Jauns Izpārdošana
Baldr Ūdensizturīgs Dušas Elektroniskais Taimeris Piesūcekņus Vannas Istaba Virtuves Galds, Termometru, Higrometru, Liela Dispaly Sienas Pulksteņi Skatīt lielāku

Baldr Ūdensizturīgs Dušas Elektroniskais Taimeris Piesūcekņus Vannas Istaba Virtuves Galds, Termometru, Higrometru, Liela Dispaly Sienas Pulksteņi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€21.85

-24%

€29.13

Kopīgot

Vairāk informācijas

Kāpēc Izvēlēties Mūs?Baldr ir starptautisks zīmols, kas pieder BALDR INTERNATIONAL LLC cēlies no Delaware, ASV.Radošums, kvalitāte un estētika ir ļoti uzskatāms par mūsu produktiem.Vislabākā Kvalitāte Veicis Sava Rūpnīca ar zinātniskās un tehniskās grupas.Pircējs Aizsardzība: Aizsargā Jūsu Pirkumu Noklikšķiniet, lai Piegāde,Pilnu Kompensāciju, ja jūs nevarat saņemt savu pasūtījumu .Baldr Ūdensizturīgs Dušas Pulkstenis Taimeris Skatīties Piesūcekņus Vannas Istaba Virtuves Galds, Termometru, Higrometru, Liela Digitālā Sienas Pulkstenis

Apraksts:

Tas laukums ciparu pulkstenis skatīties ir svarīgi, lai jūsu vannas istabā.Šis pulkstenis ir ūdensizturīgs, bet jūs varat izmantot to mitro vannas istaba.Laiks displejiem ar lieliem cipariem.Tātad, jūs varat viegli nolasīt laiku, ja, ņemot dušas vai darot make-up bez trūkst laika.Ar temperatūras parādīts, jūs varat veikt korekciju, jūsu ūdeni, lai būtu karstāks vai vēsāks.Mitrums parāda jums iepazīt relatīvais mitrums jūsu vannas istabā.Ļoti labas laukumā digitālais pulkstenis ar temperatūras un mitruma.Jūs varat arī novietot to uz citām gludām virsmām, lai apskatītu laika.

Funkcijas:

•Liels laiks displejam, lai viegli lasīt jūsu vannas istaba/citas telpas

•12/24 stundu laika displeja režīmus pēc izvēles

•Iekštelpu temperatūras displejs ar F/C ieslēdzamas

•Iekštelpu relatīvais mitrums displejs

•Četri spēcīgi piesūcekņus pievienots gludas virsmas, piemēram, spoguļi, stikli,utt.

•Galda stāv; sienas karājas piesūcekņus vai piekārtiem caurumu aizmugurē

•Ūdensnecaurlaidīgs un ideāli piemērots jūsu vannas istabā

•Strāvas padeve: 1xAA Bateriju(Nav iekļauta komplektācijā)

Specifikācijas: Postenis Izmēri: 6.6"L X 2.36"WX 6.6"H (168X60X168 mm) Neto svars: 425g Iepakojuma svars: 600 g, Krāsa: Sudraba

Komplektā ietilpst: 1x B0006TH Ciparu Pulkstenis 1x Lietošanas Pamācība

Piezīme: sarakstā ir cena, kas doesn ' t ietver visus nodokļus.Pircēji ir atbildīgi par visiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa jūsu valstī.Informējam visus mazos iepakojumos kā Dāvana un vērtība ir starp $5-10. Ja jums ir nepieciešams īpašs deklarēto vērtību, lūdzu, atstājiet ziņu pēc tam, kad maksājumu.Paldies!

Par Mūsu Pakalpojumu

1.Mēs cenšamies, lai mūsu klienti'satisfaction.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi uz e-pastu, ar mūsu servisa speciālistiem.Mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā(izslēgt svētku dienas).Ja nav atbildes 24 stundu laikā, lūdzu pārbaudiet spam jūsu pasta kastē.

2.Mēs ļoti novērtējam jūsu POZITĪVAS atsauksmes.Lūdzu, neatstājiet negatīvās atgriezeniskās saites, bez jebkādas komunikācijas ar mums.Mūsu mērķis ir sniegt LABU Klientu apkalpošanu.Tādējādi, mēs vienmēr cenšamies visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas jums ir.

3.Lūdzu, neatstājiet negatīva vai neitrāla atsauksmes, ja jums nav saņemt preci 30 dienu laikā.Jo mums ir minēts piegādes termiņš atkārtoti.

Par Maksājumu

1.Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors Darījuma.

2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, Lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

Par Sūtījumu

1.Prece tiks piegādāta 1~3 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas veikšanas. (Uzmanību: izslēdz brīvdienās un svētku dienās)

2.Mēs tikai kuģis apstiprināja www.winwithwow.lv adreses.Jūsu www.winwithwow.lv adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3.Parasti mēs kuģis pasaulē ar Gaisa Pastu, Pasta Nosūtīšanas Metodi.šī starptautiskā lai var aizņemt ilgāku laiku ierasties, Parasti ir sūtījumu visā pasaulē tiek izmantots, lai uzņemtu 10 līdz 30 darba dienām, izslēgt Se & Saule.

4.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu ietvaros 35 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atgriež & Kompensācijas

1. Mēs piedāvājam 14 dienu atgriešanās politiku.Lūdzu, sazinieties ar mums 14 dienu laikā no dienas, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, ja jūs vēlaties, lai atgrieztos.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR jālūdz asv atgriešanas adresi, iepriekš, sniedz īpašu iemeslu atgriešanās un jūsu LIETOTĀJA ID.

3. Mēs atmaksāsim Maksājuma Summai par konkrēto objektu, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem.VAI jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Pircējs ir atbildīgs par piegādes izmaksas atdod atpakaļ produktu.

Tagi: pulkstenis duša, sienas uzstādīts elektroniskais termometrs, vannas istaba pulkstenis ūdensizturīgs, vīrieši higrometru, virtuves jaucējkrāns, pirts termometrs ar digitālo āra, thermomet, Baldr, pulkstenis tabl, baldr termometrs.

Datu lapa

Izmantošana Iekštelpu
Stils Pastāvīgās un Sienas Karājas
Neto Svars 425g
Materiāls Materiāls
Zīmola Nosaukums Baldr
Postenis Izmēra 168X60X168 mm
Displeja Izmērs 7 Collas & Iepriekš
Maksimālais Mērījuma Temperatūra 49°C Un Saskaņā Ar
waterpoof
Displeja Tips Digitālā
Modeļa Numurs B0006TH
Teorija Higrometru
Jauda 1 x AA baterijas (nav iekļautas)
Barošanas Veids AAA Baterijas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Baldr Ūdensizturīgs Dušas Elektroniskais Taimeris Piesūcekņus Vannas Istaba Virtuves Galds, Termometru, Higrometru, Liela Dispaly Sienas Pulksteņi

Baldr Ūdensizturīgs Dušas Elektroniskais Taimeris Piesūcekņus Vannas Istaba Virtuves Galds, Termometru, Higrometru, Liela Dispaly Sienas Pulksteņi

Saistītie Produkti: