Jauns Izpārdošana
Spēļu Konsole Uzglabāšanas Soma PS5 Pleca Soma Uzņēmējas Veic Somas Gadījumā Ceļojumu Portatīvo Mugursoma PlayStation5 Piederumi Skatīt lielāku

Spēļu Konsole Uzglabāšanas Soma PS5 Pleca Soma Uzņēmējas Veic Somas Gadījumā Ceļojumu Portatīvo Mugursoma PlayStation5 Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.06

-55%

€20.14

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. Ideāls Dizains: galvenais soma Ps5 koferis ir izgatavots no izturīga, augstas kvalitātes vides neilona auduma, kas var noteikt un aizsargāt, lai Playstation5 sistēmas jums.Priekšējā kabatā var turēt 2 Ps5 bezvadu kontrolieri, tiesības vidū kabatā ir Playstation5 kameru, Ps5 austiņas, AC strāvas vads, Hdmi un USB kabeļi, par Ps5 spēles, un tiesības kabatā ir 450ml ūdens krūzes.

2. Izturīgs un Ūdensizturīgs Izskats: par Ps5 soma ir izgatavota no ūdensnecaurlaidīga neilona auduma, kas ir vides un izturīgs.Turklāt, tas neietekmē ekstremāli laika apstākļi, piemēram, abrazīvus bojājumus un sniega uzkrāšanās, un ir izturīgs pret putekļiem un pilieni.

3. Regulējama Plecu Siksna: rokturi ietin augstas kvalitātes mīkstas ādas, kas ir lielisks justies.Pat ja jūs ceļot lielos attālumos, svars var tikai nodrošina lielisku komfortu.Regulējama plecu siksnas (no 28 collas 55 collas) ir paplašināts, spilveni, padarot to vieglāk, lai pakārt uz pleciem.Jūs varat veikt jūsu mīļākie spēle konsole ar jums un baudīt laimi, tas dod jums.

4. Viegls Dizains: Šī somiņa ir speciāli izstrādāta, lai Ps5 to var izmantot, ceļojumi, biznesa braucieni, un personām bez sloga!

5. Lielāka Jauda: Šī PS5 ceļojumu soma ir lielāks nekā parastām somām, kuru kopējais izmērs ir ap 46*29*12 cm/18.11*11.42*4.72 collas, piemērots PS5 ultra-plānas glabāšanas somas.

Specifikācijas:

Materiāls: neilons

Funkcijas: anti-scratch, triecienizturīgs, daļēji ūdensnecaurlaidīgs un nepievelk putekļus

Krāsa: melna

Piemēroti: attiecībā uz PS5

Iepakojuma Saraksts:

Uzglabāšanas Soma*1

Piezīme:

1. Problēmu dēļ, par gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, tur būs dažas pielaides produkta, lūdzu, saprast.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, produkts ir kādu izmēru pielaides.

Tagi: dji mavaic gaisa cietā lietā 2, vāks ps5, spēle un dūmu ps4, lādētājs choetech, PS5, playstation 4 pro usb ports, mugursoma, notebook, NINTENDO SLĒDZIS, divoom skaļrunis, soma ps5.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Storge Soma
Zīmola Nosaukums CHOETECH
Saderīgs Marku/Modeli Sony
Saderīgs Modelis Par PS5 konsoles

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Spēļu Konsole Uzglabāšanas Soma PS5 Pleca Soma Uzņēmējas Veic Somas Gadījumā Ceļojumu Portatīvo Mugursoma PlayStation5 Piederumi

Spēļu Konsole Uzglabāšanas Soma PS5 Pleca Soma Uzņēmējas Veic Somas Gadījumā Ceļojumu Portatīvo Mugursoma PlayStation5 Piederumi

Saistītie Produkti: