Jauns Izpārdošana
Tālvadības Pults Kāpšanas Rc Auto Ar Led Gaismas 360 Grādu Rotācijas Triku Rotaļlietas Antigravity Mašīna, Sienas Automašīnu Dāvanu Skatīt lielāku

Tālvadības Pults Kāpšanas Rc Auto Ar Led Gaismas 360 Grādu Rotācijas Triku Rotaļlietas Antigravity Mašīna, Sienas Automašīnu Dāvanu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.52

-30%

€13.61

Kopīgot

Vairāk informācijas

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } tālvadība Kāpšanas Rc Auto Ar Led Gaismas 360 Grādu Rotācijas Triku Rotaļlietas Antigravity Mašīna, Sienas AutomašīnasDāvanu kreisi galvu un aizmugurējie lukturi ieslēgsies, kad pagriežot pa kreisi; gaismas labajā pusē kļūs par griežot pa labi.Radot nebeidzamu jautrību bērniem.

Padarot to vairāk izturīgas un drošas bērniem, lai atskaņotu ar.

Jūs varat uzlādēt auto ar tālvadības pults, kas ir lādēšanas kabeli, var uzlādēt, izmantojot plug, portatīvo banka, klēpjdatoru un tā tālāk, izmantojot komplektācijā iekļauto USB kabeli.

Šī tālvadības pults auto ir izgatavots no izturīga ABS materiāli nodrošinātu, ka tā ir spēcīga sadursme izturība un stipra triecienizturīgs ķermeņa.

Spider-man kāpšanas sienas RC auto arī ir viegla struktūra, kas ir smags pienākums, tāpēc tas nebūs pārtraukumu, pēc kuriem no griestiem vai sienas.Gaisa tālvadības auto, kas piekļūst 2 režīmi, ar reālu maiņa-SIENAS un GRĪDAS.

Kontroles Kanāli: 4 Kanāli

Tālvadības Attālums: Aptuveni 100 M

Kontrollera Režīmā: MODE2

Tips: Auto

Brīdinājums: sargāt no uguns

Vecums: vairāk kā 6 gadu vecumam

Lidojuma Laiks: 7-9 Minūtes

Stāvoklis Asambleju: Ready-to-Go

Princips vakuuma sistēma ļauj tā kāpt un darboties stabili uz jebkuras līdzenas virsmas, SIENAS režīms: tai skaitā sienas, griesti, logu, grīdu, spoguļiem un skapji.

Aprīkots ar infrasarkano tālvadības pults, jūs varat pilnībā kontrolēt ātrumu un virzienu, tā kustas visos virzienos-pa kreisi, pa labi, uz priekšu un atpakaļ.

Veic trikus 360 grādiem griežas pie pulksteņrādītāja kustības virzienā vai pretēji pulksteņrādītāja kustības virzienam, kad pārvietojas uz priekšu un atpakaļ.

Featured ar viedo LED gaismas atuo slēdzis, pamatojoties uz to, kā jūs vadīt.Abi galvenie lukturi, būs spilgti, kad virzās uz priekšu; aizmugurējie lukturi būs spilgtu, kad zīmējumu atpakaļ.

krāsa:melna/zila/sarkana

Materiāls:Plastmasa + metāls

izmērs:14*8*5.5 cm

Iepakojuma Saturs:

1 * Kāpšanas auto

1 * tālvadības pults

1 * USB maksas kabeli

1 * manuālā

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.macchina telecomandataмашина на радиоуправленииantigravity carантигравитационная машинкаrc carwall carмашинки на пульте управлениямашинка на пульте управленияwall kāpšanas rc carмашинка с пультом

Tagi: akumulatora reģistrs, rc, wltoys kāpšanas rc auto, kāpšanas sienas rc cars, skorpions kāpšanas rc auto, kāpšanas rc auto, lielā kāpšanas rc auto, lipo min, 2s xt30, rc sienas.

Datu lapa

Stūres servo Kā apraksts
Veids Auto
Paketē Iekļauts Oriģinālajā Kastē
Kontrollera Režīmā MODE2
Tālvadības Pults
Lidojuma Laikā Kā apraksts
Riepu Ceļa Kā apraksts
Kontroles Kanāli 2 Kanāli
Riteņu bāze Kā apraksts
Funkcijas Tālvadības Pults
Izmēri Kā apraksts
Brīdinājums NAV
Jauda kā ddescription
Uzlādes Spriegums Kā apraksts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija 3C
Modeļa Numurs Kā apraksts
Valsts Montāža Ready-to-Go
Gāzes servo Kā apraksts
Griezes moments Kā apraksts
Tālvadības Attālums Kā apraksts
auto rotaļlietas sienas anti-gravitācijas mašīnas
kāpšanas sienas rc auto rc kāpšanas sienas automašīnas
Mēroga 1
Materiāls Metāla
Dizains Automobiļi
Garantijas laiks Kā apraksts
Svītrkods
Vecums 5-7 Gadi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Tālvadības Pults Kāpšanas Rc Auto Ar Led Gaismas 360 Grādu Rotācijas Triku Rotaļlietas Antigravity Mašīna, Sienas Automašīnu Dāvanu

Tālvadības Pults Kāpšanas Rc Auto Ar Led Gaismas 360 Grādu Rotācijas Triku Rotaļlietas Antigravity Mašīna, Sienas Automašīnu Dāvanu

Saistītie Produkti: