Jauns Izpārdošana
AZISHN H. 265AI 5MP 2MP Sejas Noteikšanas Audio 48V POE IP Drošības Kameras CCTV AI Drošības Āra Novērošanas IP Sistēmas Komplekts Skatīt lielāku

AZISHN H. 265AI 5MP 2MP Sejas Noteikšanas Audio 48V POE IP Drošības Kameras CCTV AI Drošības Āra Novērošanas IP Sistēmas Komplekts

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€19.19

-39%

€31.46

Kopīgot

Vairāk informācijas

IEKŠTELPU UN ĀRA

Vadu dome kamera, griestu, universāls programmas un viegla montāža, iekštelpu un āra lietošanai.

Nakts Redzamības Iekārtas

24Pcs ir Led gaismas piedāvājam ar 25M nakts redzamības ka funkcijas pat piķa melnā krāsā, kas pārraida infrasarkano staru frekvences nemanāms ,lai cilvēka acs, netraucējot tiem tiek uzraudzītas.

Kustības detektoru,

Ar kustības detektoru iespējota ,ja atklātu kustīgu objektu ,IP novērošanas kamera izraisīs brīdinājumus, nekavējoties nosūtot brīdinājuma e-pastus un stumšanas paziņojumu uz jūsu ierīci.ļauj papildus slāņa aizsardzību jūsu mājas vai uzņēmumu.jums ir iespēja, lai saņemtu brīdinājumu, neatkarīgi iet sasist visu dienu un nakti.

ŪDENSIZTURĪGS IP65

Mums ir jāizmanto ar IP65 Līmenī ūdensizturīgs stabila metāla gadījumā, un arī extral aizsardzību, lai nodrošinātu savu kameru būs pietiekami izturīgs, lai, izmantojot ārpus telpām, pat zem lietus vai spīdēt utt sliktiem laika apstākļiem.

PO Funkcija pēc Izvēles

Iezīmes: 1) Papildu H. 265AI/H. 265+ (Saderīgs ar H. 265/H. 264) video kompresija 2) CMOS sensors, dienā,INFRASARKANO staru frekvences skaņu filtrs izslēgts,krāsu;naktī,IS cut filtrs,melns/balts 3) Ar IR-CUT, atbalsta dienas/nakts slēdzis 4) 25fps 1080P,15 kadri / s, lai 5MP 5) Atbalsta ONVIF;Atbalsta Trešās puses VRR 6) 24pcs ir Led,25m is attālums nakts redzamības 7) Multi-ekrānu programmatūras un CMS 8) Attēlu apstrādes: automātiskā ekspozīcijas(AE), automātiska baltās krāsas balansa(AWB), auto gain control(AGC) 9) Atbalstu kustības detektors 10) Atbalsta apmeklējuma smart tālrunis,app XMeye Specifikācija : Izšķirtspēja:5MP: 2592X1944,15 kadri / s 2MP:1920X1080,25fps Izmantot Atrašanās vieta:Āra/Iekštelpu Attēla sensors: 5MP: XM550AI+1/2.8" SC335E cmos 2MP: XM530AI+1/2.9" F37 cmos Objektīvs:M12 3.6 mm, 6mm 8mm Izvēles Komunikācijas Saskarnes:1 RJ45 10M / 100M ethernet ports Video Attēls Kompresijas:H. 265 IS LED:24pcs IS LED ar 25M IS Attālums Materiāls:ABS plastmasa ūdensizturīgs āra lietošanai iekštelpās Jauda:48V PoE Switch,POE VRR vai Inžektors Paketē iekļauts: 1 x IP Kamera 1 x Lietošanas Rokasgrāmata 1 xŪdensizturīgs klp kabelis 3 x Sienas spraudnis un skrūves PIEZĪME:Sejas Noteikšanas funkciju, kamera var izmantot kopā ar mūsu Sejas Noteikšanas POE VRR, citādi nav Sejas Noteikšanas funkciju

DV12 versija: Lūdzu, izmantot 12V 2A barošana, iepakojums neietver elektroenerģijas padeve.

48V POE versija: nav nepieciešama strāvas padeve .Jums ir nepieciešams PoE Komutatori(48V), lai padarītu to darbu!!iepakojumā ne ar poe switch .

Live View

Atbalsta iPhone, iPad, Android vai Planšetdatoru un DATORU.

Atbalsta Onvif

Onvif protokola standartiem, kas ir saderīgas ar Trešās puses VRR Mobilā Tālruņa Iestatījumu, Viegli noteikt , mobilo tālruņu apskati (Android un iPhone iOS)

Q & A

1, IP kameras noklusējuma IP adrese:192.168.1.10

Lietotāja vārds:admin,parole:tukšs(nulle)

Ja ir problēma, ar "nevaru atrast Device", tas ir noklusējuma ip adrese ir nevis pašu tīkla segmentu, kā maršrutētāju.

Lūdzu, noklikšķiniet uz "Rediģēt Ierīces", lai mainītu kameras ip adrese,

Piemēram, ja maršrutētāja ip adrese ir 192.168.0.1, tad jums ir nepieciešams, lai mainītu kameras ip adresi, lai 192.168.0.XX.

"DeviceManage" To var atrast un mainīt IP adresi, jaunināt programmaparatūru.

2, P2P mājas lapā: "www.xmeye.net" lūdzu lietot IE un instalēt ActiveX,tikai IE atbalsta Vairāku Valodu.Chrome,Safari vienkārši atbalsta Ķīnas .

lūdzu, ievadi savu P2P ID,lietotāja vārdu un paroli, lai ieiet un apskatīt.

Piekļūt IPC caur web, tikai vienā ekrānā var tikt parādītas.

Ir vairāki KĪN, lūdzu, izmantojiet klienta programmatūru, lai pārvaldītu(piemēram: CMS VMS SNVR)

3,kameras ostas informācija.

ONVIF 2.0 Portu 8899 ;RTSP Ostas 554 ;HTTP Portu 80;Mediju Ostas 34567;E-pasts noklusējuma ostu 25; SLL protokols Ports 465.

4,Vai kameru var būt saderīga ar citiem ražotājiem VRR?

Lūdzu, apstipriniet, vai citiem ražotājiem VRR atbalsta onvif protokolu.

Mūsu kameras onvif protokols ir onvif Profilu S, neatbalsta HTTPS protokolu;

Auto fokusa kameru, citi ražotāji VRR var tikai tālummaiņa, nevaru koncentrēties.

5, kamera visu atbalsta Motion Detect,FTP,e-Pasta trauksmes, RTSP.

A,Kā, lai uzstādītu kustības detektoru?

Piekļuves punkts KĪN caur IE (vai CMS programmatūru), ierīces konfigurācijas - trauksmes funkcija - kustības detektors - par un saglabāt.

B, Par FTP

FTP augšupielādēt video, un bildes, bildes būs vienmēr augšupielādēt video failus, kas lielāki, pēc signalizācijas, video failu, kas tiks pabeigta uz augšupielādēt.

Mēs iesakām Pārcirst-U un FileZilla FTP Serveri, lai augšupielādēt video vai foto.

C,e-Pasta trauksmes,lūdzu, izmantojiet e-Pasta serveri, kas atbalsta SMTP ( Hotmail ,Yahoo nav atbalsta SMTP ,ne tā atbalsta Gmail temperately kopš servera problēma ) .

D, RTSP URL VLC media Player :

RTSP ports: 554

rtsp: // (IP): (OSTA) / user = (LIETOTĀJS) & password = (PWD) & channel = (Kanāls) & plūsma = (Stream) .sdp?Real_stream

Piemērs:

rtsp: //10.6.10.25: 554 / user = admin un paroli = & channel = 1 & plūsma = 0.sdp?Real_stream (stream = 0 primārā plūsma 1 autonoma stream)

Ja tas ir caur publisko tīklu ir nepieciešams, lai RTSP ostā atvērts (noklusējuma ir 554), ostu tīkla pakalpojumu-RTSP var iestatīt

Tagi: havit kamera, 1080p, kamera drones, aizsardzības, drošības kameras, kamera secur, besder kameras ip, ds kamera, cccam serveris, 2 cctv drošības kameras sistēmas komplekts, camera poe ip, poe inžektors.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums AZISHN
krāsa melns
Stils Bullet Kamera
IS Attālums(m) 5-25M
Minimālais Apgaismojums(Lux) 0.01 Lux
Tīkla Interfeiss RJ-45 10/100Mb Ethernet Ligzda
Strāvas Padeve Normāls
Sensors CMOS
TF Kartes NAV
Uzstādīšana Griesti
Sensors Zīmols SmartSens
Signāla Darbība E-Pasts Foto
Skatīšanās Leņķis 85°
Megapikseļi 5MP
Atbalstītās Operētājsistēmas Windows 2003
Izmēri (L x W x D)(mm) 17.8*6cm
Video Kompresijas Formāts H. 265
Objektīvs (mm) 3.6 mm
Uzglabāšana NAV
Elektroenerģijas Patēriņš(W) 3W
Sienas Stiprinājums Griesti
Veids IP Kameras
Izejas Jauda Audio NAV
Modeļa Numurs A184921
Barošanas Avots(V) DC 12V vai 48V POE
Īpašas Pazīmes Ūdensizturīgs / Ūdensnecaurlaidīgu
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas Android
Augstas Izšķirtspējas 5,0 Megapikseļi
Tehnoloģija Infrasarkano
Savienojumi IP/Tīkla Vadu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

AZISHN H. 265AI 5MP 2MP Sejas Noteikšanas Audio 48V POE IP Drošības Kameras CCTV AI Drošības Āra Novērošanas IP Sistēmas Komplekts

AZISHN H. 265AI 5MP 2MP Sejas Noteikšanas Audio 48V POE IP Drošības Kameras CCTV AI Drošības Āra Novērošanas IP Sistēmas Komplekts

Saistītie Produkti: