Jauns Izpārdošana
Tālvadības pults Automašīnas Skatīt lielāku

Tālvadības pults Automašīnas "Eiropa 2020" Jauno Off Road Buggy Radio Kontroles Žests Indukcijas Vīšanas apvidus auto RC Rotaļlieta Dāvana Bērniem Zēni

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€27.20

-19%

€33.59

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

【Diviem Vadības Režīmiem] aicina Žests Uzrādi Vērpjot un Tālvadības pulti.Jūs varat žestu kontroles triks vērpjot auto.Jums vienkārši nepieciešams, lai valkāt žests-uzrādi skatīties un dot žests, un tālvadības automašīnas, attiecīgi rīkosies.Vai jūs varat kontrolēt to, tieši, izmantojot tālvadības pulti.

【Visas Kārtas Drift] aicina Mūsu riteņi izmantot Mecanum riteņiem, kas var drift visos aspektos.Ne tikai var 360°rotācija,bet arī staigāt uz sāniem,kas var ļauj jums ir vairāk fun.

【Divi Režīmi Transformācijas] aicina tālvadības pults auto ir divi režīmi: Uz līdzenas zemes var izmantot uz šosejas režīmā, un uz nelīdzeniem ceļiem varat izmantot off-road režīms.Double-sided braukšanas padara šo auto vairāk elastīgas, un jūs varat turpināt braukt, ja ir radusies nejaušas sadursmes braukšanas laikā.

【Spēcīgu Anti-traucēšanas Veiktspējas] aicina : tālvadības pults auto ir bezvadu kontroles sistēma, kas darbojas ar 2,4 GHz frekvenci.Tas nozīmē, ka tas var piedāvāt stabilu signālu un tas ir anti-jammingh funkciju, kas bez tālvadības neskaidrības arī divi vai vairāki transportlīdzekļu sacīkšu kopā.

【Perfert Dāvana Jebkuram Gadījumam] aicina jūs meklējat aizraujošu dāvanas?Ja jā, tad jums būs mīlestība šo žestu-uzrādi triks auto.Šo auto var celt daudz jautrības, lai jūsu ģimenes un draugiem, tā būs tava draudzene, tāpēc, ka jums ir labs laiks ar to.

Specifikācijas:

Tālvadības pults Automašīnas, 2.4 GHZ Triks RC Auto Grozīties Transportlīdzekļa Drift Auto RC Rock Kāpurķēžu Braukšanas Rotaļlietas Zēniem Bērniem

Diviem Vadības Režīmiem:Žests Uzrādi Vērpjot un Tālvadības pulti.Jūs varat žestu kontroles triks vērpjot auto.Jums vienkārši nepieciešams, lai valkāt žests-uzrādi skatīties un dot žests, un tālvadības automašīnas, attiecīgi rīkosies.Vai jūs varat kontrolēt to, tieši, izmantojot tālvadības pulti.

Visas Kārtas Drift: Mūsu riteņi izmantot Mecanum riteņiem, kas var drift visos aspektos.Ne tikai var 360°rotācija,bet arī staigāt uz sāniem,kas var ļauj jums ir vairāk fun.

Paketē Iekļauts:

Deformācijas auto*1 Žestu kontrolleri*1

Tagi: go kart, rc kravas automašīnas, kontroles radio, moduļus, tālvadības jeep, animus rc cars, balsa rc modelis, dīzeļdegvielas tālvadības automašīnas, jr netīrumi velosipēds, rc auto 1 8 80 km h, mks velosipēdu daļas.

Datu lapa

Stūres servo -
Dropship/vairumtirdzniecība Atbalsts
Tālvadības Pults
Paketē Iekļauts Tālvadības Pults
Garantijas laiks -
Modeļa Numurs -
Griezes moments -
krāsa Kā parādīts attēlā
Materiāls Metāla
Dizains Netīrumi Velosipēds
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vecums > 6 gadiem
Brīdinājums -
Izmēri -
Lidojuma Laikā -
Gāzes servo -
Jauda -
Valsts Montāža Ready-to-Go
Riteņu bāze -
Riepu Ceļa -
Uzlādes Spriegums -

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Tālvadības pults Automašīnas

Tālvadības pults Automašīnas "Eiropa 2020" Jauno Off Road Buggy Radio Kontroles Žests Indukcijas Vīšanas apvidus auto RC Rotaļlieta Dāvana Bērniem Zēni

Saistītie Produkti: