Jauns Izpārdošana
Free Iepirkšanās Tīru Augu Bāzes Eļļa Austrālijas Jojobas Eļļa Ādas Kopšanai 100ml Bloķēšanas Ūdens Mitrinošs Unclog Poras Masāžas Eļļa Skatīt lielāku

Free Iepirkšanās Tīru Augu Bāzes Eļļa Austrālijas Jojobas Eļļa Ādas Kopšanai 100ml Bloķēšanas Ūdens Mitrinošs Unclog Poras Masāžas Eļļa

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.96

-40%

€28.27

Kopīgot

Vairāk informācijas

100% Tīru Augu Bāzes Eļļas, Jojobas Eļļas

Par Produktu Jojobas eļļa Lielisku apkopes rezultātu var dot daudz mitruma uz ādas epidermas eļļas slāni, lai iegūtu stabilu, gluda un mīksta āda atkal padarīt.Stick ar kādu laiku, jutīga, sausa parādība, ir iespēja saņemt atbrīvojumu.

Jojobas eļļa neaizstājams augstākās efektivitātes

Papildināšanas ūdens bloķēšana

Ātri atjaunotu zaudēto mitrumu,

Ir laba barojoša iedarbība.

Atsāļošanas rindas

Faktiski palielina ādas elastību, samazina sīkās grumbiņas un smalkās līnijas.Par rieva ir izveidota arī ir labs izbalināt.

Atver poras,

Regulē ādas eļļa sekrēciju, palīdz iztīrīt poras un novērstu aizsērēšanu ādas.

Blāvi raupja

Sausa āda izraisa šūnu nokalta samazināšanās, liels skaits epidermas ragveida uzkrāšanas, tāpat kā pārklāti ar biezu plastmasas plēves, padarot ādas parādās blāvi krāsu, vairs izstaro caurspīdīgu mirdzumu.

Novecošanās grumbiņas

Ādas dermas ir kolagēna un elastīgās šķiedras, kā sastatnes, un ūdens apvienot.Ja dermā sausa, tās būs nocietināt bojāts, vaļīgs, krunkains, un pakāpeniski sāka ražot.

Pinnes

Pinnes rodas problēmas, lielākā daļa cilvēku tikai pievērst uzmanību, lai tiktu galā ar lieko tauku, bet neņēma vērā papildu ūdens.Rezultātā bloķētās ādas poras, pinnes, pinnes problēma būs tikai pasliktināsies.

Ūdens caurlaidība ir lieliska bāzes eļļa

Molekulu izkārtojums jojobas eļļa un tamlīdzīgi cilvēku sebum, viegli iesūcas ādā.

Savvaļas ādai draudzīgu eļļu, samaisa ar dažādām ēteriskajām eļļām, piemērota visiem ādas tipiem.

To var izmantot kā sejas, ķermeņa un matu kopšanas eļļu.Papildus atšķaidīšana ar nolūku, bet arī uzlabot ādas absorbcijas ēteriskās eļļas un pārvadātāja eļļas ir ļoti ļoti izplatīta.

Jojobas eļļa - tuvu cilvēku sebum, viegli uzsūcas bāzes eļļas!Tas ir labs mitrinošs efekts ir iespēja, lai unclog poras, veicina absorbciju, ēteriskās eļļas, ir ideāls kompanjons!

Jojobas eļļa neaizstājams augstākās efektivitātes

Papildināšanas ūdens bloķēšana

Ātri atjaunotu zaudēto mitrumu, ir laba barojoša.

Atsāļošanas rindas

Faktiski palielina ādas elastību, smalkās līnijas un grumbas no zemākām ražošanas.Par grumbu veidošanos jau ir labas, fade efektu.

Unclog poras

Regulēt naftas sekrēciju ādā, palīdz, lai attīrītu poras un novērš ādas aizsērēšanu.

Lielisku efektu jojobas eļļa ādas kopšanai, lai daudz ūdens, tāpēc, ka ādas slānis, lai iegūtu stabilu eļļas ražošana, ādu maigu un gludu prezentācija būs atkal.Saglabājas kādu laiku, jutīga, sausa parādības var iegūt ērti, viegli.Zīmols: Augu Dāvanu Izcelsme: AUSTRĀLIJA Funkcijas:

Iezīmes: 100% Organiskās spieduma jojobas Eļļa

Papildināšanas ūdens bloķēšana

Atsāļošanas rindas

Tīras poras Sastāvdaļas:

100% jojoba eļļa Glabāšanas laiks:

3 gadi (ražots Ķīnā, ražošanas datums, kad būs skaidri norādīts uz etiķetes. ) Iesaku izmantot:

Ādas Kopšanai, Matu Un Ķermeņa Barojošo Iepakojumā:

Noslēgtā iepakojuma Daudzums:

1 GAB. Svars:

100 ML Kā lietot: To var izmantot kā svaigu eļļu, kosmētikas noņēmējs, ķermeņa masāžas eļļas, matu kopšanas eļļu.Ādas tips: Visiem Ādas Tipam Vairumtirdzniecības Cenu: Vairāk nekā 3 gabali, 5% atlaide

Ņemiet vērā, Naftas izcelsmes valsts ir Austrālija, ražotājs ir Ķīna, Ķīnas izstrādājumi ir kosmētikas pakāpe, tikai ārējai lietošanai, nevar ēst.

Vairāk Informāciju Par Produktu

Ķīnas Apraksts, Attēli, atsauces, jautājumi, Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums

Padomus Ēterisko Eļļu tikai ārējai lietošanai.

Tīras ēteriskās eļļas nevar attiecināt tieši uz ādas.jo tīrība tīras ēteriskās eļļas ir 100%,Tas jāsajauc ar bāzes eļļu izmantošana.(jums vajadzētu smērēt lavandas ēteriskās eļļas un tējas koka eļļa nelielu teritoriju.)

Ja jūsu āda ir jūtīga vai jums ir alerģija pret aromātu,kas Jums jādara, alerģijas tests .Testa metode:Labi samaisa pilienu tīrās ēteriskās eļļas ar 3 pilieniem bāzes eļļas piemērot nedaudz aiz auss vai smarža.

Tā nevar aizstāt medikamentu.

Grūtnieces un sievietes mēnešreižu laikā ues to ar brīdinājumiem.sieviešu sākumposmā, grūtniecības laikā nevar lietot ēteriskās eļļas masāžas vai peldēšanās.

Uzmanību lietošanas apjoms.izmantot atbilstošu summu .Pārmērīga izmantošana būs smags slogs uz ķermeņa.

To ieteicams uzglabāt tumšā stikla pudelē.izvairītos no spēcīgas gaismas un siltuma .Uzglabāt pie istabas temperatūras.Nedomāju, ielieciet to ledusskapī.

Sargāt no bērniem.

Nelieciet ēteriskās eļļas tvertnes, kas ir viegli šķīst ūdenī, ir krāsu tos.Likt ēteriskās eļļas, nerūsējošā tērauda , Stikla vai porcelāna ražošanai, lai atšķaidītu.

Apelsīna ēteriskā eļļa ir gaismjutīgās(Apelsīnu,Bergamotes,Greipfrūts un Citrons),Tas būs mak e āda jutīga pret UV.Saule aizsardzības un nakts lietošanas ieteicams .Par

Kāpēc Izvēlēties ?Augu Dāvanu Dabas Un Augstas Kvalitātes Noslēpums.Augu Dāvana ir dabīgas augu ēteriskās eļļas ražošanas uzņēmumiem,GMP ražošanas darbnīcas,importē iekārtas,ieguves tehnoloģijas,daudzu valstu drošības pārbaudes sertifikātu,ievērot dabas un augstas kvalitātes ēteriskajām eļļām, klientu atsauksmes.

Tagi: masāžas eļļa sievietēm, austrālija aproce, jojobas eļļa tīra, jojobas, kosmētikas eļļa, austrālijas zīmols, naftas sāpes, naftas vape, brazīliešu matu keratīna ārstēšana, zaļās tējas eļļa ādas.

Datu lapa

Fizioloģisko Funkciju Novecošanās,Pinnes,Pimples
Ārstēšana Tīras poras,Mitruma,Jutīga,Sausa
Līdzeklis ādas kopšanai Bāzes Eļļas,Papildināšanas,Bloķēšanas ūdens,Baro,Atsāļošana līnijas,
Efektivitātes ādas kopšanas Elastība,Ganwen,Smalkas līnijas,Unclog poras,Eļļa sekrēciju,
Sastāvdaļas 100%tīru augu jojobas eļļas,Masāžas Eļļas
Vienuma Tips Ēteriskās Eļļas
Psiholoģiskā Efektivitāte Tumši,Rupjš.Raupjām,Jutīga,
Ādas kopšanas un efektivitāti kosmētikas eļļa,Mitrinošs,Mitrinošs,sakopt
Masāžas eļļa Vitamīni,Piesātinājumu,Elastību,Ūdens aizture
Ēteriskās Eļļas Tips Tīra Ēteriskā Eļļa
Modeļa Numurs 100% tīru augu bāzes eļļa
Zīmola Nosaukums Augu Dāvanu
Ādas Tipi Jebkura āda, taukaina āda, .rēta, jutīgas ādas keratīna

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Free Iepirkšanās Tīru Augu Bāzes Eļļa Austrālijas Jojobas Eļļa Ādas Kopšanai 100ml Bloķēšanas Ūdens Mitrinošs Unclog Poras Masāžas Eļļa

Free Iepirkšanās Tīru Augu Bāzes Eļļa Austrālijas Jojobas Eļļa Ādas Kopšanai 100ml Bloķēšanas Ūdens Mitrinošs Unclog Poras Masāžas Eļļa

Saistītie Produkti: