Jauns Izpārdošana
LED Amerikāņu Karogu Neto Gaismas ASV Valsts Karoga Svētki Āra Ūdensizturīgs Karājas String Lampa Mājas Dārzs Ziemassvētku Dekori Skatīt lielāku

LED Amerikāņu Karogu Neto Gaismas ASV Valsts Karoga Svētki Āra Ūdensizturīgs Karājas String Lampa Mājas Dārzs Ziemassvētku Dekori

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.06

-22%

€7.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

390/420LED Amerikāņu Karogu Neto String Gaismas ASV Valsts Karogs Ūdensizturīgu Acu Lampu Festivāla Mājas, Dārza Ziemassvētku Puse Apdares

Motīvs:

1. Izmantot augsta spilgtuma lampas, krelles.Ārējā diametra vads ir 1.6 kājām, skābekļa-brīva vara 7X15, vads ir videi draudzīgs, var nodot CE, ROHS sertifikāciju, individuāli iepakoti bieza pātagot kastē.

2. Parasti izmanto Neatkarības Diena, Ziemassvētki.

3. Rada siltu un romantisku sajūtu, siltu , patīkamu un harmonisku atmosfēru.Piemērots pagalmu, dārzu dekorēšana, svētki, svētku rotājumi, Ziemassvētku rotājumi,Kāzu fona izkārtojumu, bāri, personām, tirdzniecības ēkas, mājas, windows, klubi, koncerti, karaoke zāles, modes skates, skatuves, deju zāles, iepirkšanās centri, festivāli, utt.,

Specifikācija:

Produkta Materiāls: PVC

Produkta Izmērs: 390LED 420LED, Platums 2m/6.56 pēdas, Augstas 1m/3.28 ft

Iepakojuma Izmērs: 17 X 10 X 11cm/6.69 X 3.94 X 4.33" Pātagot Kaste

Ūdensnecaurlaidīgs Reitings: IP54

Ieejas Spriegums: 110V

Izejas Spriegums: 30V

Kontaktdakšas Tips: US Plug

Svars: 530g

Apraksts:

1. Parādiet savu patriotismu, ar šo unikālo LED karogu neto gaismas.Ideāls Piemiņas Dienu, Neatkarības Dienu, 4. jūlijā rotājumi, Ziemassvētku brīvdienas, personām, ceremonijas un daudzās citās svētku reizēs.Šī Amerikāņu karogu apdare, dizains ir viegli pārvadāt, var būt hung un daudzveidīgi.To var novietot uz kokiem, jumti, veranda, guļamistabu logiem, balkoniem, sienu, un rada siltu un komfortablu atmosfēru mājās vai puse.

2. Apdare un vadi ir apstiprināts ar LU, lai nodrošinātu un palielinātu drošību.Ir ļoti droši izmantot; viegli uzstādīt, tieši spraudni un atvienojiet strāvas piegādes, lai ieslēgtu/izslēgtu.

3. Aprīkots ar 390/420 super spilgti LED gaismas un trīs krāsas, zilā, baltā un sarkanā.Ekonomisks, enerģijas taupīšanu, vides aizsardzību un ilgāku kalpošanas laiku.Caurspīdīgs plastmasas korpuss ļauj gaismu, lai ir redzams no abām pusēm.

4. Mūsu uzņēmums ir apņēmušies ražot ilgtspējīgu un kvalitatīvu produktu, un pastāvīgi ieklausoties klientu prasības, lai uzlabotu kvalitāti.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

5. Ūdensizturīgs pakāpe IP54. Nekad nav jāuztraucas par lietus atkal.

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 X Amerikāņu Karogu Neto Gaismas

Piliens Kuģniecības Pakalpojumu.

1.Tur ir ne tikai akciju, lai izpildītu rīkojumus par dienu.

2.ASV/CA /RU piegāde ir ātri.

3.Prioritāte piegāde,ātra piegāde 48 stundu laikā.

4. Nevienu rēķinu vai kvīti vai reklāmas materiāli iekļauti. 1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs KOMPENSĀCIJU JAUTĀJUMU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

5. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

6. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT PRIEKŠMETUS AR

BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: ziedu gypsophila, cob fito, mājas, lisabonas, lampas virtuves saskaņā ar ministru kabineta, spilgti mājas apgaismojums, karoga asv, led, īss karājas gaismas, led garland.

Datu lapa

krāsa Multi
Brīvdienu Nosaukums Ziemassvētku
Sertifikācija ce
Zīmola Nosaukums HOSPORT
Galvu Skaits 20-50 vadītājs
Ir Regulējamas, No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Garums 200cm
Ir Spuldzes Iekļauts No
Modeļa Numurs Amerikāņu Karogu Neto Gaismas
Apgaismojuma Attālums 1-5m
Garantijas laiks No
Godu Dārzs
Baterijas Tips Ni-Cd
Pamatnes Tips G8
Spriegums 6V
Funkcijas mājas dārza dekori
Barošanas Avots AC
Gaismas Avots LED Spuldzes
Mūzika NAV
Izmantošana Brīvdiena
Korpusa Materiāls Plastmasas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

LED Amerikāņu Karogu Neto Gaismas ASV Valsts Karoga Svētki Āra Ūdensizturīgs Karājas String Lampa Mājas Dārzs Ziemassvētku Dekori

LED Amerikāņu Karogu Neto Gaismas ASV Valsts Karoga Svētki Āra Ūdensizturīgs Karājas String Lampa Mājas Dārzs Ziemassvētku Dekori

Saistītie Produkti: