Jauns Izpārdošana
Silikona Telefons Statīva Turētājs ar 2 in 1 USB Magnētisko Lādētāja Kabeli Paneļa Mount Non-Slip Pad Turētājs iPhone Android Skatīt lielāku

Silikona Telefons Statīva Turētājs ar 2 in 1 USB Magnētisko Lādētāja Kabeli Paneļa Mount Non-Slip Pad Turētājs iPhone Android

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.72

-47%

€14.57

Kopīgot

Vairāk informācijas

Paneļa Automašīnas Turētājs Magnētisko Silikona Tālrunis Statīva Turētājs, USB Mount Non-Slip Pad Turētāji, Lādētājs, Telefona Uzlādes GPS

Apraksts:

Šis auto uzlādes holderis noņemams, pamatojoties uz caurumi uz paklāja, un tas ir piemērots dažādu veidu mobilo telefonu, jūs varat mainīt savu labāko leņķi zem jebkura apstākļos.Tas ir neslīdoša,kas pasargās jūsu tālruni paliek stingri, pat ja auto salūst, jo materiāls, mēs izmantojam, ir importēta vides silikona, magnētisko daļa palīdzēs vadītāja izmantot mobilo tālruni, ir daudz vieglāk, kas efektīvi uzlabo drošību brauciena laikā.

Funkcijas:

Auto lādētājs kronšteini importa vides silikona, augstas temperatūras izturību, nav toksisks, magnētisko, drošāku, elastīgu un daudzfunkcionālu plug and play.

Tas ir daudzfunkcionālā mobilā telefona īpašnieks, kamēr braucat.

tas noteikti uzlabotu braukšanas pieredzi un drošības braukšanas un arī tas var būt neliela uzglabāšanas vieta jūsu mazām lietām (galvenais, kartes, kādu citu tālruni).

Palikt un turiet to stingri, tas var būt tieši, ievērot paneļa automašīnas, kravas automašīnas, suv utt.bāzes šo stendu, kurš ir dzīvoklis, silikona, tāpēc, ka tā var palikt stingri un nebūs slaids, kad pagrieziena.

Kvalitātes materiāla un viegli uzstādīšana, izgatavoti no vides kvalitātes silikona, tas ir viegls un izturīgs.

Super grūts un liela izmēra konstrukcijas.augstas kvalitātes un multi-funkciju.piemērots arī darbā un mājās, vai jebkur, kur vēlaties to.

Humanizēts dizains.radošā magnētisko absorbcijas uzlāde ostas ar zibens micro usb 2 in 1 kabeli.jebkurā laikā izmantot jūsu tālruni, kad uzlādes.ar vienu roku darbība.

Super elastīga silikona materiāla, pielāgoties dažādiem radiāns un materiāli, pulēšana apakšā, lai sasniegtu labāku pretslīdes efekts.

Specifikācija:

Materiāls: Silikona

Krāsa: Melna

Iepakojuma Svars: 214g

Neto Svars: 142g

Garums Tālrunis Montāžas Līnijas: 220mm

Garums USB Kabelis: 120mm

Produkta Izmērs: 197 x 137mm

Iepakojuma Saturs:

1 X Silikona Spilventiņu

2 X Tālruņa Turētājs

1 X 2 In 1 Super Micro USB Kabeļa

Tagi: huey, mudflap volvo, auto turētājs mobil, turētājs tālruni, tālruņa turētājs yamaha xmax, auto magnēts mount, lcd lg h520, kāju balsts yamaha, gps turētājs motociklu, turētājs magnēts tālruni.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums BBGear
Lādētājs
Modeļa Numurs Mobilais Tālrunis Stāvēt
Saderīgu Zīmols Universal
Ir Runātājs No
Magnētiskā
Materiāls Silikona
Iepakojuma Svars 214g
HS ID 4498
Neto Svars 142g
Izmantošana Auto
produkta izmēri 197 x 137mm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Silikona Telefons Statīva Turētājs ar 2 in 1 USB Magnētisko Lādētāja Kabeli Paneļa Mount Non-Slip Pad Turētājs iPhone Android

Silikona Telefons Statīva Turētājs ar 2 in 1 USB Magnētisko Lādētāja Kabeli Paneļa Mount Non-Slip Pad Turētājs iPhone Android

Saistītie Produkti: