Jauns Izpārdošana
RGB 12V UCS1903 38mm LED Pikseļu Gaismas Modulis 5050 SMD 6LED Spuldzes, Digitālās IP68 Ūdensnecaurlaidīga Atrakciju Parks Braukt Pikseļu Ziemassvētku Gaismas Skatīt lielāku

RGB 12V UCS1903 38mm LED Pikseļu Gaismas Modulis 5050 SMD 6LED Spuldzes, Digitālās IP68 Ūdensnecaurlaidīga Atrakciju Parks Braukt Pikseļu Ziemassvētku Gaismas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€49.60

-40%

€82.67

Kopīgot

Vairāk informācijas

rgb 12V UCS1903 38mm LED Pikseļu Gaismas modulis 5050 smd rgb spuldzes, digitālās ip68 ūdensnecaurlaidīga atrakciju parks braukt pikseļu ziemassvētku gaismas

1. 38mm led pikseļu gaismas ir combinated ar plastmasas korpusa, PCB kuģa, un 3-pins vīriešu un sieviešu savienotājs ar sarkano, balto un zilo vadu (augsta temperatūra-esistant, auksti izturīga UV noturīga), var darīt 3leds, 6leds, 8leds, 9leds 5050 RGB SMD LED, 1gb ucs1903 IC.UCS1903, var izmantot to pašu led programmu, kā WS2811. Mēs varam jums piedāvāt testa led programmu, pēc tam, kad jūs nodot pasūtījumu.

2. Šis produkts ir augstu spilgtumu, zems enerģijas patēriņš, ilgs mūžs, zema sprieguma, zemu vājināšana, bagātīgu krāsu un citas īpašības. 3. Produktu var sasniegt ūdens, pakaļdzīšanās, skenēšanas rezultātus.Atkarībā no uzstādīšanas dažādos veidos,dažādās krāsās var tikt mainīts sastāvs zīmēm,modeļu un citu dinamisko ietekmi.Produktu var plaši izmantoti viesnīcās, KTV izklaides un citi interjera apgaismojums . 4. Produktus var kaskādes 20PCS , ne-super-tandēmā.Biezums strāvas vads būtu jānosaka, pamatojoties uz faktisko maksimālo strāvu, produktu, enerģijas, kabeļu garums (ieteicams ne vairāk kā 5 metri) un zema spiediena kritums atkarībā no pārvades līnijas.

Piezīme: Kāda ir atšķirība bewteen balts rāmis led un melns rāmis led?

Balts Rāmis led ir kopīgs 5050 smd rgb led chip.

Melns Rāmis led ir jauns arriver īpašo augstas kvalitātes 5050 smd rgb led čipu, kas ir melnie rāmji par led pusē.Atšķirība ir tā, ka melns rāmis led chip ir lielāku spilgtumu nekā kopīga balts rāmis 5050 smd rgb led mikroshēmām.

Diametrs 38mm led pikseļi 3leds, 6leds, 8leds, 9leds visiem ir divas versijas: balts rāmis led un melns rāmis led.

instalācijas instrukcija:

SARKANS vads = +12V (12V strāvas padeve ir pozitīvo polu)

Zils vads = GND (Zeme) Balts kabelis = DAT (DATI)

1.Šis produkts ir populārs karstā pārdošanas led tirgus, reklāmas stendu, gaismas iedarbībai rakstzīmes;

2. Kanāls Vēstules Aizmugures apgaismojums;

3. Apgaismojums signālu, kanālam vēstuli, izkārtnes, gaismas kastes;

4. Reklāmas pazīmes Aizmugures apgaismojums;

5. Reklāma Gaismas Kastes Aizmugures apgaismojums;

6. Apdares gaismas bārs, krogs, klubs, diskotēka;

7. Stendu fona apgaismojumu.

1.augstu spilgtumu 5050 SMD RGB LED

2.UCS1903 IC vairāk stabilu chip

3.38 MM diametrā, var izrakt caurumu ar 19mm vai 20mm

4.plaši izmanto, diskotēka,kluba un KTV apdare

5.SD kartes kontroles sistēmas un Madrix programmatūra

6.DC12V drošību darba spriegums

7.ārējo kontroli

8.ūdensdrošs, var lietot ārpus telpām.

1. DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, www.winwithwow.lv Standarta piegādi vai www.winwithwow.lv Premium Piegāde var izvēlēties.DHL, FedEx, TNT, UPS ir ātri,yYou varat saņemt paketes, 5~7 darba dienu laikā pēc tam, kad prece ir izsūtīta.

2. Ja jums ir steigā, par jūsu precēm, lūdzu, izvēlieties DHL.DHL ir ātrāks veids.

3. Ja jūsu valstī ir grūti tikt galā ar muitošanu, lūdzu jūs izvēlēties EMS.EMS ir ļoti lēni, bet ļoti labs muitošana.Brazīlijas, krievijas Federācijas, Baltkrievijas klientiem, lūdzu, izvēlieties EMS.

4. Pasūtījumu adresi jums piedāvā par to, lai būtu pareizi.Mēs noklusējuma nosūtīt rīkojumu, lai risinātu.Ja adrese, kuru jums piedāvā, ir nepareizi, lūdzu atcelt rīkojumu un jaunu pasūtījumu vēlreiz.

5. Tas ir pircēja pienākums galā ar muitošanu un samaksā muitošanas maksu, lūdzu, pievērsiet uzmanību sekošanas informāciju cieši un skaidri muitas cik drīz vien iespējams.

6. www.winwithwow.lv Standard Shipping ir mazs iepakojums, piemēram, China Post Air Mail vai Hong Kong Post Air parcel, piegādes laiks ir ilgāks, varbūt ap 30~60days.lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir pietiekami daudz laika, lai pagaidīt, ja jūs izvēlaties šo ceļu.

7. www.winwithwow.lv Premium Piegāde notiek straujāk, nekā www.winwithwow.lv Standard Shipping, lēnāk nekā DHL, FedEx, TNT, UPS.

Kāds ir www.winwithwow.lv Shipping?http://activities.www.winwithwow.lv/www.winwithwow.lv_shipping.php

Tas ir viegli, lai nosūtītu maksājumu, ja jūs nodot rīkojumu par www.winwithwow.lv.Maksājumu metodes uz www.winwithwow.lv pls noklikšķiniet šeit

Izņemot www.winwithwow.lv.PayPal, T/T, (Bankas pārskaitījums), Western Union u.c.

Warmming padoms: PayPal & www.winwithwow.lv atbalsta kredītkartes.

1. Pēc tam, kad esat saņēmis pasūtījumu, ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas, mēs palīdzēsim jums tikt galā ar problēmu, pirmo reizi.

2. Ja preces jums ir dažas problēmas, lūdzu, sūtiet dažas fotogrāfijas vai video, lai parādītu mums.Mēs to pārbaudīt un analizēt problēmu.

(1) Ja problēmu var atrisināt vienkārši, mēs iemācīt jums to, kā atrisināt problēmu ar sevi.

(2) Ja problēmu nevar atrisināt, un visi produkti, kas jums visas nevar strādāt, mēs nosūtīsim jaunas preces, lai jūs kā rezerves, vai kompensācija jums visu naudu, kas arī ir iekļautas dažas kravu pārvadājumu izmaksas.

(3) Ja daži produkti var strādāt labi, bet daži produkti var nedarboties, un problēmu nevar atrisināt.Mēs jums atmaksāsim naudu, ir iekļautas dažas kravas vērtība vai nav.

1) Ja 10% nav darba, būs kompensācija jums 10% preču izmaksas arī kādu naudu, vai ne.

2) Ja 30% nav darba, būs kompensācija jums 30% preču izmaksas arī kādu naudu, vai ne.

Tagi: hm tds, rgb led pikseļu gaismas, ws2811 vadu led string, 12v ws2811, 12mm ws2811 led string, led ucs1903 9 led, led pikseļu, ipixel LED, gaismas vilcienu ho, kontrolieris pikseļu ucs1903.

Datu lapa

Darba Spriegums Ievadi DC12V
Vienuma Tips LED Moduļi
Funkcijas 38mm led pikseļu gaismas
Diametrs 38mm
Modeļa Numurs HM-D38mm-6LED-UCS1903-12V
Preces nosaukums UCS1903 38mm 6LEDs LED Pikseļu Gaismas
IP pakāpe Ūdensizturīgs ip67
Izstaro krāsa digitālā rgb krāsās
IC Tips UCS1903 Chip
Spriegums 12V
Augstums 38mm
Zīmola Nosaukums HUANUOMEI
Platums 38mm pixels
Garums 10cm long cable
Garantijas laiks 2years
Sertifikācija ROHS
LED Tipa balta / melna rāmja 5050 SMD RGB LED
Vāka funkcija caurspīdīgs vāks
Led Qty 6LEDs/modulis

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

RGB 12V UCS1903 38mm LED Pikseļu Gaismas Modulis 5050 SMD 6LED Spuldzes, Digitālās IP68 Ūdensnecaurlaidīga Atrakciju Parks Braukt Pikseļu Ziemassvētku Gaismas

RGB 12V UCS1903 38mm LED Pikseļu Gaismas Modulis 5050 SMD 6LED Spuldzes, Digitālās IP68 Ūdensnecaurlaidīga Atrakciju Parks Braukt Pikseļu Ziemassvētku Gaismas

Saistītie Produkti: