Jauns Izpārdošana
3M *2M led lāsteku Lukturīti Sienas pasaku gaismas LED Kāzu stīgu gaismas Ziemassvētku gaismas Kāzu mājas dārzā puse dekori Skatīt lielāku

3M *2M led lāsteku Lukturīti Sienas pasaku gaismas LED Kāzu stīgu gaismas Ziemassvētku gaismas Kāzu mājas dārzā puse dekori

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.03

-14%

€8.27

Kopīgot

Vairāk informācijas

3M *2M led lāsteku Lukturīti Sienas pasaku gaismas LED Kāzu stīgu gaismas Ziemassvētku gaismas Kāzu mājas dārzā puse dekori

PS: Ja gaismas ir par telpām, lūdzu, aizsargātu enerģijas piegādes un personas datu apstrādātāju no ūdens, lai pagarinātu savu mūžu.

Uzmanību, lūdzu.gada 27 augusts Brazīlija Amatu uz laiku paziņo, ka pircējiem būs jāmaksā par 3.5$ maksa par aizjūras zemes gabali.ja pircēju nav jāmaksā 3.5$ 30 dienu laikā, par zemes gabaliem tiks nosūtīts atpakaļ uz Ķīnu.

Postenis Specifikācijas: LED daudzums: 180LED LED string: 12pcs stīgas, 15 led spuldzes uz vienu string Krāsa: Auksti Balta / Warm white Ieejas spriegums: 220V tikai Pārslēgtos kontrolieris: 8 veidu transporta veidu Kombinācija inwaves sērijveida slo los pakaļdzīšanās/flash slow fade vienmērīgā mirgošana uz kontaktdakšu kontrolieris: 60cm Izmērs:3M(10ft)* 2M(6.6 ft) 180LED Vara stieples+Plastmasas vāciņš

Piezīmes:

ES, ĀS, LIELBRITĀNIJĀ vai ASV spraudnis ir jūsu izvēle.

Ja jums ir kādi jautājumi par maksājumu, piegādes vai citiem, lūdzu, ļaujiet man zināt.

Paziņojumi:

1. Lai gan lielākā daļa no mūsu gaismas var izmantot ārpus telpām visvairāk ekstremālos apstākļos, tas joprojām ir svarīgi, lai aizsargātu enerģijas piegādes un kontrolieris, īpaši lietus vai sniega.

2. Strāvas spriegums ir pieļaujamas svārstības no +10% -10%.pretējā gadījumā gaismas varētu saīsināt tā kalpošanas ilgums, un pat unlighted vai sadegušo out.

3. Sakarā ar dažādiem vizuāliem efektiem, no dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats kā attēlā parādīts šeit.

Kuģniecības Ziņas:

1. Prece tiks piegādāta 1-3 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksa pārbaudīt.

2. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir labi, kad jums vietu pasūtījumu.Mēs neesam atbildīgi par zaudēja gabalu, ko izraisījusi nepareiza vai nevar piegādāt adresi.

3. Mēs kuģis objektu, izmantojot Epacket, Ķīna post, www.winwithwow.lv Standarta Piegāde, UPS, FedEx vai Privāto līniju.

4. Katru gabalu ir savs izsekošanas skaits, sasniedzot lielākā daļa no valstīm, ar kurām 7-15 dienu laikā ar UPS/FedEx, 15-60 dienu laikā ar Pastu Ķīnas.Piegādes laiks būs atkarīgs, brīvdienās vai pīķa sezonā.

6. Ja jums ir no Čīles vai Argentīnas un izvēlēties UPS vai FedEx piegāde metodi, jums ir jāsniedz RIESTS numuru vai CUIT numuru.Ja tā nav, mēs nevaram piegādāt pasūtījumu.

Tagi: gaismas indikators akumulatora āra, vainags kontrole ar tālvadības, 3528 led sloksnes ūdensizturīgs, lukturis, dekoru laternas, līnijas led lāsteku, led apgaismojums apdare, āra plug, 3m 6200, apkārtējā auto led.

Datu lapa

Galvu Skaits 151-200 vadītājs
Izmantošana Brīvdiena
krāsa Silti Balta
Barošanas Avots AC
Sertifikācija ce
Ir Regulējamas, No
Kontaktdakšas Tips ES Plug
Baterijas Tips NAV
Ir Spuldzes Iekļauts
Garantijas laiks 1 mēnesis
Spriegums 220V
Pievienojiet Asti No
Garums 300cm
Funkcijas Skaisti, vides un enerģijas taupīšanas
Gaismas Avots LED Spuldzes
Godu Dzīvojamā Istaba
Pamatnes Tips NAV
Brīvdienu Nosaukums Valentie Diena
Korpusa Materiāls Plastmasas
Zīmola Nosaukums YEMTCLR
Mūzika NAV
Modeļa Numurs YI-3-2-L180
Apgaismojuma Attālums 1-5m

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

3M *2M led lāsteku Lukturīti Sienas pasaku gaismas LED Kāzu stīgu gaismas Ziemassvētku gaismas Kāzu mājas dārzā puse dekori

3M *2M led lāsteku Lukturīti Sienas pasaku gaismas LED Kāzu stīgu gaismas Ziemassvētku gaismas Kāzu mājas dārzā puse dekori

Saistītie Produkti: