Jauns Izpārdošana
500pcs 12mm WS2811 pilnkrāsu LED pikseļu modulis RGB 2811 IC LED pikseļu string DC5V Ūdensizturīgs Digitālā LED String Skatīt lielāku

500pcs 12mm WS2811 pilnkrāsu LED pikseļu modulis RGB 2811 IC LED pikseļu string DC5V Ūdensizturīgs Digitālā LED String

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€57.62

-21%

€72.94

Kopīgot

Vairāk informācijas

500pcs 12mm WS2811 pilnkrāsu LED pikseļu modulis RGB 2811 IC LED pikseļu string DC5V

Produkta Iespējas:

1.Liels noformēšana, gaismas reklāmas.

2.Šo produktu var izmantot, lai padarītu sludinājumu valdes āra veikt jebkuru burtu, kuru vēlaties.

3.Tas ir WS2811 čipu iekšā, tāpēc jums ir nepieciešams, lai izmantotu programmējamas kontrolieris, lai kontrolētu to.

Specifikācijas:

1.IP Pakāpe: IP68 Ūdensnecaurlaidīga

2. Nepieciešams Spriegums: DC5V

3. Nepieciešams Diafragmas atvēruma Diametrs : 12mm

4. Izstaro Krāsa: Maināms

5.12 MM Diametrs no 80MM starp Katrs Pikselis; 6.Iespēja individuāli mainīt savu krāsu,var būt dažādās krāsās; 7. Ūdensizturīgs IP68,var izmantot āra svētku apgaismojums dekorēšana.

Pielietojums:

1.Kanāls Vēstules

2.Reklāma, Zīmes

3.Tirdzniecības Zīme

4.Ziņu Displejs

5. Produkta Efektu Displejs

Iepakojuma saturs:

500pcs DC5V ws2811 pilnu krāsu pikseļu modulis

1) Mēs pieņemam, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājumiem ir jābūt

pabeigti 3 dienu laikā.

Mēs kuģis ar Reģistrētu Aviopastu, DHL,UPS, FEDEX, vai EMS.Mēs izvēlēties ātrs un drošs veids, piegāde.Saglabāt kuģniecības un safter par piegādi.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Mēs neesam atbildīgi par nepareizi vai nevar piegādāt adresi.Piegādes laiks: Pa aviopastu: 2-3 nedēļas, lai ĀZIJAS, Rietumu EIRO, un Ziemeļamerikā. 3-5 nedēļas, lai Dienvidamerikā, Mid-East, Austrumu EIRO un Africa.By EMS: 5-20 businessdays, UPS, DHL, FEDEX: 3-7 darba dienu laikā PAKALPOJUMU TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.Starptautiskā Pircējs, lūdzu, ņemiet vērā: 1 Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Šīs maksas nav iekļautas postenī cenu un shippingcost. 2 Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/ pērk.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazināties ar mums, 15 dienas atpakaļ no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Atgriešanās kuģniecības izmaksas būs jūsu izdevumi.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!

Sakarā ar liela apjoma atsauksmes, mūsu sistēma ir izstrādāta, lai atstāt pozitīvu atsauksmi par jums, kad esam saņēmuši pozitīvas atsauksmes.Mēs rūpējamies par mūsu vērtē klientiem, un vienmēr centīsimies jums palīdzēt.Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, Lūdzu, rakstiet mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu, uz vietas.Mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu.Mēs appreceate jūsu pozitīvas atsauksmes .

Tagi: led 8 ws2812, led matricas idi, led saules string, ws2811 vadu led string, p10 led moduļi, ws2815 144, string ws2811, led lentes ws2812b, led pikseļu, RGB.

Datu lapa

Augstums led modulis
Funkcijas Pilna Krāsu
Platums LED pixel
Modeļa Numurs LED Moduļi
pikseļu led ws2811 pikseļu modulis
LED Lampas ws2811 kārta
T1000S Kontrolieris WS2801
Gaismas Avots LED Spuldzes
Zīmola Nosaukums ledbluebell
Sertifikācija ce
50GAB String LED String
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ūdensizturīgs ip68
Spriegums 5V
Ir Pielāgojis
krāsa Balts
Vienuma Tips LED Moduļi
12mm lentes rgb DC5V
Garums WS2811 LED PIXEL MODULE

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

500pcs 12mm WS2811 pilnkrāsu LED pikseļu modulis RGB 2811 IC LED pikseļu string DC5V Ūdensizturīgs Digitālā LED String

500pcs 12mm WS2811 pilnkrāsu LED pikseļu modulis RGB 2811 IC LED pikseļu string DC5V Ūdensizturīgs Digitālā LED String

Saistītie Produkti: