Jauns Izpārdošana
Parauga Elektronisko skapītis,125khz ministru kabineta atslēga ,rfid skapīša atslēga, sauna bloķēšanas office home hotel baseins Skatīt lielāku

Parauga Elektronisko skapītis,125khz ministru kabineta atslēga ,rfid skapīša atslēga, sauna bloķēšanas office home hotel baseins

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.41

Kopīgot

Vairāk informācijas

Piezīme: Noklusējuma krāsa ir sudraba, ja nepieciešams, citu krāsu, jūs varat atstāt mums ziņu

Priekšējā Paneļa Izmērs:

Skapītis bloķēšanas funkcija 1. varat uzstādīt, lai atvērtu durvis ar vienu karti, vai divreiz kartes, kā jūs, piemēram, 2. baterijas: četras gab. 2A 1,5 V Sārma šūnu 3. Zema sprieguma signālu, kad zem 4.8 V (joprojām var atvērt 200 reizes.) 4. ja nelegālā atvērt durvis, ir signāls 5. ir ārējā strāvas avota portu(audio formātā), lai atvērtu durvis, kad nav pietiekami daudz jaudas, 6. atverot durvis, slēdzenes auto fliks un durvis atveras automātiski, nav nepieciešams instalēt noķer 7. kombinētā rīku apriti, lai nodrošinātu drošību un uzticamību 8. Skatīties band tipa kartes ir jāvalkā ērtības.tas pasargā no ūdens, mitrums, augsta temperatūra, bojājumus un eroziju.Tehniskie Parametri 1. Spriegums: 6V (4 gab 5# sārma šūnu) 2. Akumulatora lietošanas laiks: - vairāk nekā 12 mēnešus 3. Atmiņas kartes tips: EM 4100 vai saderīga atmiņas karte 4. Statiskā strāva : 3. Darba strāva : 4. Indukcijas attālums: >20mm 5. Zema sprieguma signāls: 6. Darba temperatūra: -20 ° C-50C 7.mateiral: cinka sakausējums 8. Bruto svars: 0.32 kg

Piemērojama:

Piemērojami pārstāvis, skolas, SPA/pirts vannas centrs, baseins, sporta zāle,golfa laukums, lielveikali,viesnīcas, uzņēmuma, rūpnīcas, sadzīves, biznesa jausmas, utt.

II .Īss Ievads & Funkcijas:

Vienu karti (viesu karti, var atslēgt atsevišķi) vai dual karte (viesis kartes un viesmīlis karti var atbloķēt tajā pašā laikā), lai to atvērtu , varat to iestatīt jebkurā laikā pēc nepieciešamības.

Automātiskā atsitiens funkcija: nav nepieciešams instalēt durvju roktura, vienkārši atvērt ar karti, pēc tam 5-7seconds vēlāk bloķēšanas piepeši izslēdzas automātiski, pat īpašs veids, durvju viras var atvērt arī bez aizķeršanās.Aizverot durvis, pēc tam skapītim ir bloķēts.

Zema sprieguma signālu indikācija funkcija: kad jauda ir zemāka par 4.8 V, katru reizi, kad izmantojat karti, lai atklātu, tur būs skaņu un apgaismojumu, dubultās norāda, jānomaina akumulators drīz šajā laikā.

Saprātīga gudra cilindru , saprātīgi struktūra, pārnesumu kombinētā kustību drošu, stabilu un uzticamu darbību.

Rezerves ārējās avārijas elektroenerģijas , gadījumā, ja jūs aizmirst, lai nomainītu akumulatoru, Jūs varat izmantot ārējo strāvas, lai papildinātu un gaismas līdz atvērto durvju skapis ar karti.

Avārijas openning:

a.Izmantot master card lai atvērtu

b.Izmantot ignorēt mehāniskās atslēgas pildspalvu.Pacelšanās lasītājs paneli un atrast cilindra iekšpusē panelis un atveriet to ar mehānisko atslēgu .

c.

Izmantot ārpus akumulatora kaste( Avārijas Elektroenerģijas piegāde ir bezmaksas, lai jūs par lielāko pasūtījumu ), lai atvērtu skapīti, kad akumulatora uzlādes līmenis ir zems.

Aproce:

ja jums ir nepieciešama citu modeli, lūdzu, sazinieties ar mums

III Iepakojums:

1x RFID bloķēšanas fron panelis

1x RFID bloķēšanas ligzda(aizmugurē)

1x RFID aproce/wistband

dažas skrūves

1x sprādzes

Tagi: 125khz rfid, Rfid 125, karšu lasītājs rfid, piekļuves karšu lasītājs, atslēgas rfid, 125khz rfid rakstāms, rfid tagu, nfc tagu, ds1990a f5, rfid uzlīmes.

Datu lapa

ārējo jauda atbalsts
Zīmola Nosaukums HEMIN
Atmiņas Kartes Tips EM4100 vai saderīga atmiņas karte 125khz
krāsa SUDRABA
Virziens NAV
Drošības Režīms Neizdoties Nodrošināt
Zema sprieguma Signāls
auto atvērt
Modeļa Numurs SL115
DIY Piederumi Kokapstrāde

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Parauga Elektronisko skapītis,125khz ministru kabineta atslēga ,rfid skapīša atslēga, sauna bloķēšanas office home hotel baseins

Parauga Elektronisko skapītis,125khz ministru kabineta atslēga ,rfid skapīša atslēga, sauna bloķēšanas office home hotel baseins

Saistītie Produkti: