Jauns Izpārdošana
Transmisijas Vārpstas Sadalīšanās Instruments, VW, Audi A4 A5 Q5 Transmisijas Vārpstas Pusē 4WD 6-Ātrumu OB2 T40217 Skatīt lielāku

Transmisijas Vārpstas Sadalīšanās Instruments, VW, Audi A4 A5 Q5 Transmisijas Vārpstas Pusē 4WD 6-Ātrumu OB2 T40217

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€51.80

-6%

€55.11

Kopīgot

Vairāk informācijas

Izmantot, ja atslābtu pusē vārpstas par, 6 pakāpju pārnesumkārba, 4 riteņu piedziņa, manuālā pārnesumkārba 0B2. Der šādiem transportlīdzekļiem: Audi A4 2008+ Audi A5 2008+ Audi A5 Cabriolet 2009+ Audi Q5 2009+ Iezīmes: Izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, lēti, viegli uzstādīt, augstu uzticamību un ilgizturību. 100% jauni augstas kvalitātes Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet, gadu un modeļu apraksts, lai pārliecinātos, ka tas atbilst jūsu transportlīdzekli pirms pasūtīšanas, Ja vēlaties pasūtīt vairāk nekā 10 gabali, Pls sazinieties ar mums;

Ceru, ka mēs varētu būt labākais serviss jums!

Mēs kuģis mūsu līdzekļus visā pasaulē.Parasti, punktiem, kas būs nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc tam, kad noskaidroti maksājumu ir saņēmis.Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet savu adresi,mēs neesam atbildīgi par jebkuru piegādi sakarā ar nepareizu vai nevar piegādāt adresi.

Ja jums ir jāmaksā muitas nodevas,

tas ir jūsu pienākums pret savu valsti, pircējam vajadzētu saprast šo situāciju

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu katra klienta labākais, ko mēs varam.Visi vienumi tiks rūpīgi pārbaudīts un iepakoti, labā stāvoklī.Mēs piedāvājam 3 dienām miris pēc ierašanās nomaiņa garantijas saņemšanas dienas.Pircējs sedz atgriešanās kuģniecības maksa, un mēs pasts nomaiņa mūsu izmaksas pēc saņemšanas atpakaļ postenī.Nomaiņa vai kompensācijas tiks izsniegtas par saņemtos objektus.

Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, Lūdzu, atstājiet mums visas 5 zvaigznes aktīvo atsauksmes.Sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas neitrālu atsauksmes.Mēs vēlamies strādāt ar jums, lai atrisinātu jebkuru problēmu.

Tagi: vw vag laiks rīki, a4 rhd, vw profesionālās laiks rīki, vw pārvades rīki, obd2 skeneris, ar epb rīks, vw īpašu laiks rīki, audi pīlārs apdare, audi a4 b8 lentes, ob2 skeneris, a4 b6.

Datu lapa

Modeļa Numurs rokas instrumentu
Reģionā Ražošana Ķīna
Veids Transmisijas Vārpstas Sadalīšanās Rīks
stāvoklis Jauns
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Transmisijas Vārpstas Sadalīšanās Instruments, VW, Audi A4 A5 Q5 Transmisijas Vārpstas Pusē 4WD 6-Ātrumu OB2 T40217

Transmisijas Vārpstas Sadalīšanās Instruments, VW, Audi A4 A5 Q5 Transmisijas Vārpstas Pusē 4WD 6-Ātrumu OB2 T40217

Saistītie Produkti: