Jauns Izpārdošana
Ai Programmatūras instalācijas pakotnes Adobe Illustrator CC Skatīt lielāku

Ai Programmatūras instalācijas pakotnes Adobe Illustrator CC "eiropa 2020" Masterclass relese pilno versiju Win

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.54

-50%

€21.08

Kopīgot

Vairāk informācijas

Kas ir Adobe Illustrator?

Nozares standarta vektoru grafikas programmas izmanto neskaitāmi mākslinieki un dizaineri, lai padarītu visu, sākot no grafika un web uz preces iepakojuma, ikonas, grāmatu ilustrācijas, logotipi, un stendi.Ikonu darbojas jebkurā dimensijā.

Saņemt visi zīmēšanas rīki jūs vēlaties, lai ieslēgtu krāsas un formas stājas attēlus, ikonas, un logotipus.Illustrator ir vektorgrafikas izkārtojumu programmas, kas nozīmē, ka jūsu māksla var skalas līdz izmēra -- un nepārtraukti izskatu un ekrāniem.Vēršam uzmanību jebkurā vietā.

Radīt zīmējumus, vai arī sekojiet un pārkrāsot attēlu pārvērst tos.Izmantot jūsu ilustrācijas visur, piemēram, uz prezentācijas gabalus, blogus, blogus un tīmekļa vietnēm.Krāšņs tipogrāfija, ka saka visu.

Iekļaut uzņēmuma nosaukumu, veikt lidotāja, vai izveidot vietni, konstrukcijas veida rīkiem, kas ir ideāli tirgū.Ielikt ietekmi, rokturi modeļi, un rediģēt personības padarīt.Profesionālās elektroenerģijas nāk standarta.

Illustrator sākas atvaļinājumu un saglabāt ietekmi pirms.Atkārtoti izmantot savu vektora attēlus un piekļūt fontus.Darbs ar citiem Mākonis programmas, piemēram, Photoshop XD, un After Effects.Teksta ziņas, attēlus, stiliem, un jūsu faili ir saglabāti un strāvai, kas nozīmē, ka tas ir iespējams darboties jebkurā vietā.

Tagi: lenovo z6 pro, softwar, burvju triks, adob photoshop, 9pin usb, adobe illustrator mac, ai kamera, x551c, korejas illustrator, adob.

Datu lapa

Veids IDE Kabeļi
Sertifikācija PSE
Izcelsme AR(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ai Programmatūras instalācijas pakotnes Adobe Illustrator CC

Ai Programmatūras instalācijas pakotnes Adobe Illustrator CC "eiropa 2020" Masterclass relese pilno versiju Win

Saistītie Produkti: