Jauns Izpārdošana
SARGS 1080P HD Wifi Bezvadu Mājas Drošības IP Kameras Drošības Tīklu CCTV Novērošanas Kameru INFRASARKANO Nakts Redzamības Bērnu Monitot Skatīt lielāku

SARGS 1080P HD Wifi Bezvadu Mājas Drošības IP Kameras Drošības Tīklu CCTV Novērošanas Kameru INFRASARKANO Nakts Redzamības Bērnu Monitot

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€20.25

-51%

€42.17

Kopīgot

Vairāk informācijas

SARGS HD 1080P 2.0 MP IP Kameras Bezvadu WIFI Uzraudzības Drošības P2P Kamera 1920*1080 Nakts Redzamības CCTV Kameras Baby Monitor

Specifikācija: *2MP 1080P Full HD Bezvadu IP Kamera ar 355° horizontālā un 110° vertikālās rotācijas diapazons izveidot super platā 73° skata leņķi. *Nakts Vīzija: Dienas un nakts novērošanas, 11PCS ir LED Automātiskās ieslēgšanas / izslēgšanas slēdzi, līdz 5m *Darba Jauda: 5V2A, ASV, ES, UK un AU Plug *Signāls:Kustības Noteikšanas signalizācija *Uzglabāšana: Atbalsta max 256G vietējā krātuve. *Konfigurēt ierīci, izmantojot bezvadu tīklu. *Iebūvēts MIKROFONS un skaļrunis,atbalsta divvirzienu sarunu. *Atbalstīt Augstas/Standarta/Plūsmas definīciju maiņa.

*Tīkls: 802.11 a/b/g/n, atbalsta 2.4 GHz WIFI

*Atbalsts par Android/IOS/Windows PC klientu attālināto skatu.Pakete Ietver: Produkta Aprakstu:

Pilns Funkciju Drošības Guarder Cam era SV-Y2/Y1-200

WiFi savienojums | 355° horizontāli | 1080P HD | video divvirzienu runāt | kustības noteikšana | IS gaismas vīzija | Tālruņa attālā

Skaidrākus Attēlus ar Super HD 2MP 1080P Augstu Izšķirtspēju

2MP (1920x1080P) augstu izšķirtspēju ļauj jums apskatīt asām un vairāk skaidrākus attēlus ar reāllaika video straumēšanu.Salīdzinot ar attēliem, jūs varat reāli sajust šo 2MP Y2 kamera sniedz jums labāku vizuālo uztveri.

Divvirzienu Audio Veikt Komunikāciju Vieglāk

Bet watcing video,tas nodrošina divvirzienu audio,daudz vieglāk runāt ar jūsu ģimeni un draugiem jebkurā vietā un jebkurā laikā,veikt komunikācijas daudz vieglāk.

Instant Kustības Noteikšana Brīdinājumu

Automātiski noteikt kustīgo objektu un izraisīt brīdinājumus, kad briesmām, kas notiek.Aizsargātu jūsu mājās un uzņēmējdarbības efektīvi no laupītājiem,iebrucējiem un break-ins.Jūs varat uzstādīt patstāvīgi, un tas sūtīs brīdinājumus reālajā laikā.

Augstas Kvalitātes Nakts Redzamības

Šai kamerai ir ļoti labs nakts attēla kvalitāti.Ar 11PCs LED gaismas un infrasarkano starojumu, 24 stundu modrību,tas nakts redzamības diapazona, kas ir līdz pat 100 pēdu tumsā,labas pārliecināšanas, novēršot draudus drošībai.

HD atskaņošanas saglabā katru nozīmīgu brīdi

(atskaņošanas funkcija ir nepieciešams TF karti)

355° Pilnīgu PTZ Funkcija, Vadības Katra Stūra

355 ° Horizontāli un 60 ° vertikāli pagriezt pilnu redzējumu divreiz pagriezt PTZ dizains, uzņemt katrā stūrī jūsu mājā, bez blind leņķi, pārvietojot fotokameru, uzraudzības daudz brīvi.

Ātra Un Vienkārša Uzstādīšana

Nav nepieciešams sarežģīt vadu, tikai strāvas savienotājs,ar automātisko leņķis pusē, uzstādīšanas griestu, arī mēs varam likt kameru uz galda,plaukta un jebkurā vietā mājās.

Tālvadības Apskatei, Jebkurā Laikā No Jebkuras Vietas

Nav svarīgi, kur jūs esat, jūs varat attālināti piekļūt kamerai, lai redzētu tiešraidi, un palikt savienotas.pa brīvu "Keeperlive" phone uz jūsu mobilo ierīci un datoru,PC, tas atbalsta Windows un Mac,lūdzu, sazinieties ar Keeperservice komanda, lai apstiprinātu.

Turētājs ir profesionāls ražotājs, drošības novērošanas kameras, integrējot R&D, ražošanu un pārdošanu.Ar nozares vadošo neatkarīgo galveno tehnoloģiju un ilgtspējīgai pētniecības un attīstības iespējas.Mēs esam apņēmušies nodrošināt kvalitatīvu un drošu uzraudzības pakalpojumi uz visiem no jums, lai aizsargātu jūs un jūsu ģimenes.Astoņus gadus vecs veikals, kvalitātes nodrošināšanu.

Mūsu gods

Mēs esam apņēmušies, lai jūsu satisfication.jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes ratting būs ļoti appriciated.ja jūs neesat apmierināts ar jebkādiem līdzekļiem, lūdzu, dod mums iespēju piedāvāt jums vispiemērotāko risinājumu.jūs esat laipni aicināti sazināties ar mums, izmantojot "Manas Ziņas" vai "Jautāt Pārdevējam Jautājumu" pirms došanās neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.jūs varat būt droši, mēs dos jums labāko risinājumu jums.LŪDZU, neatstājiet mūs 1.2.3 star vērtējumi.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot www.winwithwow.lv ziņu centrus vai lai lapā nekādu problēmu.mūsu klientu servisa un tehniskā atbalsta darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums out.Daži produkti nav bezmaksas piegāde ar nelielu daudzumu.ja jums ir nepieciešams iegādāties lielāku daudzumu ar vairumtirdzniecības cenu un ir nepieciešams labāk piegādes cenas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs pārbaudīsim labākais piegādes metodi ar labāko shipping cenu.Pircējs ir atbildīgs par papildu COD maksas, PVN, Starpniecības maksu, nodokli vai muitas nodevām un nodokļiem.TAS IR PIRCĒJA ATBILDĪBA PAR JEBKURA PASŪTĪJUMA NODOKĻA MAKSĀJUMI, KAS VARBŪT UZLĀDĒTS PIEGĀDES BRĪDĪ .Cik daudz ievedmuitas nodoklis būs jāmaksā tā depens par katru valstīm pasūtījuma politika.Ja preces ir aizturētas, muitas pēc tam, kad sūtījums ir atstājis pārdevēja valstī, pircējs ir atbildīgs par muitas clerance aizturēto objektus.Ja preces ir atteikt pircējam, jo no pasūtījuma maksu, PIRCĒJS IR ATBILDĪGS PAR MARŠRUTA piegādes MAKSA. * Visas preces mēs pārdodam, ir labs daudzumu, un jau stingrā pārbaude pirms to nosūtīšanas.mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no jebkādiem kvalitātes problēmu, pirms piegāde * Mēs apsolām, kvalitātes garantija uz 1 gadu, un vajadzētu būt nekādu problēmu noticis, mēs salabosim tās bez maksas.atgriešanās kuģniecības būtu jāmaksā pircējam * mēs esam apņēmušies, lai jūsu satisfication.ja jūs neesat apmierināti ar produktu, jūs varat atgriezties to apmaiņu, bet, lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešana.un pircējam samaksātu par atgriešanos shpping maksas. * Visas treturned krājumi ir labā stāvoklī.Vīrieši izgatavots defekti nav guarranted, piemēram, bojātas, skrāpējumiem, utt.

Tagi: kustību sensori, kameras, aizsardzības, drošības kameras, kamera secur, gredzens bell kamera, 6 cctv kameras sistēma, valdes is led, infrasarkano led, kamera wansview, ip kameru wi fi āra akumulatora barošanu, cctv.

Datu lapa

Savienojumi IP/Bezvadu Tīkla
Uzstādīšana Griesti
Signalizācija Kustības Detektoru,
Minimālais Apgaismojums(Lux) 0.5 Lux(F2.2,AGC ON) , 0 Lux ar IS
Modeļa Numurs SV-Y2/Y1-200
Zīmola Nosaukums Sargs
Elektroenerģijas Patēriņš(W) 10W
infrasarkano led 11PCS ir led
Izmēri (L x W x D)(mm) 160mm*1600mm*140mm
Signāla Darbība Vietējā Signalizācija
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas ios
P2P Atbalsta P2P tehnoloģiju, plug and play
Atbalstītās Operētājsistēmas windows 8
Stils Dome Kamera
Izejas Jauda Audio Divvirzienu Audio
Augstas Izšķirtspējas 1080P(Full-HD)
Strāvas Padeve Normāls
Veids IP Kameras
krāsa Balts
TF Kartes Max 256G (nav iekļaut iepakojuma saraksts)
Mobilo APLIKĀCIJU KEEPERLIVE
Video Kompresijas Formāts H. 264
Tīkla Interfeiss Wi-Fi/802.11/b/g
Sensors CMOS
Skatīšanās Leņķis 70°
Megapikseļi 2MP
Uzglabāšana MAX 256G(NAV IEKĻAUTS)
IS Attālums(m) 11PCS ir Led 5M
Objektīvs (mm) 3.6 mm
Rezolūcija 1920X1080
Nakts Redzamības Iekārtas 5 metri
Divvirzienu Audio Atbalsts
Īpašas Pazīmes Wifi
Barošanas Avots(V) DC 5V2A
Sienas Stiprinājums Griesti
Tehnoloģija Infrasarkano

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

SARGS 1080P HD Wifi Bezvadu Mājas Drošības IP Kameras Drošības Tīklu CCTV Novērošanas Kameru INFRASARKANO Nakts Redzamības Bērnu Monitot

SARGS 1080P HD Wifi Bezvadu Mājas Drošības IP Kameras Drošības Tīklu CCTV Novērošanas Kameru INFRASARKANO Nakts Redzamības Bērnu Monitot

Saistītie Produkti: