Jauns Izpārdošana
Skaisti Tējkanna Mājas Tumši sarkanā krāsā Enameled Keramikas Tējkanna Yixing Dāvanu Neapstrādātu Rūdu Sadaļā Dubļu Ganoderma Lucidum Tējkanna Skatīt lielāku

Skaisti Tējkanna Mājas Tumši sarkanā krāsā Enameled Keramikas Tējkanna Yixing Dāvanu Neapstrādātu Rūdu Sadaļā Dubļu Ganoderma Lucidum Tējkanna

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€46.43

-36%

€72.55

Kopīgot

Vairāk informācijas

Mūsu kompānijas produkti ir izgatavoti ar sevi un tautas amatnieki, visi, kas ir bojātas un nav slēgšanu.Lūdzu, sazinieties ar Wangwang.Stils ir pilnīgs un var pievienot.Liela apjoma vai zvaniet, lai uzzinātu vairāk.

Tālr: 15751788893

Apraksts:

[Autors] Chu Jianfei

[vārds, uzvārds]

Dūņas

[Spējas] 330cc & plusmn; 10cc

[Izmērs] Kopējais diametrs: 14.5 cm diametrs: 4.5 cm kopējais augstums: 8.3 cm

[izplūdes] 9-hole notekūdeņu

[kuģis] Roku darbs

[ievads] Podi, kas tika veikti ar slaveno mākslinieku Yixing, Jiangsu Province valdīšanas laikā Zhengde un Jiajing jo Ming Dynasty.Tas ir teikt, ka viņa uzvārds ir Faluņgun, un viņa vārds ir Faluņgun.Viņš ir ierēdnis, bookboy.Kad pievienots maģistra studiju Jinsha Templi Yixing, veco mūku templi bija ļoti labi padarīt violetā māla podi un uzzināju slepeni.Vēlāk, viņš izmanto veco mūku, lai mazgā savas rokas un noguldījumu māla apakšā pvn.Viņš atdarina, ka žults par Ginkgo biloba lapu koku tuvumā Jinsha Templis, kas ir formas, koku audzēju, lai pot, un iegravēt rakstus par žults.Pēc tam, kad dedzināšana, podu bija ļoti vienkāršs un jauks, tāpēc šī purpura smilšu pot, kas imitē dabiskā veidā kļuva slavens pēkšņi cilvēki sauc to pot.

par

1, es varu redzēt, tieši to pašu krāsu un fizisko objektu uz displeja?

Atbilde: Dažus attēlus un objektus, kas jums redzēt uz monitora ir ldquo; hromatiskās aberācijas ir scaron; hromatiskās aberācijas vienmēr ir bijis grūti, problēma tīkla tirdzniecības, jo ir daudzi iemesli, hromatiskās aberācijas.

Piemēram, to pašu attēlu būs dažas atšķirības no dažādiem monitoriem, kas nāk no daudziem faktoriem, piemēram, displejs, tehnoloģija, spilgtumu, krāsu temperatūru, utt.Turklāt, vidi, kurā tu uzņemtu attēlu atšķiras no vides, kurā jūs varat apskatīt preci.Mēs arī cenšamies, lai kontrolētu krāsu atšķirība, kas ir problēma, ka nekad nevar izvairīties.Lūdzu, piekrītu, šaut atkal.

2, ja prece ir bojāta transportēšanas procesa, kurš ir atbildīgs par kaitējumu?

Atbilde: Mums ir transporta iepakojums pasākumus, kas var garantēt, ir vairāk nekā 99% no transporta.Ja preces ir bojātas protams, transportēšanas, lūdzu, sazinieties ar mums savlaicīgi (tur ir kontaktu informāciju uz iepakojuma).Mēs jums sniedz klientiem apmierinošu atbildi pēc iespējas īsākā laikā.

3. Kur es esmu, es nezinu, ka eksprespasta uzņēmums var iegūt tur.Ko darīt, ja nav pasta sabiedrība var nokļūt?

Atbilde: Mēs esam pilna laika produkts sūtītājiem.Pirms preču nosūtīšanas, mēs pārbaudīsim, detalizēti, kas pasta sabiedrība būtu jāizmanto jūsu apgabalā, lai nodrošinātu, ka produkts ir piegādāts jums droši.Ja mums neizdosies atrast pasta uzņēmumu, lai jūsu teritoriju, tad mēs ar jums sazināsimies par mūsu pašu iniciatīvas un sniegt jums atbilstoši risinājumi, atbilstoši jūsu situācijai.

4. Ko man darīt, ja es neesmu apmierināts ar preču kvalitāti?

Atbilde: Mēs varam garantēt, ka šo preču kvalitāte ir ļoti laba.Ja jūs neesat pārliecināts, jūs varat iegādāties paraugus, pirmkārt, tad, lai tos partijās.Tajā pašā laikā, produktiem, ko pārdod mūsu veikalā ir amatniecības un pilnīgs un nevainojams.Lūdzu pasākums tos nedaudz, kad jūs veicat komentārus.Mēs negribam, lai tic, ka pastāv & ldquo; profesionālās slikti recenzenta & rdquo; 1. Vispārīgi noteikumi par sadalījumu

1. preces nepieciešams, pircējam ir piegādāti saskaņā ar principiem &ldquo, &rdquo un sūtījumu.

2. Izmēra un preces svara ir tikai atsaucei.Manuāla mērīšana ir nedaudz atkāpies.Īpašās specifikācijas un svars ir balstīti uz faktisko objektu.

3. Kravas, rēķinu un citus saistītos izdevumus sedz pircējs. 2. Vispār, mums būs pilnīga saistītos objektus, vienas darba dienas laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu, un nodot tos uz attiecīgo izplatīšanas uzņēmuma izplatīšanai.Gadījumā, liels pasūtījumu skaits, piegādes ciklu, tiks aizkavēta ar 1-2 darba dienām.Turklāt šādas situācijas var ietekmēt izplatīšanas ciklu:

A. Jums ir pasūtīt dažādus produktus, bet stilus un daudzumu, mūsu esošie krājumi ir nepietiekami, kas nevar tikt saskaņota laikā.Mums ir nepieciešams sakārtot ražošanu, tagad (mēs sazināsies ar jums vispirms).

B. Pēc apstiprina kārtību un pirms sakārtojot ražošanu, jūs uz laiku lūgumu mainīt produkta struktūru vai proporcija.

Skaits C. pasūtījumi ir vairāk.

D. Par juridisko brīvdienās un svētku dienās.Ietekmē daži darbinieki'rest un citiem faktoriem, izplatīšanas cikla atpaliek.

Trīs, sadales noteikumus

1. Runājot par izplatīšanu, jo dažādos reģionos, dažādās svara preces, un atšķirības transporta līdzekļiem, kas tieši ietekmē jūsu kravu.Lūdzu, sazinieties ar mums par konkrētu veidu piegāde.

2., kad jūs saņemsiet paziņojumu par to, ekspeditors, kad jūs uzņemt preces, jums ir redzēt, ja iepakojuma kaste ir pabeigta.Ja ārējais iepakojums ir bojāts, jums vajadzētu atteikties uzņemt preces, un paziņo mums laiks, un mēs varēsim rīkoties ar prasījumu.Ja ārējais iepakojums ir neskarts, jums būs atvērt lodziņu, lai virsmas un to pārbaudīt.Ja nav daļu, jums ir atteikties uzņemt precēm.Laikā, uzdot otrai pusei ir personāls, kas izdod sertifikātu, paraksta un zīmoga, tad zvaniet mums, lai pārbaudītu to.

Tagi: lucidum, tēja tējkanna yixing, porcelāna tējkanna yixing, ganoderma lucidum, reishi, gaiwan tējkanna yixing, ķīniešu māla tējkannas, māla tējkanna yixing, tējkanna, reishi sēņu.

Datu lapa

Produktu kvalitātes pakāpe Pirmās klases
tekstūras materiāla yixing
Tējas piederumi Nekas
Kategorija produkta tējkanna
Jauda 201-300ml
Cenu segmentā 100-200 elements
Virsmas tehnoloģija Rokas
Zīmola Nosaukums XINCI
Specifikācijas [Spējas] 330 CC +10 KP
Iepakojums Dāvanu Kaste
Materiāls Violetā Māla

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Skaisti Tējkanna Mājas Tumši sarkanā krāsā Enameled Keramikas Tējkanna Yixing Dāvanu Neapstrādātu Rūdu Sadaļā Dubļu Ganoderma Lucidum Tējkanna

Skaisti Tējkanna Mājas Tumši sarkanā krāsā Enameled Keramikas Tējkanna Yixing Dāvanu Neapstrādātu Rūdu Sadaļā Dubļu Ganoderma Lucidum Tējkanna

Saistītie Produkti: