Jauns Izpārdošana
ZHONG MIN HONG TAI ĶĪNA Oolong Da Hong Wuyi Yancha Lielo Sarkano Apmetni Pao Tēja 100g Skatīt lielāku

ZHONG MIN HONG TAI ĶĪNA Oolong Da Hong Wuyi Yancha Lielo Sarkano Apmetni Pao Tēja 100g

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.88

-45%

€14.33

Kopīgot

Vairāk informācijas

Tips: Oolong Tēja

Izcelsme: Ķīna, Ķīna

Iepakojums: Soma

Neto Svars: 100g

Apraksts:

A mong visu Bohea tējas, Da Hong Pao ir labākā reputācija.Da Hong Pao ir mīts, Ķīnas tējas, jo tik daudzi mītiskās stāsti par to, bet tik reti, tas ir--tas ir tikai teica, vairākas liangs pieejama katru gadu."PATIESO" Da Hong Pao ir gandrīz neiespējami iegūt.

Sākotnējā Da hong pao ir izgatavots no tējas augiem, kas audzēti klints Wuyi mountain.Atrašanās ka klints ir nosaukts "Deviņi Drgaon Ala" .Visu gadu, transudatory strūklaka no plaisām starp klintīm baro četras "Da hong pao" tējas augi, kas izdzīvo pēc tūkstoš gadiem.Da hong pao augi ir dabas peerless ražošanu.Katru liang no "IZDEVUMI" Dahongpao ir pārdoti tūkstošiem ASV dolāru.

Cieši savīti lapām Da hong pao ir zaļgani brūnā krāsā.Apelsīnu tēja šķidrums nāk ar spēcīgu ziedu aromātu.Pat pēc deviņiem tējas, ziedu smaržas, piemēram, salds-aromātisks osmanthus joprojām.Pēc degustācija, smaržas būs pēdējā mutē uz ilgu laiku.

Da hong pao tēju pieejamo tēju tirgus ir izgatavots no tējas augiem, kas klonēti no sākotnējā "Da hong pao" augu klints.

Alus Rokasgrāmata: Vieta, viena tējkarote uz vienu tasi uz infuser, filtra vai tējkannu.Ieslēdziet tējkanna off, līdz tas vārās, kad jūs dzirdat ūdens rīboņa.Pievienot karstu, bet ne verdošu, ūdeni un uzliet uz 3 minūtēm.Pasniedz nekavējoties vai noņemt lapas, lai novērstu nesabojātos.

Tagi: tēja, oolong, da hong pao, sarkanā mantija tēja, augsta priesteriene, oolong tējas, da hong pao tēja, shui xian, ķīna wuyi tēja, lielo sarkano apmetni.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums ONWILL
Derīguma Termiņš 18 mēneši
Izmērs 100G
Valstī/Reģionā Ražošana Ķīna
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Rūpnīcas ZHONG MIN HONG TAI
Forma Loose Leaf

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

ZHONG MIN HONG TAI ĶĪNA Oolong Da Hong Wuyi Yancha Lielo Sarkano Apmetni Pao Tēja 100g

ZHONG MIN HONG TAI ĶĪNA Oolong Da Hong Wuyi Yancha Lielo Sarkano Apmetni Pao Tēja 100g

Saistītie Produkti: