Jauns Izpārdošana
SEDOLL Jauns Nepieredzējis Vibrators Klitoru Laiza Seksa Vibrators Sieviete Skatīt lielāku

SEDOLL Jauns Nepieredzējis Vibrators Klitoru Laiza Seksa Vibrators Sieviete

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.02

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Apraksts Produkta Nosaukums: 7 Ātrumu Nepieredzējis Vibrators Materiāls: Silikons Krāsa: Purpura, Rozā, Zaļā, Zilā Strāvas padeve: USB Maksa ar 30 0mAH Litija akumulators Uzlādes Laiks: 2hour Izmērs: 8.9*8.5*5.8 cm Vibrācijas Režīms: 7 Ātrumu Ūdensizturīgs: 100% Iepakojumā: Krāsu Kaste 10.2*7*12cm OEM & ODM: Brendings Logotipu Privātā Etiķete ir Pieņemts, Izlases kārtībā: Paraugs ir Pieņemti Testēšanai Kvalitātes (Piegādā 3-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma ) Postenis Iekļauts: Nepieredzējis vibrators; USB kabelis; Rokasgrāmata

Produkta Parādīt

Privātuma Aizsardzībai 1. Jūsu privātums ir mūsu galvenais mērķis.Visas pakas tiek piegādāts diskrētā iepakojumā (pavisam vienkāršā kartona).Turklāt klientu informācija ir saistīti ar mūsu konfidencialitātes politiku. 2. Nav īpašas norādes vai marķējumu uz iepakojuma, ka atklāj saturu iekšpusē.Lai Atcelšanu & Kompensācijas

1. Tiklīdz jūs vieta jūsu pasūtījumu, jūs saņemsiet pasūtījuma apstiprinājumu uz e-pastu.Tas nozīmē, ka mēs esam saņēmuši jūsu pasūtījumu, mūsu sistēmā un pre-atļauts jūsu kredītkartes, lai iegādātos.

2. Kad saņemsim jūsu pasūtījumu, mēs sāksim ražošanas procesā savu lelli.Visas Jaunās lelles ir izgatavotas pēc pasūtījuma, izgatavošanas laiks ir no 3 līdz 7 dienas pirms tās, kas izvesti no ražotāja, un tas parasti ilgst 2 nedēļas kuģniecības tranzīta.Jūs varat sagaidīt kopā tās ražošanas un nosūtīšanas laikā par savu sapņu lelle būs apmēram 3 nedēļas (faktiskais laiks var atšķirties, atkarībā no piegādes vietas). 3. Sakarā ar svētkiem, svinībām vai nenovēršamu apstākļu dēļ, kavēšanos, kas var rasties, veicot ražošanas vai sūtījuma produkts.

Kā tas ir pielāgots produkts, radīts tieši jums, jūsu pasūtījums nedrīkst atcelt jebkura iemesla dēļ, PĀRDOŠANU, IR GALĪGĀ redakcija .Ja jūs vēlaties mainīt, labot vai uzlabot, lai, jums ir, lai sasniegtu no mums 24 stundu laikā no datuma un laika no pirkšanas, lai pieprasījuma izmaiņas, un, lai noskaidrotu, vai izmaiņas ir iespējams, papildus maksa var tikt iekasēta maksa atkarībā no jūsu pieprasījuma.

Garantijas Un Zaudējumu

1. Sakarā ar šī produkta būtību, nav iespējams, mums sniegt apmaiņu vai kompensāciju, kā tur ir vairākas problēmas, piemēram, higiēna.Lūdzu saprast, ka tas ir parastā prakse seksa lelles nozarē.

2. Ja jūsu produktu vai jebkuru tā daļu, ir bojāts laikā sūtījumu procesu un kastes ir redzama zaudējumiem.LŪDZU, NAV par ZĪMI UZ IEPAKOJUMA, un jums vajadzētu atvērt sūdzību krava, pārvadātājs, kā, kas, iespējams, notika laikā sūtījumu.Pēc tam, lūdzu, ziņojiet mums, lai mēs varam arī aktualizēt to.Kartona kastes un pat Lidojuma Gadījumā varētu iegūt skrambas vai saņemt sadalīti laikā sūtījumu, jo lielākā daļa produktu ir smags.Lūdzu, ziņojiet kuģniecības uzņēmumā, ja jūs redzat redzams jautājumi, uz kastītes.

3. Ja produkts ir kādi jautājumi, lūdzu, sūtiet fotogrāfijas, lai mums, un mēs novērtēsim šo jautājumu, lai rastu risinājumu, tas būs atkarīgs no rakstura incidents.Ja problēma ir radījis mūs vai mūsu ražotāji, mēs parūpēsimies par to.

4. Mēs uzskatām, visiem mūsu produktiem ir augsta kvalitāte, un mūsu seksa lelle ražošanas partneriem ir visas bija rūpīgi pārmeklē, lai nodrošinātu, ka tie ievēro augstus standartus, mēs esam ieradušies sagaidīt.Ja jums ir kādas sūdzības vai neapmierinātība, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai mēs varētu darīt visu, kas mūsu spēkos, lai nodrošinātu kādi ieteikumi vai padomi, kas var būt iespēja, lai atrisinātu problēmu.Mēs novērtējam, kādas atsauksmes, kā arī tas var mums palīdzēt strādāt ar mūsu ražotāji, lai neatkārtotos šīs problēmas nākotnē.

Tagi: laizīt vibrators mutes, clit laizīt vibrators, plug dzimums, bluetooth vibrat, olu vibrat, vibrators laizīt, parallett, vibrat, clit sūkāt, apģērbs dzimums.

Datu lapa

Seksuāli Divdomīgs No
Neķītrs Attēlu No
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Zīmola Nosaukums SEDOLL
Ūdensizturīgs 100% Ūdensizturīgs
krāsa Rozā, Zaļš, Zils
Veids Gulēja uz
Uzlādes Laiks 2 stundas
Materiāls Silikona
Vienuma Tips Vibratori
Modeļa Numurs SE-V-01
Izmērs Sucking Vibrator
Akumulatora kapacitāte 300MAH
Biežums 7 Frekvenču režīmi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

SEDOLL Jauns Nepieredzējis Vibrators Klitoru Laiza Seksa Vibrators Sieviete

SEDOLL Jauns Nepieredzējis Vibrators Klitoru Laiza Seksa Vibrators Sieviete

Saistītie Produkti: