Jauns Izpārdošana
Universālais Motocikls, Velosipēds, Motorollers Triecienizturīgs Stūres Tālruņa Turētājs Stand Mount Bracket FC3.0 Saprātīga Atzīšanu Lādētāju Skatīt lielāku

Universālais Motocikls, Velosipēds, Motorollers Triecienizturīgs Stūres Tālruņa Turētājs Stand Mount Bracket FC3.0 Saprātīga Atzīšanu Lādētāju

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.01

-23%

€18.43

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

Triecienizturīgs

Alumīnija sakausējuma pamatne, triecienizturīgs, pielāgoties, straujas bremzēšanas, ātruma izciļņiem, nelīdzens kalnu ceļu un citu satiksmes apstākļos.

Ātra uzlāde

USB izejas spriegums ir pieejams 5V3.4.A 9V2.5.A 12V2A trīs izejas iespējas.DCP BC1.2, Apple Divider3/Samsung 1.2 V Qualcomm FC2.0/FC3.0, Huawei SCP, FCP, Samsung, AFC, Spreadtrum SFCP un citiem ātrās uzlādes protokolus, var atbalstīt Huawei super ātra uzlāde.

IPX6 pakāpes ūdensizturīgs

Tālruņa turētājs ir izgatavots no alumīnija sakausējuma, kas ir izturīgs.Tas pieder IPX6 pakāpes ūdensizturība,uzstādītas atpakaļskata vai rokturiem viegli izmantot, pat lietainā laikā.

Regulējams un 360 grādu grozāms

Dubultā universālā bumbu, atbalsta 360 grādu rotācijas korekciju par savu ērtu redzes leņķa, horizontālā ekrāna vertikālo ekrānu ar jums.Mobilā tālruņa turētājs nodrošina 4-6 collu mobilo telefonu un nodrošina mobilos telefonus ar platumu 5.9-9.6 cm.

Divi instalēšanas metodes

Atpakaļskata spogulis montāžai atpakaļskata spoguļa uzstādīšanu atrodas vienu centimetru.Stūra ir uzstādītas iekļauties 1.7-2.7 cm.

Piemērošanas joma

Var izmantot, lai nodrošinātu enerģiju, lai lielākā daļa auto piederumi, piemēram, mobilo tālruņu, planšetdatoru, navigācijas un GPS.Piemērots DC12V motocikliem, Ltv, sniega auto, patruļas automašīnas, un tā tālāk.

Alumīnija sakausējums

Stiprinājums ir izgatavots no alumīnija sakausējuma, kas ir labs karstumu un koroziju izturīgiem, lai liesmas slāpētājs, ar ļoti augstu drošības pakāpi.

Saderība

USB izejas 5V, 2.4. un atbalsta DCP BC1.2 / Apple Divider3 / Samsung 1.2 V vairākus ātrās uzlādes protokolus.Un tā ir pilnībā savietojama ar dažādu tablešu.

Specifikācijas:

Tips: FC3.0 Tālruņa Turētājs

Daudzums: 1GAB.

Materiāls: Alumīnija sakausējuma

Krāsa: Melna

Produkts ieeja: DC12-24V

Ātrās uzlādes jauda: 5V/3.4; 9V/2,5 A; 12V/2A

Gadījumā mobilais tālrunis: 4-6 collu ekrāna mobilo tālruņu lietošana

Instalācijas veids: sarkanā līnija ir savienota ar pozitīvu līniju, elektrolīniju, un melnas līnijas, kas ir savienota ar negatīvo līniju, elektrolīniju.

Produkta pielietojums: mobilā tālruņa turētājs ūdensizturīgs triecienizturīgs maksas

Izmērs: 12.0*10.0*6.0 cm/4.7*3.9*2.4" (L*W*H)

Neto Svars: 316.0 g/11.2 oz

Iepakojums:

1 * montāžas kronšteins Stūres

1 * Spoguļa kronšteina leņķis

1 * Allen uzgriežņu atslēgas

2 * Anti-scratch pad

Tagi: 5 motocycle tālruni, enkeeo bike mount tālruni, tālrunis stāvēt skatīties, motociklu silīcija mount, plastmasas stūres turētājs, gaismas motorollera stūres, statīvs motocikla, pieaugušo aitas maska, cikla silīcija tālruņa turētājs, atbalsts noņemams tālrunis motorollera.

Datu lapa

Modeļa Numurs FC3.0 Tālruņa Turētājs
Izmantošana Motociklu
Zīmola Nosaukums powstro
Saderīgu Zīmols Universal
Ir Runātājs No
Materiāls alumīnija sakausējums
Magnētiskā No
Lādētājs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Universālais Motocikls, Velosipēds, Motorollers Triecienizturīgs Stūres Tālruņa Turētājs Stand Mount Bracket FC3.0 Saprātīga Atzīšanu Lādētāju

Universālais Motocikls, Velosipēds, Motorollers Triecienizturīgs Stūres Tālruņa Turētājs Stand Mount Bracket FC3.0 Saprātīga Atzīšanu Lādētāju

Saistītie Produkti: