Jauns Izpārdošana
NFC 262ft/80m Garš Klāstu Bluetooth 5.0 Raidītājs Uztvērējs 3in1 Mūzikas Audio Adapteri Zema Latentuma aptX HD Spdif RCA AUX 3.5 mm d20 Skatīt lielāku

NFC 262ft/80m Garš Klāstu Bluetooth 5.0 Raidītājs Uztvērējs 3in1 Mūzikas Audio Adapteri Zema Latentuma aptX HD Spdif RCA AUX 3.5 mm d20

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€20.47

-14%

€23.81

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Vienuma tips:Bluetooth Adapteris

ATZĪMĒJA: Tā, jo sony Bluetooth austiņas/austiņas/austiņas izmanto speciālas kodēšanas metode, tā nav valsts, lai citas ierīces, lai izveidotu savienojumu.Tātad, kad jūs izmantot sony Bluetooth austiņas/austiņas/austiņas savienotu pārī, ar mūsu ierīces bluetooth raidītāju režīmā, tas var aizņem ilgāku laiku, lai izveidotu pāra.Savienošana pārī laiku mainās, par citu modeli, Sony .Bet viņi var, protams, pāri, veiksmīgi, ar mūsu ierīces.

Piemērots visām ierīcēm(viedtālruņiem,austiņas,skaļruni utt.) jebkuras versijas Bluetooth tirgū, tostarp: bluetooth 1.0/1.1/1.2/2.0/2.1/3.0/3.1/3.2/4.0/4.1/4.2/5.0 u.c.

DUAL ANTENAS 80m/262ft lielos attālumos,--Faktiski testēts diapazonā, 265ft(80m) atklātā gaisā, un pār 100ft(30m) telpās bez iestrēdzis un kavēšanās.Dual antenas funkcijas, plašas un garas pārraides diapazons, super stabils un spēcīgs.BTmagic raidītājs uztvērējs ir lieliski piemērots telpās, āra savienojumi nav svarīgi, ja jūsu skaļruņi / media center ir izveidota

15-20 STUNDAS ILGS GAIDĪŠANAS LAIKS un NFC--Iebūvēts 1000MAH spēcīgs akumulators, tas piedāvās 15 stundas TX&20 stundas RX režīmā cieto izmantot uz vienu maksas, jums arī to var lietot uzlādes laikā.Atbalsta gan RCA/3,5 mm aux audio savienojamība digitālā/optiskā audio ieeja un izeja, tas ir saderīgs ar gandrīz visām ierīcēm.To var Ātri saikne ar NFC.

3 IN 1 -TX &RX &APIET REŽĪMĀ--TX: bluetooth raidītāju audio izejas ierīcēm, piemēram, TV, iPod, vai PC, Jūs varat baudīt ultra ātrs, augstas precizitātes audio no jūsu bluetooth austiņām vai skaļruņiem elastību.RX Režīmā: padarīt savu veco mājas stereo sistēma ar Bluetooth iespēju un atjaunot vēlreiz.Bypass Režīmā (vadu) - jums vairs nav nepieciešams, lai kontaktdakšu/atvienojiet visus vadus, viegli pārslēgties

tā, lai citi divi režīmi.

DIVĒJĀDA PLŪSMA & MULTI-POINT SAVIENOJUMU--Atbalsta Divējādo Plūsmu TX un Multi-Point Savienojumu RX.Pāris ar diviem bluetooth austiņas/skaļruņi, lai dubultu fun.Vai savienotu divas smart phones, tajā pašā laikā.Mēs rekomendējam, lai pāris divus pašu zīmolu audio saņemošās ierīces, lai sasniegtu AptX Zema Latentuma.Iet CE, FCC,ROHS sertifikāciju, 100% Apmierinātības garantija.

Ilgi Diapazons: rādiusa Bluetooth adapteris, kas var palīdzēt, lai sasniegtu 262ft(80m) line-of-redzes svaigā gaisā un LĪDZ 80-110FT (25-35M) TELPĀS.

Nē lūpu sinhronizācija kavēšanās & Lieliska Hi-Fi skaņa: AptX Zema Latentuma tehnoloģiju novērstu Bluetooth audio kavēšanās, lai jūs varētu baudīt augstas skaņas skaidrību un skatīties TV / kino / Video perfekta sinhronizācija.aptX HD tehnoloģija nodrošina jums perfektu skaņas pieredzei.

Divējāda Plūsma: Dual link funkcija BT-B21 Bluetooth adapteris, kas ļauj vienlaicīgi straumēšanas 2 austiņas vai skaļruņi.

Bluetooth Paplašinātājs: Pagarināt Bluetooth diapazona, šķeterēta, lai vāja bezvadu audio ierīces, vai savienošana pārī ar citu Bluetooth adapteri, lai uzlabotu Bluetooth vienu.

Apiet ar 4 dažādi darba režīmi: 1) Aux in/Aux out: Aux LED par. 2) pieteikties/Atteikties-Opt LED par. 3) Aux in/Opt out: Aux LED flash vispirms un pēc tam Izvēlēties LED par. 4) Izvēlēties/Aux out: Izvēlēties LED flash vispirms un pēc tam Aux LED par.

NFC Funkcija: Nodot mobilais blakus BT-B21 bezvadu Bluetooth uztvērēju, raidītāju, kas pārī, vienkāršot pārī!Nav nepieciešams, lai izveidotu pāra savienojumu manuāli *PIEZĪME: Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu mobilais tālrunis ar NFC funkciju, un par.Funkcija tikai atbalstīt RX režīmā.

Pārī ar otru : Atbalstīt darbu ar otru, Viens kā raidītājs, otrajā - kā uztvērējs.

Pakete Ietver:

1 x Bluetooth Raidītājs/Uztvērējs Adapteri

1 x Micro USB uzlādes kabelis

1 x 3,5 mm audio kabelis

1 x 3,5 mm ligzdu uz 2 RCA plug kabeļi

1 x Digitālā Optiskā Audio Kabelis Toslink

1 x Lietotāja rokasgrāmata

Tagi: audio bluetooth rca, tws qualcomm aptx, bluetooth saņem atbalstu caur iev, aptx bluetooth, CSR8645, LDAC, slēdzis nintendo slēdzis ns pro, zelda leģenda nfc kartes, bluetooth audio uztvērēju audi, APTX.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums HobbyLane
Atbalsta Apt-x
Iezīme NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Bezvadu Tips Bluetooth
Saturs Audio
Interfeiss 3.5 mm
Modeļa Numurs BT-B21
Atbalsta AAC
WIFI Standarts NAV
Iepakojums
Skaņu Celiņu Dubultu
Sertifikācija NAV
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Augstas Izšķirtspējas Atbalsts NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

NFC 262ft/80m Garš Klāstu Bluetooth 5.0 Raidītājs Uztvērējs 3in1 Mūzikas Audio Adapteri Zema Latentuma aptX HD Spdif RCA AUX 3.5 mm d20

NFC 262ft/80m Garš Klāstu Bluetooth 5.0 Raidītājs Uztvērējs 3in1 Mūzikas Audio Adapteri Zema Latentuma aptX HD Spdif RCA AUX 3.5 mm d20

Saistītie Produkti: