Jauns Izpārdošana
Ūdensizturīgs Solar Power LED Gaismas Portatīvie LED Garāžu Saules Gaismas, LED Spuldzes, Āra Kempings Lampa 60W 80W Dārza Avārijas Apgaismojums Skatīt lielāku

Ūdensizturīgs Solar Power LED Gaismas Portatīvie LED Garāžu Saules Gaismas, LED Spuldzes, Āra Kempings Lampa 60W 80W Dārza Avārijas Apgaismojums

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.81

-30%

€24.02

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūgti pirkt

Augstas Kvalitātes LED Saules Garāžu Gaismas

Garantija 2 gadi!!!

Tik ilgi, kamēr produkts nav mākslīgo bojāts, nosūtīt to atpakaļ.Mēs pārbaudīsim, un pārbaudīt, vai tas ir dabas bojāts.Mūsu precei ir divu gadu garantija.

Specifikācija vienu galvu:

*produkta nosaukums: LED saules garāžu gaismas

*Saules panelis: 3W 5V

*LED daudzums: 60leds

*Akumulators: 18650/3.7 V 1800MA

*Ūdensnecaurlaidīgs līmenis: IP65 ( Tikai ar saules paneļiem, sīpoli nav ūdensizturīgs)

*Abažūrs materiāls: PC

*Korpusa materiāls: PC

*Jauda spuldzes: 60 W

*Gaismas plūsma: 900lm

*Krāsu temperatūra: 3000k / 6000k

*Uzlādes laiks: 3 stundas (pietiekami viegls)

*Darbības laiks: 12 stundas

*Darba režīms: automātiski gaismas naktī, līdz brīdim, kad jauda ir izslēgta

Specifikācija dubultā vadītājs:

*Saules panelis: 6W 5V

*LED daudzums: 120leds

*Akumulators: 32650/3.2 V 6000MA

*Ūdensnecaurlaidīgs līmenis: IP65 ( Tikai ar saules paneļiem, sīpoli nav ūdensizturīgs)

*Abažūrs materiāls: PC

*Korpusa materiāls: PC

*Jauda lampa: 80W

*Gaismas plūsma: 1800lm

*Krāsu temperatūra: 3000k / 6000k

*Uzlādes laiks: 3 stundas (pietiekami viegls)

*Darbības laiks: 12 stundas

*Darba režīms: automātiski gaismas naktī, līdz brīdim, kad jauda ir izslēgta

Motīvs:

【 SAULES ENERĢIJAS un AUTOMĀTISKAIS & GARAS DARBA LAIKS] aicina ieslēdzot slēdzi, tas automātiski izmantot arī saules enerģiju, lai uzlādētu zem saules, un tiks automātiski pārtrauc lādēšanu, kad pilnībā uzlādēts.Pēc tam, kad saule iet uz leju, gaisma automātiski ieslēdzas, un gaisma automātiski izslēdzas, kad baterija iet ārā.Jums nav nepieciešams, lai ieslēgtu vai izslēgtu strāvas katru dienu.Pēc tam, kad pilnībā uzlādēts, kulons saules gaisma var saglabāt vairāk nekā 12 stundas.

【 REGULĒJAMS SAULES PANEĻI & KOMPAKTS DIZAINS UN RETRO STILS] aicina 180 grādu regulējams saules paneļi, viegli uzstādīt.Jūs varat pielāgot leņķi, lai iegūtu labāko saules staru iedarbības.Elastīga leņķi var apmierinātu dažādas vajadzības.

【PIETIEKAMI KABEĻA GARUMS] aicina garums līnija starp saules paneļu, un lukturi ir 3 metri.

【DEFORMĒJAMI&LEŅĶA REGULĒŠANA] aicina lampas ķermeņa var salocīt uz 90 grādiem, kas padara tas ir mazs un viegli veikt.Apgaismojuma leņķis var tikt koriģēta atbilstoši personas vajadzībām.Šī konstrukcija atbilst apgaismojuma vajadzībām, daudzi cilvēki

【ŪDENSIZTURĪGS PAKĀPE IP65, ĀRA UN iekšdarbiem] aicina Ūdensizturīgs pakāpe IP65, aizzīmogotā saules moduli.Tas ir ļoti piemērots uzstādīšanai pie griestiem, nojumes, salona jumti, koki, durvis, dārzi, bāri, nojumes vai jebkur ārpus telpām, durvis ieejas mājās vai garāžās.Jūs varat arī vieta, saules paneļi ārā un instalēt spuldzes gaismas telpās iekštelpu apgaismojumam.

【 IZTURĪGS AKUMULATORS UN VIEGLI NOMAINĪT] aicina litija baterijas saules panelis ir ilgs kalpošanas laiks.Akumulatoru var aizstāt ar sevi nākotnē.Slēdzis ir novietots uz saules bateriju paneli, lai viegli kontrolēt.

【 Ietilpīgu BATERIJU GLABĀŠANAS IETILPĪBA] aicina Liela akumulatora ietilpību, saules uzlādes, ilgtermiņa apgaismojums, enerģijas taupīšana, vides aizsardzība un naudas taupīšanas.

【 GAISMAS VADĪBAS SENSORS] aicina Automātiski ieslēgt/izslēgt gaismu, saskaņā ar intensitāti no apkārtējās gaismas, maksas dienas laikā, un izgaismošanai naktī, nav nepieciešams, lai manuāli ieslēgt/izslēgt gaismas katru dienu, kas var ietaupīt laiku un enerģiju.

【 AUGSTAS KVALITĀTES MATERIĀLS] aicina Augstas veiktspējas materiālam, alumīnija pamats, liela siltuma izkliede jomā, efektīvu siltuma izkliedi, ātrās dzesēšanas iekārtas.

【 ENERĢIJAS TAUPĪŠANAS&VIDES AIZSARDZĪBAS] aicina faktiskā vara, produkts ir ļoti zems, pielāgot saules uzlādes metodi, enerģijas taupīšana ,vides aizsardzība un ietaupīt vairāk naudas, augstu spilgtumu, ne radiācijas, aizsargāt jūsu ģimenes veselību.

【 Lietojumu SCENĀRIJU] aicina Tā gaismas izmērs padara to portatīvo, un to var izmantot mājās, dārziem, pagalmiem, garāžām, balkoniem, ainavas, koridoros, restorānos, guļamistabas, kafijas veikali, klubi, iekštelpās un ārpus telpām.Tas ir ļoti ērti, lai dotos piknikā, izveidot nakts tirgus, avārijas apgaismojums un tā tālāk.

【 PRODUKTU PIEDERUMI] aicina Saules gaismas, tai skaitā baterijas, melna plastmasas turētājs, 201 nerūsējošā tērauda M6*20, Raust uzgrieznis M6 pavasara mazgāšanas, M6 paplāksne, apaļa galva krusta nerūsējošā tērauda 201 M4*50, M4*50 skrūvi gecko, 22AWG black pagarināšanu ūdensizturīgs vads 3 metri, A5 rokasgrāmata.

Atsauksmes:

1. Mūsu panākumi ir atkarīgi no jūsu apmierinātība, tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

2. Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Paldies!

3. Ja jūs esat apmierināti, lūdzu, atstājiet mums piecu zvaigžņu pozitīvas atsauksmes;, ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms dod mums jebkurā neitrāls, negatīvas atsauksmes vai atvērt strīdu, mēs piedāvājam mūsu labāko pakalpojumu, līdz esat apmierināts.

Tagi: sensora gaismas kontaktligzdas, dārza lampas, šķērveida, vienkāršu kustību sensoru, led gaismas, āra led līnijas, led, samvi led lampas, led skrūvi, istabas augu plaukta, siltuma sensors gaismas.

Datu lapa

Funkcijas IP65 Waterproof;Gaismas Sensors
Jauda 60W / 80W
Spriegums 5V
Barošanas Avots Saules
Izstaro krāsa Auksti Balts / Silti Balts
Līnijas Garums Stieples garums starp saules paneļu, un lukturi ir 3M
Izmērs 5M
Izmantošana Avārijas
Zīmola Nosaukums WENNI
Mūžs 50000hours
Gaismas Avots LED Spuldzes
Ir Spuldzes Iekļauts
LED Tipa SMD 2835
Aizsardzības Līmenis IP65
Korpusa Materiāls Plastmasas
Saules Baterijas Tips Litija Akumulators
Sertifikācija UL
Stils Mūsdienu
Uzlādes Laiks 3 stundas (pietiekami viegls)
Garantijas laiks 2 Gadu Garantija
Darba režīms Automātiski gaismas naktī, līdz brīdim, kad jauda ir izslēgta
Produkta Priekšrocības Vides aizsardzības un Enerģijas taupīšanas
Modeļa Numurs 60W 80W LED Saules Garāžu Gaismas
Ražo vieta Ķīna
Ir Regulējamas, No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pamatnes Tips NAV
Daudzums led 60leds / 60+60leds
Lietošanas Laiks 12 stundas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ūdensizturīgs Solar Power LED Gaismas Portatīvie LED Garāžu Saules Gaismas, LED Spuldzes, Āra Kempings Lampa 60W 80W Dārza Avārijas Apgaismojums

Ūdensizturīgs Solar Power LED Gaismas Portatīvie LED Garāžu Saules Gaismas, LED Spuldzes, Āra Kempings Lampa 60W 80W Dārza Avārijas Apgaismojums

Saistītie Produkti: