Jauns Izpārdošana
Par Xiaomi Redmi 4 Pro Ministru LCD Displejs + skārienekrāns Digitizer Montāža Ar Rāmi Melnā, Baltā Zelta Skatīt lielāku

Par Xiaomi Redmi 4 Pro Ministru LCD Displejs + skārienekrāns Digitizer Montāža Ar Rāmi Melnā, Baltā Zelta

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€18.46

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Visas daļas ir 100% garantēta kvalitāte.Ideāls nomaiņa jūsu bojātas vai vecas oriģinālas daļas.Ja jums rodas problēmas, kā remonts mīļākais nosakot mobilo tālruņu un tabletes, kā nav norādījumu kopā ar paketi ,tāpēc, lūdzu, jautājiet vietējā remonta tehniķi!Mēs piedāvājam visa veida rezerves daļas, mobilo tālruņu un tabletes, lai iegūtu Labas Kvalitātes ar Konkurētspējīgu Cenu.Mēs dalīties ar jaunāko informāciju par mobilo telefonu rezerves daļas, un tabletes daļas, vairumtirdzniecības tirgū.Lūdzu, objektu pievienot vēlmju sarakstu un pievienot veikalā saiti, lai mans mīļākais veikals.lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jūs vēlaties lielu pasūtījumu , mēs varam sniegt jums atlaidi !!!mēs varam palīdzēt jums atrast savu gribu priekšmetus vairumtirdzniecības Tirgū, un, Lūdzu nosūtīt detalizētu sarakstu ar mums.

Produkta attēls prezentācija

Iepakojums:

sūtījumu būs iepakota arī ar burbulis soma un spēcīga kastē.

Paketi, Ieskaitot:

1 x Tālruņa akumulatora aizmugurējais vāciņš 1 x T5 skrūvgriezi 1 x T6 skrūvgriezi. 1 x atvēršanas rīki.

Piezīme:

1. Instrumenti tika nosūtīta kā dāvanu, mēs nevar garantēt, tas 100% atbilst jūsu tālruni. 2. par vairāk nekā vienu preci iegādāties, vienkārši nāk ar vienu komplektu pārāk, pls saprast, Nav izņēmums. 3. Nē uzstādīšanas instrukciju, kas jums ir nepieciešams, lai atrastu daudz video youtube,paldies.

Maksājums:

Pēc Darījuma, VISA un MasterCard Kredītkarti, Western Union.

Piezīme:

1. Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet savu adresi, pirms veicat maksājumu, Kad jūsu maksājums ir nosūtīts, mēs nevaram nodrošināt, ka jūs uzrunāt, lai izmaiņas stātos spēkā. 2. Krievijas pircējiem, lūdzu atstājiet savu pilnu nosaukumu, ja vēlaties pasūtīt, tāpēc, ka jūs varat saņemt jūsu preces agrāk un droši. 3. Kad jūs maksājat par Ali Express, savu naudu ir protecked ar Darījuma.tas nesasniegs mums līdz brīdim, kad jūs apstiprināt.

Kuģniecības laiks:

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai kuģis no pašā dienā noskaidroti maksājumu līdz 16:00 PM(Pekina Laika), pretējā gadījumā mēs kuģis veic nākamajā darba dienā.Lai likts uz nedēļas nogali vai svētku tiks nosūtīti pirmdien vai nākamajā darba dienā.Paziņojums: Mēs nevaram uzņemties nekādu atbildību par jebkura pasūtījuma kavēšanās, vai nodokļa.Bet mēs zīme, kā dāvanu visiem starptautiskajiem paketi.

Kuģniecības laiks:

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai kuģis no pašā dienā noskaidroti maksājumu līdz 16:00 PM(Pekina Laika), pretējā gadījumā mēs kuģis veic nākamajā darba dienā.Lai likts uz nedēļas nogali vai svētku tiks nosūtīti pirmdien vai nākamajā darba dienā.Paziņojums: Mēs nevaram uzņemties nekādu atbildību par jebkura pasūtījuma kavēšanās, vai nodokļa.Bet mēs zīme, kā dāvanu visiem starptautiskajiem paketi.

Piegādes Laiks:

ASV: 7-25 darba dienu laikā pa e-pakešu.Austrālija, Kanāda, un Eiropas Valstīm: 20-40 darba dienu laikā.Krievija, Brazīlija, Argentīna, Čīle un citas valstis: 30-45 darbadienas.Sūtījumi tiek nosūtīti ar www.winwithwow.lv Standarta Kravas vai Singapūrā Reģistrētā Paketes (ar izsekošanas numuru), ja jums ir nepieciešams ātrāk kuģniecības pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums express piegādes maksa.piemēram, DHL,EMS un UPS,Fedex, un citu express shipping.

Pēc-pārdošanas līgumu:

1. Lai aizsargātu intereses pircējam.Pircēji, kuri ir neapmierināti ar preces 7 dienu laikā no dienas, kad saņemts preču (nepatīk, atšķiras no apraksta, kvalitātes jautājumiem, utt.) var pieteikties beznosacījumu atgriešanos.Pārdevējs kompensācijas pilnā apmērā. 2. Pirkumu saņemšanas dienas.Produkts aizstāj 15 dienu laikā un garantijas laiks ir 1 gads. 3. Lai aizsargātu intereses, pārdevējs, pircējs iesniedz pieteikumu par pilnu kompensāciju, un pircējam ir atgriezt preces. 4. Jebkurā gadījumā, pircējs sedz atpakaļ nosūtīšanas izmaksas. 5. Ja pircējs draugs iegādājas šo produktu, tas nozīmē, ka, lai izlasītu saturu šo nolīgumu.Un piekrīt, ka attiecīgo pēc-pārdošanas apjomu ziņā šo produktu.

Atsauksmes:

1. Jūsu apmierinātība ir svarīgi, lai mums.Lūdzu, Neatstājiet Mazu DSR ar 1, 2 Zvaigžņu, vai Nautral Atsauksmes, Tas ir vienāds ar negatīvu atgriezenisko saiti.Ja jums ir jautājumi par jūsu pasūtījumu vai arī, ja jums liekas, ka jums ir problēmas ar jūsu pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums rezolūciju, pirms došanās atsauksmes.Mēs novērtējam iespēju, lai būtu godīga darījuma. 2. Lūdzu Atstājiet mums 5 Zvaigžņu Vērtējumu pozitīvas atsauksmes DSR (Detalizēti Vērtējumi) 3. Saņemot jūsu pasūtījumu, un, ja jūs apmierināt ar mūsu pakalpojumu.Jūsu atzīšanu, kas dos mums vairāk pārliecināti, lai attīstītu uzņēmējdarbību un kalpot jums labāk.Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums un mūsu atsauksmes reitings atspoguļo šo gandarījumu. 4.Ja jums ir kādi jautājumi, mūsu Klientu Apkalpošanas darbiniekiem sveikt jūs uz e-pastu vai zvaniet mums.Mēs cenšamies atbildēt uz visiem jautājumiem un atrisinātu jebkādas problēmas, cik ātri vien iespējams. 5.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbildētu uz jūsu e-pastu, cik drīz vien iespējams, tomēr, sakarā ar augstu apjoma ikdienas ienākošos e-pastus un laika joslu starpību, mēs, iespējams, nevar, lai atbildētu jūsu e-pastu uzreiz ,bet Mēs varēsim sniegt jums atbildi pēc 12 stundām. 6.Lūdzu, e-pastu mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu, www.winwithwow.lv. 7.Mēs rūpējamies par mūsu vērtē klientiem, un vienmēr centīsimies jums palīdzēt.Tātad, ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties.

Tagi: redmi 3 pro ekrāna, jaucējkrāns black lcd, displeja xiaomi redmi 4 ministru, britnija spīrsa gleznas, 9t xiaomi, displeja redmi 4 ministru, mi redmi piezīme 3 ekrāns lcd, hongmi redmi pro display oled, xiaomi redmi 4. piezīme touchscreen nomaiņa, redmi 3x daļas.

Datu lapa

Materiāls IPS
Ekrāns > 3"
Pieskarieties Ekrāna Tips Kapacitīvais Ekrāns
Izmērs 5.0 inch
Ekrāna Izšķirtspēja 1280x720
krāsa Melna/Balta/Zelta
Postenis Stāvoklis Jauns
Kvalitātes Pakāpe Augstas Kvalitātes
Zīmola Nosaukums Guanao
Modeļa Numurs Par Xiaomi Redmi 4 Pro Ministru LCD
LCD Komplekts
Saderīgu Zīmols Xiaomi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Par Xiaomi Redmi 4 Pro Ministru LCD Displejs + skārienekrāns Digitizer Montāža Ar Rāmi Melnā, Baltā Zelta

Par Xiaomi Redmi 4 Pro Ministru LCD Displejs + skārienekrāns Digitizer Montāža Ar Rāmi Melnā, Baltā Zelta

Saistītie Produkti: