

-45%

€11.66

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts

Palīdziet saviem bērniem sasniegt vairāk, spiežot tos uz mācību jautrā, izklaidējošā veidā.Sagatavot tos gaišāku nākotni agri.Sniegs jūsu bērna galvu sākt par šiem 10 bērniem izglītības plakāti.Iedvesmo bērnu iztēli, ar uzkrītošā tematiem šajās klasē plakāti.

Iezīme

Zīmola: STOBOK.

- Krāsa: Kā parādīts attēlā.

- Materiāls: Papīrs.

- Plakātu Izmērs: 40 x 28 x 0,1 cm.

- Tas lielu pack ietver 10 dažādi spilgtas krāsas sienas plakāti: Alfabēta Burti, Krāsas, Nedēļas Dienas, Skaitļi 1-10, Skaitļi 1-100, Lauksaimniecības Dzīvniekiem, Sezonas, laika apstākļos, Mēnešos, Formas un 32pcs Dubultā Novietotās Lentes.

- Veicināt radošumu bērniem ar skaistu un oriģinālu mākslas šajā pirmsskolas plakātu komplekts.Ar pievilcīgu ilustrācijas un spilgtas krāsas, šīs izglītības plakāti veikt funkcionālo klasē rotājumi bērnudārzu un dienas aprūpes.

- Mūsu pirmsskolas plakāti ir apmēram 16 x 11 collas, un drukāts uz kvalitatīva papīra papildus izturību.Šiem bērniem mācību plakāti, gan asaru un pret nodilumu izturīgs un ir ideāls homeschool un klases izmantošanu.

- Mūsu pirmsskolas mācību plakāti ir lieliska izvēle, lai skolotājs dāvanas, un veikt funkcionālās klases ordeņi un mācību materiāli skolās, dienas aprūpes un bērnudārzs.Tie ir arī ideāli piemērots homeschool vecākiem, un veikt praktiskos rotaļu istaba sienas dekoru.

- Ideāls Iepriekš bērnudārzs, pirmsskolas, mājām, skolu, bērnudārzu mājas, bērnudārzs, bērnu mācību plakāti.

Iepakojuma saraksts

10 x STOBOK Pirmsskolas Izglītības Plakāts

32 x STOBOK Dubultā Novietotās Lentes

Tagi: optometrijā testeris, buldogs plakāts, 12v siltuma pad, angļu valodas skolotājs, mācību resursu veidu, izmēri bērniem, mazulis izmēri, auto krāsas, bērnu diagramma, mācību līdzekļu vidusskola.

Datu lapa

Materiāls Papīrs
mācību valoda kids izglītojošās plakāts
Frakcija pirmsskolas izglītības plakāti diagrammas
Plakāta izmērs 40 x 28 x 0.1 cm
Mācību resursi mācību materiāli
Modeļa Numurs pirmsskolas izglītības plakāti diagrammas
Izglītības Plakātu Agrīnās Izglītības Diagrammas
izglītības resursi Mācību Resursi
mācību līdzekļi Sienas Izglītības Plakāts

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

10Style Pirmsskolas Izglītības Plakāti Diagrammas Valodas Nozīmē Mācīt Izglītības Mācību Mācību Resursi Mācību Materiāli

10Style Pirmsskolas Izglītības Plakāti Diagrammas Valodas Nozīmē Mācīt Izglītības Mācību Mācību Resursi Mācību Materiāli

Saistītie Produkti: