Jauns Izpārdošana
Sākotnējā Oclean zobu Suka Galvas Oclean X/X Pro/Z1/F1/Viens/Air 2 Elektriskā Sonic zobu Suka PP materiāla & FDA sertifikācija Skatīt lielāku

Sākotnējā Oclean zobu Suka Galvas Oclean X/X Pro/Z1/F1/Viens/Air 2 Elektriskā Sonic zobu Suka PP materiāla & FDA sertifikācija

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.25

-33%

€7.95

Kopīgot

Vairāk informācijas

Sākotnējā Oclean Suka Galvas PP materiāla & FDA sertifikācija, lai Oclean X/ X PRO/ Z1/ F1/ Viens/ Air 2 Elektriskā Sonic zobu Suka

Uzsver

1. Oclean Standarta Tīrīšanas Veids Tynex DuPont Mirdzums Pedex Trīsstūris Pavedienu. 2.Katru šķērsgriezuma pavedieni ir dimanta formas un ļauj dziļi tīras, tīrību 20% modernizētas. 3.Pārtikas kvalitātes PP materiāla ar FDA sertifikācija mutes veselības aprūpē. 4.Katru pavedienu ir smīnēja, lai vai nu pilnīga apaļa vai daļēji kārta. 5.Augstas saišķu izgatavošanai blīvums augstāku tīrības. 6.3 D paredzētas daudzpusīgas sari ar Dupont pavedienu, lai nodrošinātu optimālu tīrības līmeni. 7. Pārtikas kvalitātes zīdaiņu mierinātāji TPE materiāla, pietiekami mīksts, lai attīrītu pārklājumu mēles.

Attēli Apraksts

Oclean Nomaiņa Suka Galvas

par Oclean X/ X PRO/ Z1/ F1/ Viens/ Air 2 Elektriskā Sonic zobu Suka

Pārtikas kvalitātes Mutvārdu Materiāls

Izgatavoti no PP, rokturi ir sertificējusi FDA, medicīnas kvalitātes garantija, nevienam nekaitē zobiem un ķermeņa veselību.

W-veida Stādīšanas Izcili Sariem

Augsta blīvuma stādīšanas suka ar ergonomisku formu, lai ūdens plūst.

"Oclean augsta blīvuma stādīšanas sari" VS "Kopīgu apaļā suka"

Ne-metāla saišķu izgatavošanai. 3D Izstrādāta Sari, Efektīva Tīrīšana

Top Zīmolu Pavedieni, Tynex Dupont 2017 Classic Pavedienu.

3D izstrādāta sari labāk fit.

Augstas saišķu izgatavošanai blīvums augstāku tīrības.

Augstākās pavedienu apaļums likme maigu birstīti.Katru pavedienu ir smīnēja, lai vai nu pilnīga apaļa vai daļēji kārta.Tās apaļums likmes ir augstākas nekā starptautisko standartu.

1.4 Reizes Noapaļošanas Vadītājs

Ātrgaitas tīrīšana.Tas nav ieskrāpēt savu smaganas vai sabojāt virsmas.

Ērts Zobu suku, Patīk Zobu SPA

0.4 cm super-plānas suku vadītājs; Rombveida struktūru; Viļņu formas blīvs stādīšanas.

Ērts & Clean

Kompakts Mini Vadītājs

Elastīga, lai apgāšanās mutē; Tīra dziļi grūti sasniedzamās vietās; Viegli notīrīt zobu aplikumu.

Gumija Aizsardzība

Mīkstu otu, aizsargā galvas gumija laikā zobu tīrīšanas.

Kompakts Mini Vadītājs

Elastīga, lai apgāšanās mutē; attīrītu dziļi grūti sasniedzamās vietās; Viegli notīrīt zobu aplikumu.

Ieteikumus Aizstāt ka suka galvas ik pēc 3 mēnešiem.Fakts: Kā jūsu sari nolietojas, tie sāk noņemt mazāk plāksne.Mīkstumu vai Cietību, Saru Bursh Veida Birste, Nav.Mīkstu Saru Bursh Maigu Smaganu Aizsardzības P1S8 Vidējo Saru Bursh Komfortu Tīrīšanas PW01, PW03, PW05, PW07, PW09 Cieto Saru Bursh Standarta mazgāšanas P5 Grūtāk Saru Bursh Dziļo Tīrīšanu P2, Ņemiet vērā,: Olean suka galvas materiāliem ir FDA sertificēts, no saru birsti rokturi, ir pārtikas klases.

Pakalpojuma noteikumi

Kāpēc mans pasūtījums loģistikas informācija nav atjaunināta

Tāpēc, ka tas ir starptautisks transports, transporta un loģistikas, dažkārt lēni, vai loģistikas informāciju, kas nav atjaunināta laikā.

1.10 dienas loģistikas informācija nav atjaunināta ir normāli, lūdzu pacietīgi gaidīt.

2. Ja loģistikas informācija nav atjaunināta vairāk nekā 10 dienām, lūdzu, sazinieties ar mani, mēs palīdzēsim jums to pārbaudīt.

Pēc Pārdošanas

1. Lūdzu, atveriet sūtījuši, un pēc inspektora klātbūtnes, ja sūtījums bojāts vai tukšu(nozagts), lūdzu, palūdziet pastā, lai nodrošinātu oficiālo dokumentu un padarīt atbilstošu, uz vietas.

2. Ja ir kādas problēmas, par produktu, lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā.

Visi retuned priekšmetus ir jāliek oriģinālā iepakojumā un autentisks izsekošanas skaits ir nepieciešama.Lūdzu, konkrētu iemeslu(lūdzu, mēģiniet noteikt, video un attēli) paredzēta atgriešanās un jūsu www.winwithwow.lv pasūtījuma numurs.

Par Atsauksmes

Mēs uzskatām, cusotmers par mūsu draugiem.Mēs ceram, ka jūs varat iepirkties no mums, ar vairāk laimes un mazāk uztraukties.Lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums 5-Zvaigžņu atsauksmes.Pēc tam jūs varat sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu, lai saņemtu pārsteiguma dāvanu.

Lūdzu, neatstājiet ļaunprātīgu sliktas atsauksmes būs bez paziņojuma.

Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu vai pakalpojumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu!

Tagi: tīru x, f1 t krekls, oclean pro x, oclean p1, shunzao, oclean, elektriskā zobu suka, oral b sonic complete, oclean viens, sonicare melns.

Datu lapa

Saderība Visi modeļi Oclean zobu sukas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs 83.5*13.8MM
Zīmola Nosaukums oclean
Sertifikācija CE
Modeļa Numurs PW01/PW03/PW05/PW07/PW09/P5
Vecuma Grupa Pieaugušie
Vienuma Tips Zobu Sukas Galva
Katrs Svars 0.02 kg
Materiāls Silikona

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sākotnējā Oclean zobu Suka Galvas Oclean X/X Pro/Z1/F1/Viens/Air 2 Elektriskā Sonic zobu Suka PP materiāla & FDA sertifikācija

Sākotnējā Oclean zobu Suka Galvas Oclean X/X Pro/Z1/F1/Viens/Air 2 Elektriskā Sonic zobu Suka PP materiāla & FDA sertifikācija

Saistītie Produkti: