Jauns Izpārdošana
Ip65 waterproof saules gaismā ārpus telpām, 3 Režīmi, Solar Sienas Lampa, solar light ar kustības sensoru saules lampas ar Tālvadības pulti Skatīt lielāku

Ip65 waterproof saules gaismā ārpus telpām, 3 Režīmi, Solar Sienas Lampa, solar light ar kustības sensoru saules lampas ar Tālvadības pulti

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.93

-24%

€6.57

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

FUNKCIJAS:

【Apbrīnojami Spilgti 180 SPULDZE COB] aicina 1200 GAISMAS lukturīšus ar 180 saules-powered COB spuldzes ir daudz spilgtāka un spēcīgs.Spēcīgs apgaismojums emisijas izgaismo savu ceļu uz mājām.

【Unikālo 120° Platleņķa Sensors] aicina Ar gaismas, attiecīgi iestatīt abās pusēs, maksimālā apgaismojuma leņķis var līdz 270° tādējādi ir paredzēts plašāks dzidrumu.

【3 Apgaismojuma Režīmi] aicina to uztver kustību, Iejūtīgi un ātri.Tas nāk ar 3 režīmiem: Vidējā Gaismas Režīmā Bez Sensors/ Tuvās Gaismas Sensora Režīms/ Automātiskas Režīmā, lai atbilstu jūsu prasībām.Ideāls, lai izmantotu uz Dārzu, Pagalmu, Celiņu, piebraucamais ceļš, Kāpnes, Āra Sienas utt.

【Atmosfēras & Izturīgs] aicina ūdensizturīgs un heatproof dizains ļauj to funkcijām arī sasalšanas ziemā vai dedzināšana vasarā.Nav jāuztraucas par to sabojāt lietus vai karstumu.Un cieši noslēgtos ABS plastmasas materiāls ir pietiekami izturīgs, ilgstošai lietošanai.Saules Gaismas piedāvājam 1,5 X garāks mūžs nekā citiem zīmoliem " saules gaismas.

【Viegli Uzstādīt] aicina COB saules PIR kustības sensoru gaismas var uzstādīt uz sienas stingri ar iekļautas skrūves.Ideāls montāžas augstums ir aptuveni 1,7 līdz 2 metriem (5.6-6.6 kājām).

Specifikācijas:

Stils:Saules

Izmērs:30*10 cm

Ūdensizturīgs:IP65

Materiāls:ABS+Alumīnijs

Skaits Gaismas:180

Spriegums:3.7 V

Statīva Funkcijas:3-way pārslēgšana

Ēnā Materiāls:Plastmasas

Jauda un Pievienojiet Apraksts:Saules

Tipa Spuldze:COB

Jauda:5.5 W

Sajūtu leņķis:120degrees

Paketē Iekļauts:

1*Saules Gaismas

1* skrūvju iepakojums

1*Lietošanas

Tagi: jauda saules, ārējās saules gaismas sensors, saules gaismā ārpus telpām, metāla, lampa āra, saules enerģija, Āra Sienas, saules āra apgaismojums krēslas sensors, led lentes āra ūdensizturīgs sensors, led saules gaismas āra ūdensizturīgs pir, lampa āra sienas.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums oobest
Stils Mūsdienu
Saules Baterijas Tips Litija Akumulators
Materiāls ABS+Alumīnijs
Garantijas laiks -
Spriegums 3.7V
Gaismas Avots LED Spuldzes
Modeļa Numurs saules gaisma
Izmērs 30*10cm
Korpusa Materiāls ABS
Atbalsts Dropshipping,vairumtirdzniecība
Funkcijas saules gaisma
Pamatnes Tips NAV
Ir Regulējamas,
Aizsardzības Līmenis IP65
Ir Spuldzes Iekļauts
Ēnā materiāls Plastmasas
Izmantošana Avārijas
Sertifikācija CQC
Jauda 5.5W
Statīva Funkcijas 3-ceļu pārslēgšana

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ip65 waterproof saules gaismā ārpus telpām, 3 Režīmi, Solar Sienas Lampa, solar light ar kustības sensoru saules lampas ar Tālvadības pulti

Ip65 waterproof saules gaismā ārpus telpām, 3 Režīmi, Solar Sienas Lampa, solar light ar kustības sensoru saules lampas ar Tālvadības pulti

Saistītie Produkti: