Jauns Izpārdošana
YOPOOD Rotējoša bāze prop pagriezt bāzes pareizā pozīcijā, lai atraisītu reālajā dzīvē Aizbēgt istabas spēles Skatīt lielāku

YOPOOD Rotējoša bāze prop pagriezt bāzes pareizā pozīcijā, lai atraisītu reālajā dzīvē Aizbēgt istabas spēles

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€103.76

Kopīgot

Vairāk informācijas

38641 Karstā pārdošanas Viss ir iespējams!Tikai mūs raksturo ideju, un mēs aprēķināt preces un izmaksas, lai nodrošinātu vislabāko saskaņojot piedāvājumu.

Produkta nosaukums:Rotējoša bāze prop ir baltā krāsā pēc izvēles,ja jums ir nepieciešams, balto krāsu,lūdzu, sazinieties ar mani,paldies.Īss ievads: spēlētājs ir nepieciešams, lai pagrieztu bāzes pareizā stāvoklī,tad bloķēšanas tiks izlaists.Preces uzsver:ir divi izmēri, lai izvēlētos,pamatnes ir izgatavotas no ABS,kas ir ļoti spēcīga.Pamata Informācija: N pagrieziet bāzes (no 1 līdz 9pcs) Viena 12V barošanas Viens kontrolieris Kā spēlēt: 1:Spēlētāji atradīsiet vairākas pagriezt bāzē pirmo reizi.Pēc izdomāt, dažas mīklas, spēlētāji atradīs pavediens. 2:Rotējoša bāze prop pareizo pozīciju,tad durvis var atvērt.Kā atiestatīt: 1) sākt no jauna, lai atiestatītu:nogriezt jaudu, pēc tam jauda uz atiestatīt. 2) Reālā laika atiestatīšanas:pagriežot vienu no pamatnes uz nepareizu pozīciju uz atiestatīt.

Kā pieslēgt EM atslēga ar kontrolieri?

Sarkano vadu EM bloķēšana(12V Pozitīvs) jāsavieno ar sarkano līniju kontrolieris.Un melno vadu kontrolieris(12V Pozitīvs) vajadzētu savienot ar melnu līniju EM bloķēšana.

Silts Padomi: Uz 12V EM atslēga ir ekskluzīvas mūsu aksesuārus.Jūs varat iegādāties šo EM bloķēšana no mūsu saiti.

Silts Padomi

1. Butaforijas Daļas

Aksesuāri neietilpst EM atslēga, lūdzu, sniedziet 12V EM atslēga ar sevi.

2. Muitas Nodokļi

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cenu.

3. Shipping Noteikumi

1) Mēs, pasaules kuģošanas (Izņemot dažas valstis un APO/FPO).

2) Mēs kuģis preču 48 stundu laikā pēc tam, kad saņēmis maksājumu; ja jums ir nepieciešams mainīt adresi, lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā pēc apmaksas.

3) Pakalpojumu Tranzīta Laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks ir atšķirīgs, jo īpaši laikā brīvdienu reizes.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā, vienkārši sazinieties ar mani.Mēs izsekot sūtījumu un atbildi jums drīz.

4) attēlus, kas tiek rādīti uz video un attēli ir jūsu atsauces.

Jūsu apmierinošu ir mūsu labākais svarīga lieta!

4. Atsauksmes

Ja jūs varat sniegt mums sākumā apstiprinājumu pēc tam, kad saņēmis butaforijas, ka būs ļoti appreciated.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes, ja jūs esat apmierināti ar mūsu aksesuārus (Piecu Sāk) .Vienkārši sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu ASAP.Paldies par jūsu sapratni.

5. Atgriešanās

Visas preces ir labas kvalitātes un stingri pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.Mēs izvairītos no kvalitātes problēma.Ja jums ir tehniskā apskate apmierināts, jūs varat sazināties ar mums 24 stundu laikā un apmainīt preci pēc 7 dienām.Ja balsts ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par ko izmanto, un mēs nevaram kompensāciju jautājumu vai nomaiņa.

Visi atgriežamā prece nedrīkst būt sākotnējā stāvoklī un oriģinālā iepakojumā ar visām sastāvdaļām.Jums arī ir sniegt mums īpašs iemesls, un izsekošanas skaits par atgriešanos.

Pēc tam abi apstiprināja, visas iepriekš minētās lietas un atcelt darījumu, no www.winwithwow.lv, mēs atmaksāsim jūsu pilns uzvarētāju cenu.Vai jūs varat izvēlēties, ir rezerves.Jebkuru jautājumu, vienkārši sazināties ar mums.

Tagi: rtu5035, iziet aizbēgt istabas spēles, dahua videotelefona, elektronika vārtiem nazis, evakuācijas spēle prop, c3 400, dahua domofons komplekts, escaperoom prop, dvr zkteco, prop kartes aizbēgt istabas.

Datu lapa

Virziens NAV
Drošības Režīms Nespēj nodrošināt ar Signālu
Modeļa Numurs TA-117

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

YOPOOD Rotējoša bāze prop pagriezt bāzes pareizā pozīcijā, lai atraisītu reālajā dzīvē Aizbēgt istabas spēles

YOPOOD Rotējoša bāze prop pagriezt bāzes pareizā pozīcijā, lai atraisītu reālajā dzīvē Aizbēgt istabas spēles

Saistītie Produkti: