Jauns Izpārdošana
Vairumtirdzniecības!!ādas Kopšanas Eļļa Free Iepirkšanās Tīru Augu Kliņģerīšu Ekstrakts, Marigolds Ekstraktu jutīgai Ādai Ekzēma Skatīt lielāku

Vairumtirdzniecības!!ādas Kopšanas Eļļa Free Iepirkšanās Tīru Augu Kliņģerīšu Ekstrakts, Marigolds Ekstraktu jutīgai Ādai Ekzēma

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.97

-35%

€12.27

Kopīgot

Vairāk informācijas

INCI Nosaukums: Kliņģerīšu Ekstraktu (Iepakojuma Specifikāciju]: 10ml (stikla pudeles);

30ml (stikla pudeles);

100 ml (stikla pudeles);

250ml (plastmasas pudele);

500ml (plastmasas pudele); Izskats: brūns šķidrums

Specifikācija: 500ML

Uzglabāšanas Instrukcijas: Pēc atvēršanas uzglabāt vēsā, sausā vietā istabas temperatūrā, sargāt no tiešas saules gaismas.

[Pārskats]

Calendula , kas pazīstams arī kā kliņģerīte , kliņģerīšu , gada augs , Asteraceae (Asteraceae) dicotyledonous (Dicotyledones) augi , sākumā 17 gadsimtā, cilvēki Eiropā un asv, kā drīz calendula apstrāde " sērga un nelaime ." zāles, ja tās ir augu sastāvdaļas ar antibakteriālu darbību .Ziedlapiņas ekstrahējamas eļļas, kas ir galvenais komponents calendulin, citral, nerola, citronelols, limonene, geraniol, erukskābes saturu , utt., augi, kas satur Karotīnu, saponīnus, flavonoīdus, physterols, gļotas, triterpēnus, sveķus un citas aktīvās sastāvdaļas.Pretiekaisuma un antibakteriāla iedarbība , bieži izmanto ražošanas vieglas traumas , čūlas, ekzēmas, ādas iekaisums un citi elementi ziede vērā .

Kliņģerīšu ekstrakts eļļa jutīgai ādai, ir nomierinoša, iekaisums un tūska, ādas efektu.Amerikāņi, piemēram, kliņģerīšu eļļa, kā sausa āda mitrinošs ādas kopšanas produktiem.

Tas ir teikt, ka Britu tiešām patīk dzert tējas, kliņģerīšu , kliņģerīšu ir uzskatāms efektivitāti ārstēšana, galvassāpes un zobu sāpes , kliņģerīšu eļļas ar lavandas eļļu, suņu ādas slimības , suņu atjaunots.

[ Rīcība]

Alerģijas , novērst pietūkumu , eļļa bija viņa daudz nozīmīgāku lomu.

[Izmantot] pievienots ūdens fāzes , piemēram, gatavojot krēmus, un tā tālāk. [ Atgādināt ] Šis produkts ir pakļauts ilglaicīgas nokrišņiem , ir normāla parādība , kārtīgi sakrata pirms lietošanas. [Instrukcijas]

Krējums vai sauļošanās produktu kategorijas : Ieteicamie lietošana par 5%.

Krēmi, losjoni : ierosina, lai pievienotu 3 līdz 8%.

Būtībā šķidrums: ieteicams pievienojot 5% līdz 8%.

Matu kopšanas līdzekļi : ieteicams pievienot 1 līdz 5%.

Mitrinošs losjons : iesakām pievienot 3% līdz 8%.

Gēla vai masku : Ierosinājusi pievienojot 5% līdz 8%.

Želeju veidojoša aģents var izmantot tieši, vai vienkārši emulgatoru želeja , losjons , make-up ūdens . [Atsauces Formulēšana 1 ] Calendula Losjons Ginkgo dabisko novecošanās

Kliņģerīšu ekstrakts, 5ml

Ginkgo ekstrakts, 5ml

Rožu Hydrosol 40ML

Kompozīta 2 ml ūdens rokasgrāmata

Ražošanas Metode: maisījumu tieši uz ādas.

[Atsauces Formulēšana 2 ] Kliņģerīšu krēms sapnis nakts

Materiāli :

Avokado Eļļa 30ml

Bišu vasks 15g

Kakao sviests-15g ( 15g kokosriekstu eļļas vietā var izmantot )

Rožu Hydrosol 60ml

Medmāsa augļu eļļa 38ml

Vīraku 1ml

Rožu ēteriskā eļļa 1ml

Kliņģerīšu ekstrakts 5ml A, kakao sviests, avokado eļļa, būs bišu vasks, basijas sviests kopā vārglāzē ar ūdeni, kas atdala apsildāmi .

B, ilgi pievienojās hydrosols un kliņģerīšu ekstrakts, maisa vērā krējumu no valsts .

C. atņemt hot pot, kamēr temperatūra nav karsts , pievieno eļļu uz stikla pudelēm, kas Maisa sen maisīt vērā, dzesēšanas ūdens, un eļļa nebūs atsevišķi .

Pircējs Padomi

1. Mēs pārdod produktus, kas ir kosmētikas pakāpe, tikai ārējai lietošanai, nevar ēst.

2. Ar jutīgu ādu, lūdzu, uzmanību.

3.Ēterisko eļļu nevar lietot iekšķīgi.

4.Slēgta klp, ievietots vēdināmā, vēsā, tumšā vietā.

5.Eļļa, nevar aizstāt medikamentu.

6.Pacientiem, kas cieš no augsta asinsspiediena, krampjus, nervu un nieru slimībām, lūdzu, esiet uzmanīgi, pirms lietojat aromterapija ir vislabāk konsultēties ar ārstu.

Kāpēc Izvēlēties Augu Dāvanu ?Augu Dāvanu Dabas Un Augstas Kvalitātes Noslēpums.Augu Dāvana ir dabīgas augu ēteriskās eļļas ražošanas uzņēmumiem,GMP ražošanas darbnīcas,importē iekārtas,ieguves tehnoloģijas,daudzu valstu drošības pārbaudes sertifikātu,ievērot dabas un augstas kvalitātes ēteriskajām eļļām, klientu atsauksmes.

Augu Dāvanu produktu drošības atklāšanu.

Lielisks Iedarbības Ēteriskās Eļļas.

Tas var iefiltrēties ātrāk nekā parastajiem ādas kopšanas produktus par 70 reizes.Veicina šūnu atjaunošanos.Remonts bojāto šūnu audu.Mitruma un gaišāku ādu.

Padomus Ēterisko Eļļu .

Paredzēta tikai ārējai lietošanai.Tīras ēteriskās eļļas nevar attiecināt tieši uz ādas.jo tīrība tīras ēteriskās eļļas ir 100%,Tas jāsajauc ar bāzes eļļu izmantošana.(jums vajadzētu smērēt lavandas ēteriskās eļļas un tējas koka eļļa nelielu teritoriju.) Ja jūsu āda ir jūtīga vai jums ir alerģija pret aromātu,kas Jums jādara, alerģijas tests .Testa metode:Labi samaisa pilienu tīrās ēteriskās eļļas ar 3 pilieniem bāzes eļļas piemērot nedaudz aiz auss vai smarža.Tā nevar aizstāt medikamentu.Grūtnieces un sievietes mēnešreižu laikā ues to ar brīdinājumiem.sieviešu sākumposmā, grūtniecības laikā nevar lietot ēteriskās eļļas masāžas vai peldēšanās.Uzmanību lietošanas apjoms.izmantot atbilstošu summu .Pārmērīga izmantošana būs smags slogs uz ķermeņa.To ieteicams uzglabāt tumšā stikla pudelē.izvairītos no spēcīgas gaismas un siltuma .Uzglabāt pie istabas temperatūras.Nedomāju, ielieciet to ledusskapī.Sargāt no bērniem.Nelieciet ēteriskās eļļas tvertnes, kas ir viegli šķīst ūdenī, ir krāsu tos.Likt ēteriskās eļļas, nerūsējošā tērauda , Stikla vai porcelāna ražošanai, lai atšķaidītu.Apelsīna ēteriskā eļļa ir gaismjutīgās(Apelsīnu,Bergamotes,Greipfrūts un Citrons),Tas būs mak e āda jutīga pret UV.Saule aizsardzības un nakts lietošanas ieteicams.

Tagi: glycyrrhiza glabra, citrusaugļu ēteriskās eļļas, kliņģerīšu krēms, kliņģerīte, kliņģerīšu eļļa, bougainvillea, priežu skuju ēteriskā eļļa, krūtis eļļa, lakrica sakne, tīkams rozes.

Datu lapa

Kosmētika specifikācija parastā izmēra
Kosmētika atdevei antibiotiku pretiekaisuma
Sastāvdaļas 100% tīru augu Kliņģerīšu ekstrakts
kosmētikas līdzekļi atdevei anti jutīga, bojāta remonts, nomierinoša / anti jutīga
komfortu kosmētikas līdzeklis lietošanas efekts
Zīmola Nosaukums Augu Dāvanu
kosmētikas līdzeklis grādiem, svaigas, vieglas
kosmētika pakāpes funkcija svaiga 100% ilgi uzstāja grādu izmantot kvadrātveida var semaphoring
Losjons / tonera klasifikācija citi losjons / tonera
kosmētikas sastāvdaļas citas sastāvdaļas
Ēteriskās Eļļas Tips Hydrosol
Vienuma Tips Ēteriskās Eļļas
piemērots visiem ādas tipiem ādas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Vairumtirdzniecības!!ādas Kopšanas Eļļa Free Iepirkšanās Tīru Augu Kliņģerīšu Ekstrakts, Marigolds Ekstraktu jutīgai Ādai Ekzēma

Vairumtirdzniecības!!ādas Kopšanas Eļļa Free Iepirkšanās Tīru Augu Kliņģerīšu Ekstrakts, Marigolds Ekstraktu jutīgai Ādai Ekzēma

Saistītie Produkti: