Jauns Izpārdošana
USB 6 Kanālu 5.1 / 7.1 Surround Ārējo Skaņas Karti PC Klēpjdators, Desktop Tablete Optiskā Audio Adapteri atmiņas Kartes Ierakstīšanas K dziesma Skatīt lielāku

USB 6 Kanālu 5.1 / 7.1 Surround Ārējo Skaņas Karti PC Klēpjdators, Desktop Tablete Optiskā Audio Adapteri atmiņas Kartes Ierakstīšanas K dziesma

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.55

-37%

€10.55

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. USB 2.0: Šis produkts ir USB 2.0 saskarni, ātru un stabilu pārraides ātrums, atbalsta USB pilnu pārraides ātruma specifikāciju līdz 12Mbps, un ir savietojamas ar USB 1.1.

2. 5.1/7.1 channel: Šis produkts pieņem multi-channel tehnoloģiju, atbalsta 5.1/7.1 channel, saprot, dinamisku skaņu, un sniedz dinamisku rotējošo skaņas lauku.

3. Augstas precizitātes skaņa: Šis produkts var nomainīt bojātos oriģinālo skaņas karti vai atjaunināt esošu integrēts audio uz jūsu klēpjdators, lai nodrošinātu jūs ar augstas kvalitātes surround skaņu.

4. Vairākkārtēja aizsardzība: Šis produkts ir iebūvēts pārspriegumu, pārstrāvas, noplūdes un īsslēguma aizsardzības ierīces, kuras ir drošākas un uzticamākas, lai izmantotu.

5. Paraugu likmi līdz 48 khz: Šis produkts nodrošina paraugu ņemšanas likmes, 32 KHz, 44,1 KHz, 48 KHz ciparu un analogo ierakstu un digitālā/analogā audio atskaņošana.Digitālās atskaņošanas režīmā, tas saņem audio plūsmām no DATORA, izmantojot USB interfeisu un pārraida audio datus saskaņā ar AES / EBU, IEC 60958, S / PDIF patērētāju saskarnes standartus.Tikai R, L kanālu PCM audio 5.1 channel var pārraidīt ciparu atskaņošanas režīmā.In analog atskaņošanas režīmā, tas nodrošina 6-kanālu kodekus, lai analog atskaņošanu.Digitālās ierakstīšanas režīmā, tas saņem, S / PDIF digitālā audio ieeja un nosūta atpakaļ uz PC.Trīs izlases likmi, izmantojot USB; tostarp 32KHZ, 44,1 KHZ iekšējās automātiskās bloķēšanas, jo analogā ieraksta režīmā analogo ierakstu atbalsta fiksētu 48 khz ņemšanas biežums.

Apraksts:

1. Šo ārējo skaņas karti, kas nodrošina augstas kvalitātes risinājums, lai uzlabotu jūsu DATORU vai klēpjdatoru audio, atbalstot profesionālās 5.1 kanālu izeja un optisko SPDIF izejas, PC + skaņu karte + pastiprinātājs un 5.1 speaker.Jūs varat izveidot savu digitālo mājas kinozāles izbaudiet patiesu AC-3 vai DTS surround skaņu, vai savienot tieši ar 5.1 powered skaļruņi.

2. Šis produkts ir ļoti piemērots HTPC mājas kinozāles un draugiem ar augstas skaņas kvalitātes prasības (piemēram, skatoties filmas/spēles/K dziesmas), pievienot parasto austiņu balss čats un tiešsaistes karaoke.

Specifikācijas:

Krāsa: Zila

Interfeiss: USB

Ieejas un izejas interfeiss: lineārās ieejas, optisko SPDIF

Atbalsta kanāls: 6 kanāli

Chip: CM8206 Skaņas Atbalsts

Tiešā Skaņa: 3D

Instalācijas veids: ārējais

Paraugu ņemšanas biežums: 32KHz/44KHz/48 khz

Atbalsta sistēma: par Win98/ME/2000/XP/VISTA/WIN7/WIN8, MAC OS9.1

Paketē Iekļauts:

1 x USB Optisko S/PDIF Audio Skaņas Karte

1 x drive disks

1 x datu līnijas

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: usb skaņas karti, kas isk, audio dac, 1394 firewire pci karte, kartes stāvvada, express pci wifi, sd pci e, apk, spēle klēpjdators, intervences usb soundcard, pcie usb.

Datu lapa

Features2 Augstas precizitātes skaņas Karte
Modeļa Numurs Skaņas Karte
krāsa melns
Atbalsta kanāls 5.1/7.1 channel
Features4 6 Kanālu 5.1 Surround Adapteri Audio Kartes
Veids PCI-E Stāvvada
Features5 Skaņas Kartes Adapteri PC Klēpjdators, Desktop
Interfeiss USB
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums EDUP
Sertifikācija NAV
Features1 Skaņas Karte ar USB 2.0 interfeiss
Produkti Statusu Sastāvs
Ieejas un izejas saskarnes Optisko SPDIF
Iepakojums
Features3 Ārējā USB Skaņas Karte
Atbalsta Sistēma Windows XP/VISTA/WIN7/WIN8/WIN10

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

USB 6 Kanālu 5.1 / 7.1 Surround Ārējo Skaņas Karti PC Klēpjdators, Desktop Tablete Optiskā Audio Adapteri atmiņas Kartes Ierakstīšanas K dziesma

USB 6 Kanālu 5.1 / 7.1 Surround Ārējo Skaņas Karti PC Klēpjdators, Desktop Tablete Optiskā Audio Adapteri atmiņas Kartes Ierakstīšanas K dziesma

Saistītie Produkti: