Jauns Izpārdošana
2GAB Thin Film Pt100 Elemment ,A Klases,Heraeus Zīmolu, Vācija Izcelsmes,Bezmaksas Piegāde Skatīt lielāku

2GAB Thin Film Pt100 Elemment ,A Klases,Heraeus Zīmolu, Vācija Izcelsmes,Bezmaksas Piegāde

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.98

Kopīgot

Vairāk informācijas

2GAB Thin Film Pt100 Elemment A Klases Heraeus Zīmola Gemerny Izcelsmes Bezmaksas Piegāde

Thin Film Pt100 Elememnt

1. Heraeus Zīmols

2.Class A

3.- 50 līdz + 300C

4.Rīkojums Nr. 32208548

5.Valsts Orign: Gemerny

Iepirkšanās Padomi

1. Preces tiks kuģi, kas drīz, kad saņēma pārbaudīt maksājumu.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru nepareizi vai nevar piegādāt adresi.

2. Lūdzu, pārbaudiet ar savu muitas pirms iegādes.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.parasti, mēs nosūtīt visiem pasūtījumiem, kā dāvanu un paziņot, lai mazinātu pircēju importa nodokli.

3. Tas parasti ilgst apmēram 4 līdz 5 darba dienu laikā ar express Ķīnā, un 10 līdz 50 darba dienas ar www.winwithwow.lv Standarta Piegāde uz kuģa, lai jūsu valstī.

4. PS: Ja vienums tiks nosūtīti ierakstītā gaisa pastu, tas ilgst 7-30 darba dienu laikā (1-3 nedēļas), lai deliverydepending par savu atrašanās vietu.Lielākā daļa preču, kas tiks piegādātas 2 nedēļu laikā, bet dažas var ilgt līdz 6 nedēļām, tas ir normāli.- Ja jūs vēlaties, lai saņēmu produktus, ātri, Lūdzu, izvēlieties veids sūtījumu DHL,UPS, FEDEX, vai EMS,jums ir jāmaksā kuģniecības izmaksas.Paku sūtījumiem, ko, izmantojot šos veidus ieradīsies aptuveni pēc 1 vai 2 nedēļām.

5. Piezīme: krievijas pircējiem ir nepieciešams, lai pastāstītu mums savu vārdu un uzvārdu!Paldies!

Atsauksmes

1. Kad jūs saņemat preci un apmierināts ar preci,Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, mēs būsim pateicīgi dziļi un darīt to labāk .

2. Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Par Mums

1. Mēs esam gatavi izveidot sadarbību ar tirgotājiem visā pasaulē , mēs piedāvājam lēti produkti.Tajā pašā laikā sniegtu labāko servisu, lai ikvienam.Mēs ne tikai pārdot produktu, bet daudz svarīgāk ir pakalpojums.Ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar Mums ir vienmēr, lai kalpotu jums.

2. Mūsu darba laiks: AM9:00-PM9:00 (KN laiku)

3. Visi jūsu jautājumi tiks atbildēti 1 stundu. ( Izņemot ārkārtas gadījumus )

Tagi: pt100, bav99 a7w, platīna temperatūras sensoru, max31865 precizitāte, 16mm trīsi, seeed, max31865 pt1000, humāni, pt1000, pta termometrs.

Datu lapa

Izmantošana Rūpniecības
Pasākuma Veids pt100
Nosaukums Thin Film Pt100 Elememnt
izcelsmes vieta Pekina, Ķīna (Mainland)
Zīmola Nosaukums SENRUIKE
Temperatūra No -50 līdz + 300C
Pasūtījuma Nr. 32208548
Veids pt100
Teorija Pretestības Termometrs
Klase A
Modeļa Numurs M222
STANDARTA DIN En 60751

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2GAB Thin Film Pt100 Elemment ,A Klases,Heraeus Zīmolu, Vācija Izcelsmes,Bezmaksas Piegāde

2GAB Thin Film Pt100 Elemment ,A Klases,Heraeus Zīmolu, Vācija Izcelsmes,Bezmaksas Piegāde

Saistītie Produkti: