Jauns Izpārdošana
G7 TV Stick 2.4 GHz Bezvadu Displejs 1080P HD Ekrāna Spoguļošanu, TV Wireless Dongle Uztvērēju Google Chrome Youtube AirPlay DLNA Skatīt lielāku

G7 TV Stick 2.4 GHz Bezvadu Displejs 1080P HD Ekrāna Spoguļošanu, TV Wireless Dongle Uztvērēju Google Chrome Youtube AirPlay DLNA

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.97

-49%

€21.92

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Mazā Ekrāna, uz Lielā Ekrāna: Miracast saturu (HD video/spēles/muzika/bildes/failus) no viedtālruņa/planšetdatora/GAB (Windows8.1+)/ Mac HDMI ierīcēm, piemērots Ģimenēm Izklaide / Biznesa / Izglītība / Apmācība.

Bezvadu Displejs: Savienojumu ar WiFi, izmantojiet Miracast, DLNA un AirPlay, lai atspoguļotu visu ekrāna jūsu viedtālrunis/tablet/PC ar citu lielu ekrānu (piemēram, hd televizoru, monitoru un projektoru) ar HDMI interfeisu.Lieliski izbaudīt gala ekrāns: skatīties filmas, spēlēt spēles.

Specifikācija

Produkta Nosaukums: G7 Bezvadu Displeja Adapteri

Krāsa: melna

Interfeiss: HDMI

Tāds ir: Atbalsts Miracast / Airplay / DLNA

Motīvs:

1. Nav nepieciešams PROGRAMMU un Nav Vadītāja, kas Nepieciešama: Iebūvēts 2.4 GHz WiFi modulis, nav nepieciešams APP bez vadītāja.Vienkārši baudīt multivides uz lielā ekrāna 3 soļi: spraudnis -> connect -> spogulis.Pievienojiet adapteri uz HDMI porta, izvēlieties atbilstošu HDMI kanālu, pievienojiet USB ārējā strāvas adapteris (mobilais telefons, lādētājs), un, visbeidzot, savienojiet to pārī ar mobilo ierīci.

2. Plaši Izmantots un Kompaktu Portatīvo Dizains: To var izmantot mājas izklaides, e-mācības, izglītības prezentācijas, biznesa sanāksmes / konferences.Bezvadu displeja no viedtālruņiem, planšetdatoriem, lai Hdtv, monitori un projektori PowerPoint, Excel, Word, PDF un attēlus.Kompakts un pārnēsājamo dizains vieglai pārnēsāšanai.

3. Plaša Savienojamība: Atbalsts Android 4.4+ un iOS 9.0+ viedtālruņiem un planšetdatoriem, Samsung, Sony, iPhone, utt.Nav saderīgs ar programmas ar "HDCP" video autortiesību aizsardzības likumi, piemēram, Netflix, Amazon Video, SKYGO, HBO iet, HULU un Honda.Jo šie pieteikumi ir šifrēta, un nav atļauts, lai trešās puses programmatūru, ir koplietošanas.

Iepakojuma saraksts:

1 x Produkts, 1 x Rokasgrāmata 1 x Iepakojuma Kaste

Tagi: apple airplay 2 uztvērējs, airplay audio, Hroma Apdare, mini bezvadu hdmi, android stick tv, miracast, wifi audio uztvērēju čuguna, box tv, smart tv, airplay un bluetooth.

Datu lapa

WIFI Standarts 2.4 G
Atbalsta Apt-x
Atbalsta AAC
Iepakojums
Piliens kuģniecība Atbalsts
Augstas Izšķirtspējas Atbalsts 1080p
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Bezvadu Tips Wifi
Interfeiss HDMI
Zīmola Nosaukums Erilles
Skaņu Celiņu Dubultu
Saturs Audio Un Video
Modeļa Numurs DZ192352

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

G7 TV Stick 2.4 GHz Bezvadu Displejs 1080P HD Ekrāna Spoguļošanu, TV Wireless Dongle Uztvērēju Google Chrome Youtube AirPlay DLNA

G7 TV Stick 2.4 GHz Bezvadu Displejs 1080P HD Ekrāna Spoguļošanu, TV Wireless Dongle Uztvērēju Google Chrome Youtube AirPlay DLNA

Saistītie Produkti: