Jauns Izpārdošana
Autonoma Apsilde 12V 5KW Dīzelis Gaisa Sildītājs LCD Universāls Auto Kravas auto Laivas Motoru Mājas Monitors Ar Balss Atskaņošanas Sistēma Skatīt lielāku

Autonoma Apsilde 12V 5KW Dīzelis Gaisa Sildītājs LCD Universāls Auto Kravas auto Laivas Motoru Mājas Monitors Ar Balss Atskaņošanas Sistēma

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€54.09

-21%

€68.47

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. Plaša Pieteikumi: gaisa dīzeļdegvielas sildītāju var izmantot kravas automašīnu, kuģu, piekabes, RVs, RVs, kemperu, karavānu un visiem citiem transportlīdzekļiem, ko darbina dīzeļdzinējs.Gaisa dīzeļdegviela sildītāji ir piemēroti arī lietošanai iekštelpās, piemēram, mājām, noliktavām, rūpnīcām, birojiem, u.c.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mazākā telpa ir, ka ātrāk ātrumu, siltums-saglabājot būs.Ja telpa ir liela, tas ir ieteicams iegādāties kādu sildītāji apkures.

2. Ātri, Apkure: tālvadības pults var izmantot sildīšana un kontrolētu eļļas daudzums, temperatūra un vēja ātrums un sarma uz windows var novērst.Eco-friendly, gaisa dīzeļdegvielas sildītājs funkcijas, zemu emisiju līmeni un zemu degvielas patēriņu.Integrēta (dīzelis gaisa sildītājs), ietaupot telpu un ērti pārvietoties.Pēc nomainot transportlīdzekli, tas var izjaukt uz jauno transportlīdzekli.Lūdzu, ņemiet vērā, ka tālvadības pults ir jāizveido, pirms to var izmantot.Ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar mums palīdzēt.

3. Viegli Darboties: LCD dinamiskais displejs skaidri parāda braukšanas statuss mašīna.Degvielas, elektroenerģijas, un temperatūru var noteikt patvaļīgi.LCD dinamisku displejs, viegli darboties, skaidrs, īsumā.Ja ir kāds jautājums, lūdzu, skatiet lietošanas instrukciju LCD dinamisku displejs uz attēla.

4. Gaistamība Tehnoloģija: gaistamība tehnoloģija izmanto keramikas aizdedzes sveci sildīt degvielas un iztvaicē tā par gāzi, ātri aizdegas un pilnībā sadedzināt.Un produktu pasākumiem par 16.3" x 15,4" x 6" collu izmēru (kā parādīts attēlā).

5. Pamatinformācija: Sildītāja jauda: 2KW-5KW, degvielas benzīns: dīzelis, automobiļu, gaisa kondicionieri tips: apkure, nominālais spriegums: 12V, degvielas patēriņš (L/h): 0.64.

6. Paketē Iekļauts: 1 x dīzelis gaisa sildītājs, 1 x saskaņojot aksesuāri (kā parādīts attēlā).Lūdzu, ņemiet vērā, ka ja jums ir kādi jautājumi par uzstādīšanu un produktu izmantošanas, lūdzu, jūtieties brīvi, lai nosūtītu mums e-pastu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.Vai, jūs varat atsaukties uz uzstādīšanas instrukcijas, kā parādīts attēlā.

Specifikācijas:

Nosaukums: 12V 5KW Gaisa Dīzeļdegvielas Sildītājs

Produkta izmērs: par 16.3 x 15.4 x 6inches

Materiāls: metāls + plastmasa

Krāsa: melna

Spriegums: 12V

Jauda: 1KW-5KW

Degviela: dīzelis

Pilnīgu sadegšanu likme: 100%

Patēriņš: no 0,1 litri dīzeļdegvielas uz stundu

Darba temperatūra: -40 °c ~ 80 °c

Piemērojams ar: dažādi dīzeļdegvielas transportlīdzekļiem, piemēram, automašīnas, autobusi, atpūtas transportlīdzekļi, kravas automašīnas, inženierzinātne transportlīdzekļiem, utt.

Iepakojuma Saraksts:

1 x Gaisa Sildītājs Uzņēmējas

1 x Tālvadības pults

1 x Circuit Grupu

1 x Ieplūdes Caurules

1 x Izplūdes Caurule

1 x Gaisa Izplūdes Caurule

1 x Gaisa Filtrs

1 x Rokasgrāmata

Piezīmes:

1. Tur var būt pielaide 1-5mm, jo manuāla mērīšana.Pārliecinieties, ka jums nav prātā, ka pirms pirkšanas.

2. Krāsas var būt dažas atšķirības kā starpību paraugu, lūdzu, saprast.

Tagi: diesel vīriešu, webasto dīzeļdegvielas, webasto, auto siltumu, dīzeļdegvielas ūdens sildītājs 12 v, ih indukcijas sildītājs, gaisa dīzeļdegvielas sildītājs, sildītājs, laivu motors, dīzeļdegvielas sildītājs.

Datu lapa

Jauda <10W
Spriegums 12V
Postenis Diametrs 41.5cm
Īpašas Pazīmes gaisa dīzeļdegvielas sildītājs
Modeļa Nosaukums automašīnas sildītājs
Materiāla Tips metāls + plastmasa
Zīmola Nosaukums Ai AUTO JAUTRI
Piliens kuģniecība Atbalsts
Slēdža Tips LCD displeja Maiņa
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Vienuma Tips Apkures & Fans
Degviela Dīzeļdegviela
Objektu Platums 14cm
Postenis Svars 10.5Kg
Objekta Garumu 41.5cm
Postenis Augstums 42cm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Autonoma Apsilde 12V 5KW Dīzelis Gaisa Sildītājs LCD Universāls Auto Kravas auto Laivas Motoru Mājas Monitors Ar Balss Atskaņošanas Sistēma

Autonoma Apsilde 12V 5KW Dīzelis Gaisa Sildītājs LCD Universāls Auto Kravas auto Laivas Motoru Mājas Monitors Ar Balss Atskaņošanas Sistēma

Saistītie Produkti: