Jauns Izpārdošana
Dildo Klitora Vibrators Seksa Rotaļlietas Sievietēm G Spot Anālais Vibratori 10 Režīmi Vagīnas Stimulators Pieaugušo Rotaļlietas, USB Uzlādējams, Lesbietes Skatīt lielāku

Dildo Klitora Vibrators Seksa Rotaļlietas Sievietēm G Spot Anālais Vibratori 10 Režīmi Vagīnas Stimulators Pieaugušo Rotaļlietas, USB Uzlādējams, Lesbietes

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.35

-25%

€20.47

Kopīgot

Vairāk informācijas

OnQ Portatīvo Vibrējošais Nūjiņu

Kas Jauns par OnQ Vibrējošais Zizli?

✨ Ādu-piemēram, šķidro silikonu, var izliekt jebkurā leņķī ✨ Gofrēta dizaina ✨ 10 vibrācijas režīmi ✨ USB uzlāde, akumulatora darbības laiks ir ilgs ✨ Volframa Tērauda Mehānisko ✨ Stingras kvalitātes pārbaudes

Unikālo OnQ Vibrējošas Nūjiņas, Dizains

OnQ vibrējošais zizli ir izstrādāta ar OnQ OKEĀNA SĒRIJA komanda, kas sastāv no 3 stils dizaineri, 2 ergonomika inženieri, 2 materiāls inženieri un 1 būvinženieri.Gala dizains garantē optimālu līdzsvaru starp komfortu, jaudu un estētiku.

Soft & Nontoxic & Ordourless

OnQ augstas kvalitātes šķidro silikonu ir ieguvis CE, FDA un RoHS sertifikāti, kas nodrošina mūsu lietotājs ir patīkams un droši atpūsties.

100% Ūdensizturīgs Dizains

Visu mašīnu no OnQ vibrējošas nūjiņas, ir ūdensizturīgs, kas nodrošina jūs ar komfortu, drošību, ērtu izmantošanu tajā, kur ir ūdens.

Kā Lietot

Ilgtermi nospiediet barošanas pogu, lai ieslēgtu/izslēgtu.Ja galvenā mašīna ir ieslēgta, ilgtermi nospiediet režīma slēdža pogai, lai izmainītu vibrācijas režīms.Tur ir 10 režīmi pieejami, lai jūs varētu atklāt.

USB Uzlāde

Produkta Informācija

Vienkāršs un Elegants Iepakojums

Vienkāršs un elegants iepakojums aizsargā jūsu privātumu.Mēs piedāvājam arī dāvanu komplekts dāvanu kastē.Lūdzu, lai dāvanu komplektu, ja jūs nopirkt to klāt.Vispārīgi Iepakojums:

✔️ Pilnu kompensāciju, ja prece ir kvalitātes problēmas. ✔️ Visi produkti ir 100% pavisam jaunu un pārbauda rūpīgi, pirms izsūtīšanas. ✔️ Visi produkti ir izgatavoti no Medicīnas klases materiāls, 100% drošību, nekaitīgas ķermeņa. (Parasti, ja jūs smarža ar vieglu smaržu, kad pirmo reizi atverat, tas ir tāpēc, ka produkts tika slēgtā iepakojumā mēnešiem.Lūdzu, notīriet to un nosusiniet to, protams, smaka pazudīs ātri.)

✔️ Mēs nosūtīsim ārā, lai 48 stundu laikā. ✔️ Piegādes laiks var atšķirties atkarībā dažādās valstīs un tiks piemēroti laika apstākļiem, svētku dienās, un tā tālāk. ✔ ️ , Ja jūs nevarat saņemt jūsu produkta laikā norādīja, lūdzu, sazinieties ar mums.

Jo laika starpība, būs kavēšanās komunikācijas.OnQ Klientu Apkalpošanas komanda strādā 18 stundas dienā un ziņas tiks atbildēja 1 dienas laikā.

Katru OnQer ir daļa no OnQ Slepeno Vietu.Novēlam jums patīkamu iepirkšanās pieredzi, un ar lielu prieku ar mūsu produktiem.Jūsu atbalsts ir mūsu kaislība, lai nodrošinātu labāku produktu un pakalpojumu OnQer.Ja vēlaties ar mums, lūdzu, pievienoties OnQ ATSAUKSMES PROJEKTU, lai uzvarētu vairāk pārsteigt un parādīt citiem jaunas OnQer, cik liels tas ir! (Sazinieties ar mums, lai uzzinātu vairāk par PROJEKTU.)

Privātās Dzīves Aizsardzība

Nebūtu produkta informācija par iepakojuma un mēs diskrēti pack produktu piegāde ar KONFIDENCIĀLU kanāls.Ja jums ir īpašas vajadzības par to, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas komanda.Mēs vienmēr būsim jūsu rīcībā!

Tagi: seksa rotaļlietu sieviete, 7 ātruma g spot vibrators sievietēm, dido sievietēm, seksa rotaļlietu ass paplašināt, seksa rotaļlieta, anālais, super silikona dildo, anālais dildo, vibrat, vīriešu masturb.

Datu lapa

uzlādes veids USB Uzlāde
Modeļa Numurs dildo vibratoru
Ūdensnecaurlaidīgs līmenis IPX7
Neķītrs Attēlu No
Seksuāli Divdomīgs No
Akumulatoru Dzīves 60 min
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Akumulatora kapacitāte 500 mAh
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids G-Spot
Izmērs 19.6*3.5 cm
Materiāls Šķidro Silikonu
Zīmola Nosaukums OnQ
Lietotāja Tips Sievietes; Vīrieši
krāsa zila
Svars 203 g
Funkcijas 10 Vibrācijas Režīmi
Vienuma Tips Vibratori
Motora Tips Volframa Tērauda Mehānisko

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Dildo Klitora Vibrators Seksa Rotaļlietas Sievietēm G Spot Anālais Vibratori 10 Režīmi Vagīnas Stimulators Pieaugušo Rotaļlietas, USB Uzlādējams, Lesbietes

Dildo Klitora Vibrators Seksa Rotaļlietas Sievietēm G Spot Anālais Vibratori 10 Režīmi Vagīnas Stimulators Pieaugušo Rotaļlietas, USB Uzlādējams, Lesbietes

Saistītie Produkti: