Jauns Izpārdošana
Oriģinālais LCD displejs Priekš Motorola Moto G8 Plus G8Plus LCD Displejs, Touch Screen Digitizer Montāža, Melns Ekrāns, Testa Bezmaksas Rīki Skatīt lielāku

Oriģinālais LCD displejs Priekš Motorola Moto G8 Plus G8Plus LCD Displejs, Touch Screen Digitizer Montāža, Melns Ekrāns, Testa Bezmaksas Rīki

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€21.94

-3%

€22.85

Kopīgot

Vairāk informācijas

Oriģinālais LCD displejs Priekš Motorola Moto G8 Plus G8Plus LCD Displejs, Touch Screen Digitizer Montāža, Melns Ekrāns, 100% Testa Bezmaksas Rīkus, Laipni lūgti mūsu veikalā!Lūdzu, pievērsiet uzmanību mūsu svarīgi padomi :

1.Ja jūs nolemjat, lai vietā, lai no mums, lūdzu izlasiet skaidri kā tālāk,ja jums ir kādas šaubas tikai pls sazinieties ar mums, pirmkārt,mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu.

2. Ja jūs vēlaties vietu, bluk pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums un lūgt citātiem,mēs dos jums labāko whoelsale cenas .

3.Pēc tam, kad saņemts preču, Lūdzu, nav instalēt tieši, kad jūs saņemat preces.

1)izveidot Savienojumu ar jūsu tālruni, lai pārbaudītu, pirmkārt, ja produkts ir normāli, pēc tam uz instalēt, vai ļaujiet speciālistu, lai saņemtu palīdzību.Nekādu bojājumu vai defektu, ko izraisa nepareiza darbība neattiecas kvalitāti.

2)Lūdzu, neatveriet strīdu, tas ir traumu.Sazināties vairāk, lai pārliecinātos, ka mēs ar abām pusēm, lai atrisinātu problēmas arī.

Par Garantijas:

1.Produktiem ir visaugstākā kvalitāte,tāpēc, ja neesat apmierināts ar preci, jūs esat iegādājies,lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas Komanda .Cik drīz vien iespējams.Mēs spēsim jums palīdzēt ar peļņu un kompensācijas, pamatojoties uz stāvokli objektu.

2.Ja preces esat saņēmis ne tā, kā aprakstīts.Lūdzu, informē mūs un nosūtiet mums atpakaļ 3 dienu laikā atmaksāt.Mēs atmaksāsim nedēļas laikā no dienas, kad saņemts atpakaļ preces.

Atsauksmes:

1. Jūsu apmierinātība ir mūsu veikšanu!Mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu augstas kvalitātes pakalpojumiem, lai jums. 2. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, un rādītājs tam, cik labi mēs darām.Mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem.Paldies!

Tagi: motorola g 5g plus, hsd088ipw1, a70 displejs, motorola tālrunis, g8441, lcd displejs, lcd moto g7, displeja g6 spēlēt, reklāmas moto z, gadījumā, motorola g8 jauda.

Datu lapa

LCD Komplekts
Pārākumu 100% Nav Dead Pixel
Postenis Stāvoklis Jauns
Modeļa Numurs Par Motorola Moto G8 Plus G8Plus
Pieskarieties Ekrāna Tips Kapacitīvais Ekrāns
Veids LCD & Touch Screen Digitizer
Ekrāns > 3"
Kvalitātes pakāpe Patiesu AAAA
Izmantošana Fix šķelto tālruni
Zīmola Nosaukums DEKANO
QC Pārbaudīta, Pirms Nosūtīšanas
Materiāls TFT
Piegādes Laiks 2 darba dienas pēc tam, kad maksājums apstiprināts
Saderīgu Zīmols motorola
Sertifikācija NAV
Ekrāna Izšķirtspēja 1520X720
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Akciju Piedāvājumu Rūpnīcas lielu daudzumu noliktavā

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Oriģinālais LCD displejs Priekš Motorola Moto G8 Plus G8Plus LCD Displejs, Touch Screen Digitizer Montāža, Melns Ekrāns, Testa Bezmaksas Rīki

Oriģinālais LCD displejs Priekš Motorola Moto G8 Plus G8Plus LCD Displejs, Touch Screen Digitizer Montāža, Melns Ekrāns, Testa Bezmaksas Rīki

Saistītie Produkti: