Jauns Izpārdošana
Auto Sildītāji 5/8KW 12/24V Gaisa Biodīzeļdegviela Stāvēšanas Sildītājs, Sildītājs ar Tālvadības Uzraudzīt, lai RV Kemperu Piekabi, Kravas auto Laivas Skatīt lielāku

Auto Sildītāji 5/8KW 12/24V Gaisa Biodīzeļdegviela Stāvēšanas Sildītājs, Sildītājs ar Tālvadības Uzraudzīt, lai RV Kemperu Piekabi, Kravas auto Laivas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€29.52

-24%

€39.35

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. To var izmantot liela augstuma jomas, kuru augstums ir 1500 metri.

2. Sildītāju var izmantot, lai siltuma kabīnēs kravas auto un dažādiem citiem transportlīdzekļiem.

3. Tas var novērst sala uz windows。

4. Vides produkti, zemu emisiju līmeni, zemu degvielas patēriņu.

5.Kompakta konstrukcija un viegli uzstādīt;

6. Nomainot transportlīdzekli, jums var izjaukt to uz jauno transportlīdzekli.

7. Gaistošo tehnoloģijas, izmantojot keramikas, aizdedzes sveces, degvielas apkure būs iztvaikot uz gāzes, ātri aizdegas un pilnīgu sadegšanu.

8. Pieņem uzlabotas automātiskās vadības tehnoloģijas un ir uzticams ekspluatācijas ārkārtas apstākļos.

9. Degvielas, elektroenerģijas un temperatūru var noteikt patvaļīgi.

10. To var izmantot, dīzeļdegviela kā kurināmais.

Specifikācijas:

Materiāls: metāls un plastmasa

Krāsa: kā parādīts attēlā

Izmērs: aptuveni 39*15*18 cm/15.35*5.91*7.09 jo

Spriegums: 12V/ 24V (nav obligāts)

Jauda: 5KW

Degviela: dīzelis

Degvielas patēriņš (L/h): 0.64 L

Darba temperatūra sildītājs: -40℃+50℃

Eļļas sūkņa darba temperatūra: -40℃+ 40℃

Iepakojuma Saraksts:

1*Gaisa Sildītājs

1*Filtrs

1*Ieplūdes Caurules

1*Izvads Kanāla Caurule

1*Izplūdes Caurules

1*trokšņu Slāpētājs

1*Tālvadības Pults

1*Instalēt Daļas, Soma

1*Lietotāja Rokasgrāmata

Piezīme:

Par automašīnu ar akumulatora, lūdzu, izvēlieties spriegums 12V.Par auto ar 2 baterijas, lūdzu, izvēlieties spriegums 24V (parasti kravas automašīnu vai smago automašīnu).Lūdzu, apstipriniet akumulatora spriegums automašīnas un izvēlēties iegādāties.

• Visi vienumi tiks nosūtīti 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma tiek noskaidroti.• Visi vienumi tiks nosūtīts pa Pastu, kas parasti aizņem 15-35 dienas ierodas.• Starptautisko pārvadājumu nepieciešama sarežģītāka nosūtīšanas procedūras (piemēram, abu valstu muitas, tranzīta stacijas u.c.), arī ietekmēs daudzi faktori, piemēram, brīvdienās, laika apstākļiem, utt, tā, visticamāk, paies ilgāks laiks, lai jūsu vienumus, lai nonāktu galamērķī.Paldies par jūsu izpratni par šo jautājumu.• Importa nodevas, pievienotās vērtības nodokļi un jebkādi citi maksājumi nav iekļauti objekta cena un piegādes izmaksas.Valsts Piegādes Laiks(Pa Pastu Aviopastu)

Maksājums :

• Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT, Bankas Pārskaitījums , QIWI Maku, WebMoney , Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.• Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma• Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

• Klientu atsauksmes mums ir ļoti svarīgi.• Lūdzu, atstāt uz 1 minūti, lai sazinātos ar mums, PIRMS jūs atstāt sliktu atsauksmju, mēs atrisinātu problēmu, pozitīvi un darīt visu, ko varam, lai jūs pārliecināta,• ja ir kāda problēma ar jūsu pirkumu.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Mūsu biroja darba laiks ir :- no 9:00 līdz 18:00 (GMT +8) no pirmdienas līdz piektdienai - no 8:30 līdz 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsu birojs ir slēgts svētdienās un svētku dienās (Ķīna)Mēs atvainojamies par vēlu atbildi laikā holidaysOur Misiju:1. Eksporta augstas kvalitātes preces no orient par konkurētspējīgu cenu, lai jums.2. Strādāt ar mūsu klientiem, lai izveidotu savu biznesu .3. Lai palielinātu mūsu starptautisko pircēja rentabilitāti un konkurētspēju.Lūdzu, nāc atpakaļ drīz, un pie mums atkal!

Tagi: dt rc laivu, dīzeļdegvielas ūdens sildītājs 12 v, piekabe kravas automašīnu, , gaisa dīzeļdegvielas sildītājs, tūristu rv, dīzelis vīrietis, sildītājs, silikona bumbiņas dzimumlocekļa, ierīču piekabe, treileru daļa.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Piliens kuģniecība Atbalsts
Jauda 5000W
Objektu Platums 15cm
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Īpašas Pazīmes Automašīnu Gaisa Sildītāji
Postenis Augstums 18cm
Spriegums 12V
Objekta Garumu 39cm
Materiāla Tips Metāla un Plastmasas
Degviela Dīzeļdegviela
Postenis Diametrs 39cm
Modeļa Nosaukums Gaisa Biodīzeļdegviela Sildītājs
Postenis Svars 8kg
Slēdža Tips LCD displeja Maiņa
Zīmola Nosaukums Ai AUTO JAUTRI

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Auto Sildītāji 5/8KW 12/24V Gaisa Biodīzeļdegviela Stāvēšanas Sildītājs, Sildītājs ar Tālvadības Uzraudzīt, lai RV Kemperu Piekabi, Kravas auto Laivas

Auto Sildītāji 5/8KW 12/24V Gaisa Biodīzeļdegviela Stāvēšanas Sildītājs, Sildītājs ar Tālvadības Uzraudzīt, lai RV Kemperu Piekabi, Kravas auto Laivas

Saistītie Produkti: