Jauns Izpārdošana
Visco Želeju, Ortopēdisks kreisais / labais sēdeklis ar Atmiņas Putu Spilvenu Ērti Gulēt Kakla Ceļojumu Spilvenu Guļamistaba Skatīt lielāku

Visco Želeju, Ortopēdisks kreisais / labais sēdeklis ar Atmiņas Putu Spilvenu Ērti Gulēt Kakla Ceļojumu Spilvenu Guļamistaba

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€37.03

-50%

€74.06

Kopīgot

Vairāk informācijas

Mūsu Ortopēdisko Modelis Paredzēts Tiem, Kas Sūdzas Par Kakla, muguras Un Plecu Sāpes, Bet Sniedz Jums Perfektu Atbalstu, Tas palīdzēs viņam atpūsties.Gēla Slānis Kontakti Struktūra Un Notiek Ķermeņa Zonas Temperatūra Palīdz Organismam Temperatūras Kritumu.Tas ir efektīvs līdzeklis pret svīšanu.Želejas Šķidrā Pierādījumu, Nav Nepieciešams Mazgāt, Var Tikt Jānoslauka.Es Viscofoa Gela Produkti ar turciju Daudzveidību, kas Ražo Vienspēlēs Un pirmais uzņēmums.Postenis Saturs: Visco Audums: Micro Spandex Produkta Izmērs: 47x37x10 / 8 Par Eskey

Eskey Ir viens no zīmoliem, kas tika izveidota 2010. gadā, strādājot par starptautiskās tirdzniecības nozarē.Kā, mēs galvenokārt darbojas tādās jomās kā Mājas Tekstila gan kā tērauda rotaslietas modes sudrabaini kaklarota nozarē.

Eskey Ir ar ekskluzīvu produktu, kas ir pilnīgi roku darbs.Katrā posmā, kas veikti mūsu komanda veic rūpīgi pievēršot maksimālu uzmanību uz maziem informāciju par mūsu produktiem.Mūsu mērķis ir padarīt jūsu dzīvi vieglāku ar kvalitāti, inovatīvu un ekonomisku izstrādājumu.

Mēs piegādājam mājas tekstila izstrādājumi, kas piemēroti par Eskey ir Nepārtraukta uzlabošana, radot un pēc arvien mainās un attīstās tendences visā pasaulē, ar mērķi radošumu un ar vislielāko uzmanību detaļām.

Mūsu R & D komanda strādā tikai, lai atrastu un izveidotu jaunu dizainu prasības un vajadzības no dažādiem reģioniem.Mūsu Komanda vienmēr pievērš milzīgu uzmanību vēlaties, lai jūsu prasībām, lai pilnībā sasniegtu "Politiku Eskey ", kura ir nodrošināt 100% klientu apmierinātību.

Eskey Piesaista milzīgu uzmanības par novatoru zīmolu, nevis, izmantojot tradicionālos veidus, iepirkšanās klientiem.

Biežāk Uzdotie Jautājumi un Piezīmes no Eskey

Sūtījumu, Jūsu pasūtījums tiks sagatavota un nosūtīta noteiktajā knaibles piegādes www.winwithwow.lv pārbauda maksājumu.Īpašos gadījumos, ja pastāv preternatural nosacījumu, to var veikt 7 dienu laikā.Mēs kuģis visiem mūsu objektus, izmantojot CAINIAO.Jūs varat pārbaudīt aptuveno laiku, piegādes iepakojumu jūsu county no mūsu piegādes kartes.Lūdzu, lai nav kuģniecības izmaksas, bet mūsu vērtē klientiem, ir atbildīgas par papildu muitas nodevas, nodokļi un nodevas, importējot savu valsti.Šie papildu maksu var iekasēt no laikā par piegādi.

Piegāde

Jūs varat pārbaudīt, vai piegādes laiku savu valsti virs kartes.Ja jums nepieciešama cita informācija, lūdzu, jūtieties brīvi, lai sasniegtu mūsu komanda.

Atgriešana un Apmaiņa

1-Eskey garantijas, ka visi produkti, ko mēs ražojam, ir pilns ar kvalitāti, kā mums solīja.Mūsu kvalitātes kontroles departaments izskatīs jūsu produktu divreiz pirms mēs kuģis iepakojumā.Jums nebūs saņemt jebkāda kvalitātes defekti.

2-Ja jūs neesat apmierināts ar savu pasūtījumu, lai gan tas hasn ' t jebkuru kvalitātes problēmu, jums ir iespēja atgriezt preci nomaiņa vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešanās objektus.Tomēr vērtē mūsu klienti būtu informēti, ka viņi ir atbildīgi par visas kuģniecības maksas un produktu, kuru jūs esat saņēmis, nevajadzētu izmantot.

Atsauksmes

1-Daloties ar savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, atstājiet mums savu pozitīvo atgriezenisko saiti un 5 zvaigznes.Ja iespējams, savu jauno produktu, un jūsu attēls tiks padara mūs ļoti laimīgs!

2-Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu objektus, lūdzu, nav mums dod sliktas atsauksmes tieši (Jūsu sliktas atsauksmes sāp, mums dziļi), lūdzu, rakstiet mums.Jūsu raizes, mēs, protams, dod jums apmierinošu risinājumu, un jums 100% apmierināts.

Sazinieties Ar Mums

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums laimīgs iepirkšanās.Visas e-pasta vai īsziņas tiks atbildēja 24 stundas.

Tagi: spilvenu izšūšana, gredzenu spilvens medicīnas, cool gēla spilvens, miega maska, bodi spilvens, velosipēds gēla spilvenu, putu atmiņas spilvens, mākslīgā lateksa spilvens, satīna samta spilvena, aptver de dekoratīvie spilveni uz dīvāna.

Datu lapa

Forma Taisnstūra
Auduma Skaits 40
Zīmola Nosaukums Viscofoam
Svars 0.5-1 kg
Izmantošana Gultas piederumi
Pakāpe A Kategorijas
Daļa Kakla
Diegu Skaits 300TC
Iezīme Masāža
Materiāls 100% Kokvilna
Uzpildes Atmiņas Putas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Visco Želeju, Ortopēdisks kreisais / labais sēdeklis ar Atmiņas Putu Spilvenu Ērti Gulēt Kakla Ceļojumu Spilvenu Guļamistaba

Visco Želeju, Ortopēdisks kreisais / labais sēdeklis ar Atmiņas Putu Spilvenu Ērti Gulēt Kakla Ceļojumu Spilvenu Guļamistaba

Saistītie Produkti: