Jauns Izpārdošana
Liela Sn Lielas Elektroniskās Sienas Pulkstenis Desktop Ciparu Led Kalendārs Pulkstenis Termometrs Vasaras Virtuves Sienas Pulkstenis Es Skatīt lielāku

Liela Sn Lielas Elektroniskās Sienas Pulkstenis Desktop Ciparu Led Kalendārs Pulkstenis Termometrs Vasaras Virtuves Sienas Pulkstenis Es

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€27.06

-19%

€33.41

Kopīgot

Vairāk informācijas

Lielu Ciparu Pulkstenis: Ekstra-liels, augsta kontrasta LED sn ar 4.25 Collu garš treknrakstā, ciparu displejs, laiks, kas ir viegli, lai apskatītu īsumā.Liels dzīvojamā istaba, biroja, klasē, noliktavas, rec istabas un garāžas.

Datums un Iekštelpu Temperatūras Displejs: Šodienas datums displejs palīdz jums, lai izsekotu datums un nekad garām kādu svarīgu tikšanos vai jubileju.Iekštelpu temperatūras displejs Celsija vai Fārenheita grādos.

Keyholes un kārtīgi stāvēt: 2 viegli pakārt keyholes aizmugures pulkstenis sienas stiprinājums . ( kronšteini ir iekļauta komplektācijā ), un kārtīgi stāvēt ļauj jums, lai pulksteni uz galda .

Automātiska ziemas / VASARAS laika: Kad ieslēgts DST, pulkstenis mainīs pareizs laiks pavasarī un rudenī laika.Problēmu bezmaksas atiestatīt laiku manuāli .

Rezerves Baterija: 2*AAA baterijas nepieciešams, lai backup ( baterijas nav iekļautas ).Akumulatoru backup saglabā iestatījumus gadījumā, ja strāvas padeves pārtraukums.Dublēšanas laikā akumulatorus, sn izdzisīs.

Plug Type:ES Kontaktdakšu,tas attiecas uz Indonēziju, Vācijā, Francijā, Spānijā, Itālijā un tā tālāk.

Krāsa: Melna

Materiāls: ABS

Produkta Izmēri: 36.5 x 15 x 4.5 cm(14inch)

Spriegums : AC100-240v

Paketē iekļauts:

1 x Liels LED Displejs, Pulkstenis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: lampas sienas, mēness saule sienas pulkstenis, par dvēseli, liels sienas pulkstenis stacijas, digitālā sienas pulkstenis 3d led, rakstāmgalda termometrs, sieviešu sienas kalendārs, virtuves rīks, pulkstenis sienas, lielais sienas pulkstenis digital.

Datu lapa

Krāsa
Gadījumā Izvietojumu Dzīvojamā Istaba
1. stils Modes
Displeja Tips Digitālā
funkcija 3 LED digitālais pulkstenis
Stils Karikatūra
Ir Smart Ierīces No
Korpusa Materiāls ABS
Funkcija 2 digitālais pulkstenis
Spriegums
Veids Sienas Pulksteņi
Sienas Pulkstenis Tips 12 mm, Lapu
Forma Viena Sejas
Funkcija 1 LED Displejs, Pulkstenis
Kontaktdakšas tips
Materiāls ABS
raksts AUGU
Iezīme Kā parādīts attēlā
Modeļa Numurs LED Displejs, Pulkstenis
2. stils Vienkāršs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Produkta izmērs
Motivity Tips KVARCA

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Liela Sn Lielas Elektroniskās Sienas Pulkstenis Desktop Ciparu Led Kalendārs Pulkstenis Termometrs Vasaras Virtuves Sienas Pulkstenis Es

Liela Sn Lielas Elektroniskās Sienas Pulkstenis Desktop Ciparu Led Kalendārs Pulkstenis Termometrs Vasaras Virtuves Sienas Pulkstenis Es

Saistītie Produkti: