Jauns Izpārdošana
Veselīga Aprūpes Pilnu Ķermeņa Desmitiem Akupunktūras Elektriskā Terapija Massager Meridian Fizioterapija Massager Aparāti Massager 10 Spilventiņi Skatīt lielāku

Veselīga Aprūpes Pilnu Ķermeņa Desmitiem Akupunktūras Elektriskā Terapija Massager Meridian Fizioterapija Massager Aparāti Massager 10 Spilventiņi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.89

-42%

€20.51

Kopīgot

Vairāk informācijas

Veselīga Aprūpes Pilnu Ķermeņa Desmitiem Akupunktūras Elektriskā Terapija Massager Meridian Fizioterapija Massager Aparāti Massager 10 Spilventiņi

Kā lietot (jābūt rūpīgi izlasīt pirms pirkšanas)

1. solis:Novietojiet elektrodu spilventiņi uz ķermeņa(Piezīme: 2 elektrodu spilventiņi / 4 elektrodu spilventiņi, jāizveido savienojums vienlaikus)

2. solis:Pievienojiet elektrodu polsteri elektrodu vadu un savienojumu ar ierīci,

3. solis:palaidiet ierīci, iestatiet režīmu, un pielāgotu rīku

Kāpēc jums ir nepieciešams šis massager?

Ar massager balstīta uz fizikas, bionics, bioloģisko elektriskās, tradicionālā Ķīniešu medicīna, zinātne kanāli un nodrošinājuma principa.

Tas kopā ar lielu skaitu klīniskās prakses un pieņēma mūsdienu mikrodatoru kontroles tehnoloģiju pētniecības un attīstības jaunākās paaudzes veselības aprūpes produkti.

Tas ir ne tikai funkcija adatu terapija, iebelzt, masāža, banku likšana, masāža, metāllūžņos, plānas ķermeņa, bet arī ir unikāls, kas regulē imūno funkciju, un izdomu, lai attīstītu normālā temperatūra infrasarkanā spektra elektrods, kas padara terapiju, efekts ir vairāk brīnišķīgi.

Identitāte, Funkciju un Terapijas Teorija:

Šo elektronisko impulsu massager ir atšķirīgas lenitive terapijas funkciju simptoms dzemdes kakla spondyosis, periarthritis humeroscapularis, artrīts, celmu, gurnu muskuļus un utt, un tas var mazināt perifērās nervu paralīze efektīvi.Turklāt šī mašīna var radīt elastīgu masāža visam ķermenim, pateicoties elektrodu spilventiņi, tāpēc tas ir ļoti noderīgi, lai izkliedētu nogurumu, mazina myalgia un veicina asins cirkulāciju.

Tas ir multi-funkciju, Nospiediet, Mīcīt, Vibrēt un Iebelzt.Šai iekārtai ir kombinētā terapija funkciju, Rokas, Locītavas, Kājas, Pleci, Viduklis un Kājas.Zemas frekvences terapija iedarbojas uz cilvēka ķermeni, gan zemfrekvences impulsu strāvas, Tas padara cilvēka organismā reaģē ar savu kūdīšanu tā kā, lai veicinātu daļēju asinsriti, nostiprina regulēšana funkcija nervu sistēmu, lai sasniegtu mērķi novērst nogurumu, mazina hyperinesia, reliving sāpes un subduing iekaisumu un utt.

Ķermeņa reakcija ir jāveic kombinētās darbību, nervu un ķermeņa šķidrumu.

Lietošanas Instrukcija:

1.Uzmanīgi Atveriet šūnu rūtiņu likt četros gabalos 1,5 V baterijas tā, un tuvu šūnu kastē. (6V strāvas adapteris var tikt pielietota)

2.Stick elektrodu spilventiņi uz attiecīgas ķermeņa daļas, kas ir nepieciešams, lai būtu masēt, un tad savienot, veicot vadu ar elektrodu spilventiņi pareizi.

3.Atveriet on-off poga galveno mašīnu un skiču darba režīmā saskaņā ar procedūru rokasgrāmatā tiks parādīta uz ekrāna.Jūs varat izvēlēties dažādas terapijas režīmu ( Nospiediet, Mīcīt, Vibrēt un Iebelzt) tikai pēc jūsu personiskajām vēlmēm.

4.Terapija, ātrums un intensitāte, mašīnu var pielāgot, elastīgi, jūs varat noregulēt intensitātes slēdzis galveno mašīna, no zemākas uz augstāku.

5.Jūs varat arī nospiest taustiņu, ROKA", "KOPĪGO", "PĒDAS", "PLECU", "VIDUKLIS" UN "KĀJAS", lai izvēlētos dažādas daļas, terapijas.

6.Noklusējuma darba laiks no mašīnas ir trīsdesmit minūtes, un mašīna tiek automātiski pārtraukta, tiklīdz tā nepārtraukti darbojas trīsdesmit minūtes.Mašīna arī ir pieci-otrajā pašpārbaudes funkcija, un mašīna būs nogriezts, kad novēršot elektroda uzlikas no ādas piecu sekunžu laikā automātiski.

7.Tās dubulto kanālu sistēmu, var veikt divas personas, kas to izmantot vienlaikus, un to intensitāte un laiks, var regulēt atsevišķi.

8.Kad apturot mašīnu, pis izslēdziet to, izmantojot pārslēgšana on-off poga un atjaunot strāvas slēdzi, kad tas nepieciešams, lai varētu atkal strādāt.

Specifikācijas :

Barošanas avots: DC 6V

Strāva: 500 ma

Biežums: 1-50Hz

Jauda: ≤3W

Impulsa intensitāte: 20 līmeņos

Akumulators: Nav Iekļauts AAA Baterijas

Krāsa: Balta/Sudraba

Pakete Ietver:(AAA Baterijas, kas nav iekļautas)

* Masieris*1

* Elektrodu spilventiņi*10

* USB Kabelis*1

* Strāvas Adapteris (ASV /ES)*1

* Angļu Lietotāja Rokasgrāmata*1

* Pieslēguma kabelis*2 (2-way)

Padomi:

Ja ierīce ir ieslēgta 20 sekunžu laikā bez operācijas,ierīce automātiski izslēdzas.Notics:

•Nekad nelietojiet mašīnu, kopā ar šādām medicīnas ierīcēm, piemēram, impulsu regulators, mākslīgie sirds ritma, un electrocardiograph mašīna.

•Nelieciet elektrodu spilventiņi uz punktu vai precordial reģionā, miega un viduklis grūtniece.

•Nopietni slimi cilvēki, vajadzētu konsultēties ar ārstu, pirms lietojat šo mašīnu.

•Tas nedrīkst izjaukt, remontēt vai atjaunot mašīnu.

•Nepieskarieties elektrodu spilventiņi ar metāla vielas, piemēram, siksniņas, pulkstenis, kaklarota un utt, ja mašīna darbojas.

•Nelietojiet mašīnu, ja jums justies neērti vai ādas kairinājums, šķiet.

•Nelietojiet mašīnu ar slapjiem apstākļiem, piemēram, vannas istabā.

•Nekad mest baterijas ugunī.

Uzglabāšanas/Apkopi: •Izmantojiet mitru drāniņu vai neitrāli tīrīšanas noslaukiet mašīna, un neizmantojiet gaistošu šķidrumu, lai attīrītu mašīnu, piemēram, benzolu, atšķaidītāju vai benzīnu. •Glabā to prom no magnētiskā lauka. •Turēt mašīnu tālu prom no uguns, siltuma un ūdens, un neatstājiet ierīci tiešā saules gaismas uz ilgu laiku. •Lūdzu, izņemiet baterijas, ja mašīna nekad nav izmantots.

Tagi: aparāta struktūra, automašīnu gumijas aizbāzni, aprīkot fizioterapija, electrod, desmitiem mašīnu liels, sieviete veselīgu, electrod pad, teva veselīgu, blaugznu līdzeklis, sullen.

Datu lapa

produkta izmēri 153mm*105mm*28mm
Izturība 20 Līmeņus, Kas Ir(Regulējams)
Produkta Nosaukums Ķermeņa Masieris
Efekts 1 Ķermeņa Formu
Pieteikums Iestāde
Produkta krāsa Balta/Sudraba
Masāžas Laikā Regulējams
Zīmola Nosaukums OPSLEA
Akumulators Nav Iekļauti AAA Baterijas
Funkcijas 3 Elektro Stimulācija
Efekts 2 Atbrīvot Sāpes No Slimības
Kontaktdakšas Tips ES Plug
Funkcijas 2 Muskuļu stimulators spilventiņi
Iezīmes 1 Desmitiem massager
SKU R-157/R-248
Produkta Jauda USB Barošanas Vai AAA Baterijas
Standarta Spriegums 220V
Masāžas Režīms 12 Režīmi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Veselīga Aprūpes Pilnu Ķermeņa Desmitiem Akupunktūras Elektriskā Terapija Massager Meridian Fizioterapija Massager Aparāti Massager 10 Spilventiņi

Veselīga Aprūpes Pilnu Ķermeņa Desmitiem Akupunktūras Elektriskā Terapija Massager Meridian Fizioterapija Massager Aparāti Massager 10 Spilventiņi

Saistītie Produkti: