Jauns Izpārdošana
LED Displejs Digitālā Sienas Pulkstenis,Klusums, Galda, Plaukta Pulksteņi ar Bateriju Darbināmas Viegli Lasīt Naktsskapītis Modinātājs Ar Vairs Nakts, un Lig Skatīt lielāku

LED Displejs Digitālā Sienas Pulkstenis,Klusums, Galda, Plaukta Pulksteņi ar Bateriju Darbināmas Viegli Lasīt Naktsskapītis Modinātājs Ar Vairs Nakts, un Lig

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.36

-20%

€15.45

Kopīgot

Vairāk informācijas

Atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija.PERSONAS MODINĀTĀJS SENIORIEM: vai nu Tā ir laba, kā sienas pulksteni, vai kā muļķīga. 9-collu displeja ar augstu izšķirtspēju ir izklāstītas Dienu Kalendārā Temperatūra liels, bold burtiem, lai varētu viegli izlasīt attālumu.Iebūvēts skaļš trauksmes signāls ir ļoti noderīga, lai veco cilvēku ikdienas maltītes, vai arī ņemot zāles.

TEMPERATŪRA: temperatūras, var pārslēgties starp ℉ un ℃ ar iebūvētu precīzu sensora.

DIVAS BATERIJAS BAROŠANU - iekšējā akumulatora nodalījumā, kas konstruētas, lai noturētu divas AA tipa baterijas nodrošina ilgu-pēdējo darbojas-power, izvairoties no grūstīšanās bieži mainīt baterijas.Pulkstenis tiks atiestatīts uz pareizu laiku un datumu, kad jauda atjaunota.

perfekts DĀVANU: aizskarošus vārdus Demence, Alcheimera un Atmiņas Zudums bija pārdomāti svītrots no iepakojuma, lai izvairītos no apmulsums, padarot to siltu dāvanu.

DEKORATĪVĀS SIENAS PULKSTENIS: Drošības, vides un moderns.Mūsdienīgs dizains padara šo portatīvo cube modinātājs ir decoration Mājas, Biroja, Vannasistabas, Dušas telpa, Guļamistabas, Dzīvojamā istaba dekori un Dāvanu Pulkstenis Tēviem, Mātēm, Skolotājiem, Pensionāriem.

Kuģa svars:0.6 lb

Sienas uzstādīts pulkstenis:Jā

Galda Plaukts Pulkstenis:Jā

Iezīmes: 12/24st

Kalendārs:Signalizācija/Atlikt

Rāda laiku, Signāla laiku, Temperatūru un Datumu.Laiks Modelis:12/24 Stundu Temperatūras displejs: ℃/℉ .Izstrādātājs: 2*AA baterijas (Nav iekļautas) .

Galda Pulkstenis Var tikt sienas uzstādīts vai galda stāv ar datumu, iekštelpu temperatūras un trauksmi .

Stundas un minūtes, ciparus 1-7/8 collas augsts.Sekundes cipari ir 11/16 collu augstas.Datums, nedēļas dienas un temperatūra cipari/burti ir 3/4 collu augstas.

Krāsa:Sudraba

Materiāls:ABS

Izmērs:9.23x6.5x1.2inch(L×W×H).

Iepakojuma Saturs:

1 * Elektroniskais Modinātājs

1 * Lietotāja Rokasgrāmata

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.winwithwow.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.winwithwow.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Tagi: apaļā pulksteņa mehānisms, 2d sienas pulkstenis, lampas sienas, pulkstenis fm radio, modernās sienas pulksteņi, liels sienas pulkstenis stacijas, apple skatīties rīks, modinātājs ciparu, pulkstenis sienas, etagere uzglabāšana.

Datu lapa

Modeļa Numurs 3D Lielu Sienas Pulksteni, Spoguli Uzlīme
2. veids luminova
Stils 3 Antīks Stils
Garums OTHERmm
Izmanto 1 Koridors
Stils Mūsdienu
Korpusa Materiāls Plastmasas
Forma Viena Sejas
Kopā Atdala
raksts Citi
Izmantot 5 Dzīvojamā Istaba
Izmantot 4 Pētījums
Izmanto 3 vannas istaba
Iezīme 3D
2. stils Kalendāri
Ir Smart Ierīces No
Svars OTHERg
1. tipa Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Motivity Tips Digitālā
Sienas Pulkstenis Tips 9 mm Lokšņu
Platums OTHERcm
Diametrs 100cm/39.37 inchcm
Izmantoti 2 Balkons/Pagalmā
1. stils Sienas Pulksteņi
Veids Sienas Pulksteņi
Gadījumā Izvietojumu Pētījums
3. veids Digitālā
Materiāls Akrila
Displeja Tips Adatu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

LED Displejs Digitālā Sienas Pulkstenis,Klusums, Galda, Plaukta Pulksteņi ar Bateriju Darbināmas Viegli Lasīt Naktsskapītis Modinātājs Ar Vairs Nakts, un Lig

LED Displejs Digitālā Sienas Pulkstenis,Klusums, Galda, Plaukta Pulksteņi ar Bateriju Darbināmas Viegli Lasīt Naktsskapītis Modinātājs Ar Vairs Nakts, un Lig

Saistītie Produkti: