Jauns Izpārdošana
Ceļojumu Spilvens ar Acu Maska, lai Mazinātu Acu Stresa Silts Terapeitiskā Ārstēšana, Sausa Acs, Mazināt Nogurumu un Nomierina Sāpes Skatīt lielāku

Ceļojumu Spilvens ar Acu Maska, lai Mazinātu Acu Stresa Silts Terapeitiskā Ārstēšana, Sausa Acs, Mazināt Nogurumu un Nomierina Sāpes

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€25.80

-49%

€50.60

Kopīgot

Vairāk informācijas

Svarīga informācija

Parametrs:

Spriegums: 5V

Jauda: 10W

Dažādas temperatūras termiskā saistošu ilgums:

35 ° C-25 minūtes.

40 ° C: 20 minūtes

45 ° C: 15 minūtes

50 ° C: 10 minūtes

Ilgums dažādiem masāžas veidiem:

Glāstīja: 20 minūtes

Mīcīšanai: 15 minūtes

Pirkstu nospiediet: 10 minūtes

Masāža: 5 min

Piezīme:

1. Ādas temperatūra dažādiem cilvēkiem ir atšķirīga.Ieteicams izvēlēties zemu temperatūru pirmo pieredzi, pirmo izmantot.

2. Ja putekļus un traipus, kas parādās uz izstrādājuma virsmas, noslaukiet to ar sausu vai mitru drāniņu.Nemazgāt vai noņemt.

3. Acu pack medicīnas soma, var pievienot ar ziedu somas jums ir nepieciešams, efekts būs labāks (bet, tas nav ieteicams izmantot vairāku veidu).

Droši, zema sprieguma: Tikai 5V, apvienojumā ar stingru ražošanas procesa un kvalitātes kontroles, nav slēptās briesmas kvalitāti un drošību.

Portatīvo: Ar salokāma konstrukcija padara to ļoti mazs un viegli veikt.Jūs varat izmantot to jebkurā vietā birojā, klasē, ceļojumiem, mājas, utt.

Multi-atlasi: ir četri temperatūras diapazons (35-50 grādi pēc Celsija).Katru temperatūras diapazons ir četras funkcijas, lai jūs varētu izvēlēties, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām.

Inteliģentas: Lieliski apvieno acu maska un kakla masāžas vienā, ļaujot abās jomās, lai atpūsties un atpūsties vienlaicīgi.Ar acu aizsargs daļu no acu zonas tiek uzturēta pastāvīga temperatūra darbības laikā un nav tieši silda.Tajā pašā laikā, tur ir automātisks apturēšanas laika.Hot pack masāža tiek automātiski pārtraukta pēc tam, kad 10-35 minūtes, glābšanas un droši.

Tagi: grūtnieču spilvens, galvas massag, skropstu spilveni, kakla presei, antistresa, kakla sāpes, acis spilveni, mākslīgās kažokādas spilvens, evel acu spilvens, grīdas spilvens.

Datu lapa

Svars 0-0.5 kg
Iestatīt Tipu No
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Forma Ieliektiem
Auduma Skaits 80
Daļa Kakla
Iezīme Masāža
Modeļa Numurs Ceļojumu Spilvens ar Acu Maska
Diegu Skaits 100TC
Izmantošana Gultas piederumi
Uzpildes Poliestera / Kokvilnas
Modelis Tips Cietie
Pakāpe Kvalitāte

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ceļojumu Spilvens ar Acu Maska, lai Mazinātu Acu Stresa Silts Terapeitiskā Ārstēšana, Sausa Acs, Mazināt Nogurumu un Nomierina Sāpes

Ceļojumu Spilvens ar Acu Maska, lai Mazinātu Acu Stresa Silts Terapeitiskā Ārstēšana, Sausa Acs, Mazināt Nogurumu un Nomierina Sāpes

Saistītie Produkti: