Jauns Izpārdošana
Visi Terrien Monster Truck 4WD 1/16 Mēroga 2.4 G Tālvadības pults bezceļu Transportlīdzekļa Smilšu RC Buggy 50+ Min spēles Laika Skatīt lielāku

Visi Terrien Monster Truck 4WD 1/16 Mēroga 2.4 G Tālvadības pults bezceļu Transportlīdzekļa Smilšu RC Buggy 50+ Min spēles Laika

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€48.18

-49%

€94.48

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta informācija:

Ražotāja ieteicamais vecums:8+

★Atdzist Formas★ Monster truck ar milzu riepām un spilgtas krāsas, kas atšķiras no vairuma citu kravas automašīnas, tā ir labākā izvēle, lai monster kravas automašīnu cienītājiem jebkurā līmenī.

★Ilgāk rotaļu laiks★ ir 2 lielas ietilpības 7.4 V 500mAh uzlādējamās baterijas.Katru pack ilgst apmēram 22-26 minūtes, ļauj vecākiem un bērniem pavadīt patīkamu laiku.

★Ātrgaitas Kravas automašīnu★ Top ātrumu 15km / h, reaģē ātri un precīzi, lai kontroles vadītāja.Lai daudz aizraujošu mirkļus bērniem un mazbērniem.

★Stabilu RC Auto★ gumijas riepas,anti-sadursmes vadītājs, un mīksts auto čaumalu, lai sniegtu atbalstu braukšanu pa dažādiem terrains, piemēram, kūdra, smilts, akmens ceļa ext.Izturīga ķermeņa struktūru, padarot to noturīgu rc auto.

★2.4 GHz pulti★ ļauj diviem vai vairākiem RC automašīnām sacīkšu attālumā, kas ir 30 metrus bez signāla traucējumiem.Pistole palaišanas kontrole, uz priekšu, atpakaļ, un izrādās ātri.bērni var spēlēt ar draugiem kopā.

Iepakojuma Saturs

RC Auto * 1

Raidītājs * 1

Li-ion 7.4 V 500mAh * 2

Uzlādes USB * 1

Skrūvgriezis * 1

Lietošanas Rokasgrāmata * 1

1. Jūs varat izmantot kredītkartes.WebMoney.TT naudas pārvedumu.Western Union.Qiwi maku.Brazīlija Boleto.SOFORT Banku maksāt.

2. Visu maksājumu ar kredītkarti, ir jāpārbauda www.winwithwow.lv, tas prasīs 24 stundas.

3. Ja jūs izvēlaties Boleto maksājumu, tas parasti aizņem līdz 5 dienas pirms maksājumu ir veiksmīga.

4. Agrāk maksājumu ir agrāk nosūtīšanai!

1. Dārgie, mēs nosūtīsim priekšmetus, 3-10 dienu laikā(darba dienās), pēc maksājuma saņemšanas.

2. Parasti, mēs nosūtīsim šī vienumus, kas jums ar Pārdevēja piegādes metodi, bet tas būs update sekošanas informāciju 3-5 dienu laikā pēc preču piegādes, kā parasti, un jūs varat izsekot mājas lapā, lai detalizēti.

3. Jūs arī varat izvēlēties ātra piegāde metodi, piemēram, DHL, EMS,FEDFEX, TNT vai UPS , bet jums ir nepieciešams, lai samaksāt par kravas pārvadājumu.

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznēm, 5 zvaigznes detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma.Kad jūs mums rāda screenshot abi 5 zvaigznes, mēs dos jums ATLAIDI uz savu nākamo pasūtījumu.

2. Ja jūs dalīties ar mūsu produktu saite uz jūsu STP vai Facebook, mēs jums dāvanu vai ATLAIDI par savu nākamo pasūtījumu.

3. Ja jums nav apmierināts mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt neitrālu (3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu.

4. Lūdzu, e-pastu mums befor, kas atstāj negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu, uz vietas.

Komunikācija ir vislabākais veids, kā atrisināt problēmas.

Mūsu uzņēmums

Tagi: go kart, jjrc q60, jy rc monster truck, rc kravas automašīnas, syma x5uw, kapu meklētājs, liels monster truck rc, 110 kāpurķēžu, 7.4 v rc auto akumulatoru, monster truck.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums syma
Riteņu bāze -
Paketē Iekļauts Oriģinālajā Kastē
Materiāls Plastmasas
Gāzes servo -
Riepu Ceļa -
Tālvadības Attālums 30
Brīdinājums -
Griezes moments -
Valsts Montāža Ready-to-Go
Kontrollera Režīmā MODE2
Uzlādes Spriegums 7.4
Modeļa Numurs RC auto
Kontroles Kanāli 4 Kanāli
Tālvadības Pults
Stūres servo -
Izmēri Kā Liecina
Dizains Automobiļi
Lidojuma Laikā 25
Mēroga 1
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Jauda Akumulators
Garantijas laiks -

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Visi Terrien Monster Truck 4WD 1/16 Mēroga 2.4 G Tālvadības pults bezceļu Transportlīdzekļa Smilšu RC Buggy 50+ Min spēles Laika

Visi Terrien Monster Truck 4WD 1/16 Mēroga 2.4 G Tālvadības pults bezceļu Transportlīdzekļa Smilšu RC Buggy 50+ Min spēles Laika

Saistītie Produkti: