Jauns Izpārdošana
Mrosaa Jauninājis Datoru, Klēpjdatoru Galda 47 Skatīt lielāku

Mrosaa Jauninājis Datoru, Klēpjdatoru Galda 47" Mūsdienu Stils Datora Galds ar 4 Līmeņiem Plaukta Mājas Biroja Studē Dzīvojamā Istaba

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€50.85

-6%

€54.10

Kopīgot

Vairāk informācijas

Datora Galds ar Plauktiem Modernā Stilā Datora Galda, Dažādus attēla Biroja Galds ar 4 Līmeņa Plaukts Pētījums, raksti Home Office Melns

Tehniskās Specifikācijas:

Stils: Moderns

Krāsa: Ķiršu koksnes krāsas

Materiāls: Blīvums dēlis + Tērauda

Izmērs:

90*38*110CM/35.4*15*43.3"

120*55*110CM/47.2*21.7*43.3"

Īpašības un Priekšrocības:

Dažādas Reklāmas - Jūs varat organizēt galda un plaukta atbilstoši savām vajadzībām.Grāmatu plauktos var apmainīt ap nostāju.Mēs varam apsolīt, jums tas patiks, galda, ja jums ir kādas problēmas, uz šī galda, vienkārši sazināties ar mums, mēs piedāvājam labāko garantiju tirgū.

Izturīga & Izturīga Konstrukcija - izgatavoti ar augstas kvalitātes, valdes un tērauda caurules, piedāvā liela svara jaudu. "X" stilā konstrukcija nodrošina lielāku atbalstu un nodrošina, stabils un izturīgs.

Kompakts Dizains un Aizsardzības Pēdu Spilventiņi - Kompakts dizains, nebūs nepieciešams daudz savā telpā, piedāvājot ideālu organizācijas risinājumu.Datora galds nāk ar pēdu spilventiņi, aizsargāt savu grīdu no skrāpējumiem.Un galda var saglabāt vairāk stabila nelīdzenām vietām.

Plašs Desktop & Plašas Uzglabāšanas Plaukti - Galda Datoru, var novietot savu mājas studiju, guļamistabas un biroja kalpot kā datora galds, biroja darba vietas, studiju galda, rakstāmgalds.4 līmeņu plauktiem var turēt jūsu grāmatas, rotaļlietas, kolekciju, mācību līdzekļi, darba materiāli, ikdienas vajadzībām, utt.

Viegli Salikt - Tas ir nepieciešams, lai to samontēt pašrocīgi.Visas aparatūras un skaidri montāžas instrukcijas ir iekļauti iepakojumā.Tas ir viegli, lai to kopā ar instrukciju.

Iepakojuma Saturs:

1x Dators, Galds

Paziņojums:

1. Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2. Krāsu var būt dažāda, tā kā atšķirības displejs,pls saprast.

Tagi: galda reizes, pga2311, vīriešu dzīvojamās istabas mēbeles, grāmatu shelv, tropu mājas biroja mēbeles, pulkstenis desktop elektronisko led, guļamistaba furnitur, spēle klēpjdators, 3d ēdamistaba tapetes, stikla galda istaba.

Datu lapa

Metāla Tips Nerūsējošā Tērauda
Ar Ministru Kabineta No
Zīmola Nosaukums Mrosaa
Vispārēju Lietošanu Tirdzniecības Mēbeles
Materiāls Metāla
Izskats Mūsdienu
Veids Biroja Mēbeles
Ar Tastatūras Plaukta No
Īpaša Izmantošana Biroja Galdi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs WD-5
Ar Veltņiem No
Izmērs 90x38x110CM/120x55x110CM
Piemērojamo Skaits 2

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mrosaa Jauninājis Datoru, Klēpjdatoru Galda 47

Mrosaa Jauninājis Datoru, Klēpjdatoru Galda 47" Mūsdienu Stils Datora Galds ar 4 Līmeņiem Plaukta Mājas Biroja Studē Dzīvojamā Istaba

Saistītie Produkti: