Jauns Izpārdošana
Elektriskā Muguras Masāžas Krēsls Mazinātu Sāpes, Auto Massager Spilvens, Spilvenu Mājas Kakla Akupresūras Massageador Sēdekļa Spilvena Skatīt lielāku

Elektriskā Muguras Masāžas Krēsls Mazinātu Sāpes, Auto Massager Spilvens, Spilvenu Mājas Kakla Akupresūras Massageador Sēdekļa Spilvena

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€23.78

-32%

€35.49

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Šīs masāžas spilvens ir piemērots auto, mājas vai biroja lietošanai, kas ir viegls veids, lai mazinātu stresu un ikdienas spriedzi jūsu ķermeņa no ceļošanas, darba un citiem stresa faktoriem.

Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, kas ir vairāk veselīgu un videi draudzīgs.

Iebūvēts 5 vibrējoši motori var sniegt jums ērtu muguras, kakla, jostas un arī ciskas, masāža.

Tātad, ko jūs gaida?Tas ir absolūti ideāls produkts, lai jūs varētu atpūsties, vai masāža.Nepalaid garām tik lielisku iespēju.

Nomierinošas termiska apstrāde jostas vairāk intensīvu atpūsties

Funkcijas:

1. Šīs masāžas spilvens ir piemērots auto, mājas vai biroja lietošanai, kas ir viegls veids, lai mazinātu stresu un ikdienas spriedzi jūsu ķermeņa no ceļošanas, darba un citiem stresa faktoriem.

2. Dators automātiski laiks, kas aprīkota ar termisko pārslodzes aizsardzību, ierīces un pārslodzes drošinātājs, padara spilvenu vairāk droši izmantot.

3. Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, kas ir vairāk veselīgu un videi draudzīgs.

4. Iebūvēts 5 vibrējoši motori var sniegt jums ērtu muguras, kakla, jostas un arī ciskas, masāža.

5. Ar roku kontrolieris saprātīgas kontroles, tas ir viegli un ērti, lai jūs varētu izmantot.

Darbības režīms: 1. Pēc power-on, nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu (ieslēgt/IZSLĒGT), lai sāktu darbu. 2. Nospiediet (Funkcija), lai izvēlētos 1-8 masāžas veidiem, kuru var ieslēgt cikliski. 3. Nospiediet (Taimeris), lai izvēlētos darba laiks par 15 minūtēm un 30 minūtes, un automātiski izslēgt, kad tas pienāk. 4. Nospiediet (Intensitāte), ar trešo pārnesumu, ir regulējams. 5. Nospiediet (Siltuma), sildīšanas indikators iedegas, un apkures ir ātri.

Tagi: elektriskā jostas atbalsts, eletric masāža spilvens, auto foršs sēdeklis, muguras masāža sēdeklis, vidukļa masāža spilvens, sēdekļa polsteri, liels krēsls, krēsls kakla spilvens, vecākais masāža matrača, elektriskā shiatsu massager auto, mazo mini electric massager.

Datu lapa

Modelis GJ5114#H6
Zīmola Nosaukums googooms
Kontaktdakšas Tips ES Plug
Standarta Spriegums 220V
Pieteikums Iestāde
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Elektriskā Muguras Masāžas Krēsls Mazinātu Sāpes, Auto Massager Spilvens, Spilvenu Mājas Kakla Akupresūras Massageador Sēdekļa Spilvena

Elektriskā Muguras Masāžas Krēsls Mazinātu Sāpes, Auto Massager Spilvens, Spilvenu Mājas Kakla Akupresūras Massageador Sēdekļa Spilvena

Saistītie Produkti: